Gravatar
Hunter Thompson
2008-10-06_07:45
Гъба и секс?

Вчера бях на пътешествие и се зачудих. Гъбите са единственото стимулант, под въздействието на който, не само, че не съм правил секс, а дори мисълта за това явление не ми е минавала през главата, за разлика от доста други при които това, малко или много, е основният мотив. :) Само аз ли съм така? Крив ли съм? :lol: :lol:
Gravatar
brainjuice
2008-10-06_07:52
Re: Гъба и секс?

на мен само веднъж ми е минавала мисълта за секс под влиянието на гъби, но точно тогава... нямаше тахническата възможност за това :lol: но идеята е чудесна и заслушава допълнително explore-ване :)
Gravatar
dapsycho
2008-10-06_10:39
Re: Гъба и секс?

чувал съм че в съвсем малко количества стимулирала.... ама де да знам ако напъпла някоя и изведнъж тя се превърне в чудовище.. егати кефа :D
Gravatar
muxomorka
2008-10-06_18:22
Re: Гъба и секс?

zawisi ot gubata...:lol: ... ne, naistina....
Gravatar
Entheozen
2008-10-06_18:54
Re: Гъба и секс?

Psilocibnite sa moshten afrodiziak, no zawisi ot set, setting i prieto kolichestwo. Pri [b:2oqwc1zs]po-malki[/b:2oqwc1zs] kolichestwa kudeto samo-kontrola i swobodnata wolia sa oste nalichni, se dostigat pochti neponosimi niwa na ekstaza. neopisuemo e. wse pak gubite izostriat setiwata i chustwitelnostta se pokachwa mnogokratno, chesto kolichestwento natrupwane wodeshto do kachestweno izmenenie...po-niakoe wreme moje i chakri da pochnat da se otwariat =)
Gravatar
maneff
2008-10-06_19:05
Re: Гъба и секс?

ne pod*volite! az sum probval vednuj i ne mislq da povtorq. koftito be6e 4e periodi4no i 4esto i dvamata zabravqhme kakvo pravim :-) ina4e naistina si be6e 'stimuliran0', no ne mislq da povtorq, 6toto 4uvstvoto me dovee posle po4ti do lo6a ekskurziq subektivno mislq 4e e mnogo!
Gravatar
Murphy
2008-10-06_20:11
Re: Гъба и секс?

никога , когато съм се наяждал с гъби, секса не ми е бил мотив ... даже грам никакво целание за секс нямах - хич не ми требваше :)
Gravatar
RealityDysfunction
2008-10-06_20:15
Re: Гъба и секс?

Това, последното, важи за повечето [color=#efefef:16zne6h8]mind-altering substances[/color:16zne6h8], които са минали през моите ръце. :shock: :shock: :shock:
Gravatar
dapsycho
2008-10-07_06:27
Re: Гъба и секс?

м тъй де секс може да се прави останалите 160 часа от седмицата що баш пък на гъби? ;)
Gravatar
Hunter Thompson
2008-10-07_07:36
Re: Гъба и секс?

[quote="dapsycho":1y9vx5jw]м тъй де секс може да се прави останалите 160 часа от седмицата що баш пък на гъби? ;)[/quote:1y9vx5jw] То не, че е задължително. Просто е интересно как гъбите точно секса филтрират. Гледам с часове тавана, или пък си сещам за приятеля ми руснак, с който ме свърза 73-то СОУ в 3-ти клас, а за секс нищо. А сексът някак по-важна част от живота от разни неща случили се преди 20 години. :)
Gravatar
Nothingk
2008-10-07_07:38
Re: Гъба и секс?

:mrgreen: :shock: :mrgreen: Мене ме е гнус само от заглавието на темата........................................................................................................
Gravatar
RealityDysfunction
2008-10-07_07:39
Re: Гъба и секс?

От друга страна постът на Entheozen по-горе ме заинтригува... Хм... [quote="Entheozen":1c6fbp1i]pochti neponosimi niwa na ekstaza. neopisuemo e. wse pak gubite izostriat setiwata i chustwitelnostta se pokachwa mnogokratno, chesto kolichestwento natrupwane wodeshto do kachestweno izmenenie...[/quote:1c6fbp1i] 8) 8) 8)
Gravatar
Nothingk
2008-10-07_07:54
Re: Гъба и секс?

[quote="Entheozen":3f6gug0v]Psilocibnite sa moshten afrodiziak, no zawisi ot set, setting i prieto kolichestwo. Pri [b:3f6gug0v]po-malki[/b:3f6gug0v] kolichestwa kudeto samo-kontrola i swobodnata wolia sa oste nalichni, se dostigat pochti neponosimi niwa na ekstaza. neopisuemo e. wse pak gubite izostriat setiwata i chustwitelnostta se pokachwa mnogokratno, chesto kolichestwento natrupwane wodeshto do kachestweno izmenenie...po-niakoe wreme moje i chakri da pochnat da se otwariat =)[/quote:3f6gug0v] Малко по-детайлно да го разгледаме тоа пост - „чакри да се отварят“.По време на секс?Ми те така ше се отворат наобратно чакрите .Тва е супер налудничаво. :D Хаха тва е същото като да се наядеш с гъби и да изостряш чувствителността си към храната,докато си в трипа да почнеш а ядеш тлъсто свинско или сладолед с ядки и да не можеш да спреш поради високото ниво на екстаз.Мене ми се е случвало и с пафкане да не мога д спръ да ям от кеф.Същото е и със секса на гъби - чакрите се отварят не към акумулиране, а към рязко и стихийно изразходване на енергия и може да стигнат такова положение в което няма да могат да се излекуват.Тва отваряне към изразходване може и да е най-готиното нещо на светъ и може да продължи с години ,но в един момент човек стига до енергиен срив и може и ума да си загуби ,може да се парализира.Може и нищо да му няма ,дай боже,обаче да се отварят чакрите към изразходване на резервите...ега ти..........................................................................................................
Gravatar
brainjuice
2008-10-07_08:10
Re: Гъба и секс?

[quote="Hunter Thompson":2dgn5hom]То не, че е задължително. Просто е интересно как гъбите точно секса филтрират. Гледам с часове тавана, или пък си сещам за приятеля ми руснак, с който ме свърза 73-то СОУ в 3-ти клас, а за секс нищо. А сексът някак по-важна част от живота от разни неща случили се преди 20 години. :)[/quote:2dgn5hom] не съм спец по микса от секс и психеделици (освен ако не броим тревата за психеделик). но наскоро свърших "Секс, наркотици и магия" на Р.А.Уилсън, където точно тези работи се обсъждат, и Уилсън казва, че нормалната първа реакция при вещества като ЛСД е или да не се сетиш въобще за секс, или, ако се сетиш, да не си в състояние да го осъществиш. нищо чудно, в крайна сметка. един добър психеделичен трип си е малко като дефрагментиране на диска, инфото се вади и се преподрежда (а на всичкото отгоре и постоянно постъпва ново такова). в този хаос, дори да се мерне изровен някъде от дъното на чекмеджето еротичен мотив (както на мен ми се е случвало), той се губи между всичко останало, което понякога преминава прекалено бързо през екрана на съзнанието и човек може да го "смила" сума ти време след това. така че да правиш добър секс на гъби или ЛСД поне отначало си изисква някакъв вид тренинг и целенасочено усилие, или пък да си в такава среда, че да няма как иначе (например да се намираш на място, пълно с голи представители на противоположния пол :lol:) но, като се има предвид, че сексът сам по себе си е мощно средство за психеделично преживяване, комбиниран с подобни вещества вероятно дава умопомрачителни резултати... :twisted:
Gravatar
RealityDysfunction
2008-10-07_09:01
Re: Гъба и секс?

Ха, не се бях сетила за 'дефрагментиране'! А конкретно за [color=#efefef:389s267b]гъбите[/color:389s267b], при мен също се наблюдава периодично забравяне с какво се занимавах преди малко, така че ми е любопитно как би се развила ситуацията със секса, хаха! Иначе, това, което казва Entheozen, ме заинтригува в случаите, в които все още си в тази реалност с единия крак, и, както казва той, все още има контрол и свободна воля, но сетивата са на по-високо ниво.
Gravatar
Entheozen
2008-10-07_11:20
Re: Гъба и секс?

Niama nisto losho chowek da drift-ne away, towa sa neobhodimi pauzi na pochiwka ot megawatowata mreja na ekstatichna naslada, wajnoto e chowek da poznawa dobre sebe si, partniora i gubite...mislia che Terrence Mckenna niakude beshe goworil za sex-a i gubite...moje bi malko postoianstwo i zazen sushto biha spomognali za pulnocenno izjiwiawane. a za chakrite niamam predstawa dali se otwariat ili zatwariat, towa koeto se sluchwa (edin aspekt ot nego) niakakwa cherwena prostranstwenost w osnowata na grubnachnia stulb okolo genitalite, razpruskwashto se blanjestwo i osezaemost po celia grubnachen stulb i lilawo-sinia bezkrainost niakude nad ili w glawata...kato cialo osakatiawam prejiwianoto s dumi, w nai-obsti linii sexa pridobiwa oswen korporalna i duhowna intenziwnost...i moje bi pomaga da se gleda na gubite ne kato na viagra, a kato na "partnior" w sex-a (ili w kakwoto i da e nachinanie)
Gravatar
dapsycho
2008-10-07_11:43
Re: Гъба и секс?

aбе аз като цяло съм против синтетиката ама това описаното за секса на гъби, съм го чел и за секс на екстази... доколкото знам е много по-подходяща дрога за любовна и сексуална емпатия ;) Kолкото до загубата на краткотрайната памет... хм... мислех си че гъбите са нещо повече от тревата в това отношение... да не би да ги комбинирате?
Gravatar
brainjuice
2008-10-07_11:46
Re: Гъба и секс?

съвсем друга бира са хаповете в сравнение с гъбите...
Gravatar
RealityDysfunction
2008-10-07_14:01
Re: Гъба и секс?

[color=#efefef:1l3vxsgj]Аспирин[/color:1l3vxsgj] - тоталната емпатия на обеления докрай лук, всички слоеве, директен контакт на ум с ум. Секс не се намесва, има твърде много други неща за (съ)преживяване. [color=#efefef:1l3vxsgj]Гъбките, некомбинирани с нищо друго [/color:1l3vxsgj] - има, има загуба на краткотрайна памет; има и много смехуркане. Но [u:1l3vxsgj]и това [/u:1l3vxsgj]зависи от [u:1l3vxsgj]сет, сетинг & хората с теб[/u:1l3vxsgj]. Но, както каза Entheozen - с думите осакатяваме истината.. Истината е в момента. Също така - колкото хора, толкова истини. Нечия друга истина може да е съвсем различна. :idea: :idea: :idea:
Gravatar
Entheozen
2008-10-07_14:06
Re: Гъба и секс?

ne sum zapoznat s birata mdma,no spada mai kum phenylethylaminite, a tam mescalina e zdrawoslownoto prirodno reshenie "за любовна и сексуална емпатия", w umereni kolichestwa razbira se... interesna grupichka sa tezi phenylethylaminite
Gravatar
Anonymous
2008-10-07_17:55
Re: Гъба и секс?

PiHKAL: A Chemical Love Story [url:1fkz6au9]http://en.wikipedia.org/wiki/Pihkal[/url:1fkz6au9]
Gravatar
Maharishi
2008-10-07_19:30
Re: Гъба и секс?

на мен веднъж ми се е случвало и беше яко, но не помня дали по-яко или не толкова, колкото друг път, просто някак си по-различно... де да знам, неадекватничък си бях меко казано, за да помня какви вълни са ми минавали през тялото или душата :roll: :lol:
Gravatar
Hunter Thompson
2008-10-07_19:57
Re: Гъба и секс?

Повечето отговори изместиха леко темата от това, което аз мислех, но лошо няма. :) На мен ми е по-интересно защо сексът не присъства в мислите и трипа, а не какво би било чувството да правиш секс на гъби.
Gravatar
Entheozen
2008-10-07_23:17
Re: Гъба и секс?

"На мен ми е по-интересно защо сексът не присъства в мислите и трипа"- nothingh but your mind...
Gravatar
muxomorka
2008-10-07_23:45
Re: Гъба и секс?

emi iawno naistina zawisi ot psihikata az ne se se6tam psihidelik - koito da ne me e nawejdal na mislul za seks :) dori si spomniam o6te kogato brode6e detskoto mi saznanie za pruw put po obrazoatelnite stranici obraza na izsu6enite trup4eta na niakoi gubi kak go stresnaha \ :)
Gravatar
Dream_Dance
2008-10-08_00:53
Re: Гъба и секс?

no way... :o гъби да има... пък секса ще мога да подмина :twisted: :lol:
Gravatar
dapsycho
2008-10-08_05:45
Re: Гъба и секс?

ми то като се замислиш и тея дето са на хероин не им минава много мисъл за секс в главите... що ли? :P
Gravatar
Hunter Thompson
2008-10-08_16:35
Re: Гъба и секс?

[quote="dapsycho":1ezt3brl]ми то като се замислиш и тея дето са на хероин не им минава много мисъл за секс в главите... що ли? :P[/quote:1ezt3brl] Отвори тема и разбери.
Gravatar
RealityDysfunction
2008-10-08_21:19
Re: Гъба и секс?

@ Hunter Thompson А какво мислиш за този вариант, който е малко опростен, но все пак е вариант - сексът е гимнастика за тялото, а трипът е гимнастика за съзнанието. Докато съзнанието си прави гимнастиката, тялото само го обслужва и не се меси. Макар че ако се замислим, сексът, бидейки функция на тялото, все пак започва от идея, която се заражда в ума. И това малко обърква горната теория, хехе.. Може би са най-прави тези, които предположиха, че е според човека.
Gravatar
dapsycho
2008-10-09_06:35
Re: Гъба и секс?

[quote="Hunter Thompson":12a07jqg][quote="dapsycho":12a07jqg]ми то като се замислиш и тея дето са на хероин не им минава много мисъл за секс в главите... що ли? :P[/quote:12a07jqg] Отвори тема и разбери.[/quote:12a07jqg] Toва беше реторичен въпрос...
Gravatar
Muscarin
2008-10-09_07:17
Re: Гъба и секс?

[quote="Hunter Thompson":2aqv1fj0]Повечето отговори изместиха леко темата от това, което аз мислех, но лошо няма. :) На мен ми е по-интересно защо сексът не присъства в мислите и трипа, а не какво би било чувството да правиш секс на гъби.[/quote:2aqv1fj0] Защото според мен секса не може да се причисли към терминологията трип.По-скоро отива към графата удоволствия,необходимост или нещо подобно.Гъбите отварят доста широко поле от възприятия,усещания и емоции и просто секса няма място там.Вероятно чисто научно или медицински може да се намери обяснение анализирайки мозъчната дейност,само дето в тая област хич ме няма.Имам в предвеид активни хормони,мозъчни центрове и прочее,но е факт ,че и аз не познавам човек правил секс нагъбен.Има разни теории какви деца се раждат в зависимист "на какво са правени:.Ще ми е интересно да проследя развитието на едно такова новородено :lol: :lol: :lol:
Gravatar
gears
2008-10-09_10:38
Re: Гъба и секс?

pove4eto sa praveni na alkohol
Gravatar
Muscarin
2008-10-09_14:15
Re: Гъба и секс?

е,в тва няма спор,мойто също :lol: :lol: :lol:
Gravatar
neff
2008-10-09_14:49
Re: Гъба и секс?

Като се замисля и мойто също. :lol: Е, аз пък съм правила любов на психаделици, включая и гъби, но нека кажа, че усещането не е като да правиш секс, ами е едно яко 2 в 1. И непременно трябва да има любов, може би затуй не ви е минало през ума. Наистина няма такова нещо. Аз към наркотици не проявявам интерес, но психаделиците не ги слагам в тази графа....въпреки че май съм ги спряла, хаха, но ако взема и не е сред природата, не виждам какво друго бих правила освен любов. :roll:
Gravatar
Muscarin
2008-10-09_18:48
Re: Гъба и секс?

Ми има кво....зяпаш в една точка :lol: :lol: :lol: :lol: Ма определено "правенето на любов" (не секс) си е по-добра оферта
Gravatar
muxomorka
2008-10-11_00:13
Re: Гъба и секс?

w ob6te kak ti hrumna tazi tema ....... :P ?
Gravatar
trancEdrift
2008-10-22_23:07
Re: Гъба и секс?

Защо не идват мисли за правене на любов по време на трип? - Ами защото просто не обичаш някой в момента толкова силно. Ако обичаш, мислите за любов даже напротив, не те напускат през целия трип :) За секс вече е по сложно, определено е нужно много кординация между партньорите.. тоест от 3-4 любовни трипа един може да се получи със секс :lol: Аз не съм стигал още и незнам до сексуланта част :P Но със сигурност мога да кажа че усещането за любовта е много по ясно, едва ли чак по силно, но много по добре осъзнато и насочено :oops: Иначе като няма.. ми и зяпането в една точка си е оферта, най яката точка на света става :lol: