Gravatar
xbizzit
2008-05-14_02:21
Drug-test?!?

Здравейте шушумиги... Не знам дали темата е точно за тук, за което се извинявам, но наистина няма до кой да се допитам, а тук има доста хора с...нелоши познания в тази област. става въпрос за това, че след 2 седмици и полвина, примерно заминавам на бригада в САЩ... кофтито е, че в договора ми за работа пише "Дръг Скрийн", демек...ше ми правят тест. Говорил съм с некви хора до сега, къде компетентни, каде - не толкова за този тест. идеята ми е, колко време се задържат в организма разли4ните вещества..ако не пуша две седмици или..аве ако спрад а пуша от сега..и не правя нищо друго..не всимам нищо и т.н..и вобще живея спартански, дали има шанс да ме хване, при положение 4е теста е след около 3 седмици..примерно..на 4-5-6 юни?..някой има ли идея в тази насока..много ще се радвам ако някой сподели и личен опит и т.н...;'щ
Gravatar
Estario
2008-05-14_06:33
Re: Drug-test?!?

[quote="xbizzit":3l75rn5j]Здравейте шушумиги... Не знам дали темата е точно за тук, за което се извинявам, но наистина няма до кой да се допитам, а тук има доста хора с...нелоши познания в тази област. става въпрос за това, че след 2 седмици и полвина, примерно заминавам на бригада в САЩ... кофтито е, че в договора ми за работа пише "Дръг Скрийн", демек...ше ми правят тест. Говорил съм с некви хора до сега, къде компетентни, каде - не толкова за този тест. идеята ми е, колко време се задържат в организма разли4ните вещества..ако не пуша две седмици или..аве ако спрад а пуша от сега..и не правя нищо друго..не всимам нищо и т.н..и вобще живея спартански, дали има шанс да ме хване, при положение 4е теста е след около 3 седмици..примерно..на 4-5-6 юни?..някой има ли идея в тази насока..много ще се радвам ако някой сподели и личен опит и т.н...;'щ[/quote:3l75rn5j] Ето малко полезни линка за начало: http://www.erowid.org/psychoactives/tes ... _faq.shtml http://www.erowid.org/plants/cannabis/c ... ting.shtml На твое място бих си взел урина от чист приятел. Купуваш си една банка глюкоза с дълъг маркуч. Пълниш я с малко с урината. Слагаш си я в обувката под петата, а маркуча е при мъника. Като дойде време за пикаене се отпускаш върху петата и насочваш маркуча към съда и си готов. Но да ти кажа не вярвам да са толкова сериозни в България. Сигурно ще ти дадат съда и ще ти кажат да пикаеш у вас и да го донесеш. Иначе ако решиш да се чистиш виж горните линкове. Има много информация. Имай предвид, че метаболитите на THC-то са в мазнините. Ако правиш кардио две седмици редовно си перфектен. Гледай 2-3 дни преди теста да не се натоварваш и преди да отидеш се напий с вода и една биричка. Може да вземеш и витамини B комплекс, за да докараш цвета. Успех. Мисля, че имаш адски много време за да се изчистиш. Спокойно.
Gravatar
psyresearch
2008-05-16_12:06
Re: Drug-test?!?

При тест с урина няма да имаш проблеми и сега ако спреш
Gravatar
xbizzit
2008-05-25_23:59
Re: Drug-test?!?

Ей, мерси за укоражаващите думи..И аз така мисля, че имам време и т.н..Ама все пак ми е спек бе д'еба... Мноо ше ми е инбтересно ако някой сподели личен опит по тая тематика. Някои 'измамил' тоя тест, който иска да сподели лични чувства и преживявания (духовни трепети и вежделения, например, хе-хе)... Не бе, чесно, мн ми е интересно...Пък и ше ми е некав добър експириънс... Айде, излейте си душичките...
Gravatar
brainjuice
2008-05-30_14:01
Re: Drug-test?!?

малко офф, но не ми с пуска нова тема: по закон позволено ли е, ако работодателят ти урежда изследване със снемане на пълна кръвна картина, свързано със съвсем други неща (например профилактичен преглед), да поръча без твоето знание и изследстване за забранени вещества в кръвта? и - като сме си дошли на въпроса - как се чисти кръв от издайнически молекули? не че не мога да проверя и в Гугъл, но, моля, ако някой има личен опит, да сподели. :)
Gravatar
Estario
2008-05-30_15:51
Re: Drug-test?!?

Чисти се с аеробни тренировки(тичане), деуретици(бира, каже) и повечко вода.
Gravatar
anticha
2008-06-01_02:58
Re: Drug-test?!?

E пич, еми нз ама аз ша ти споделя личен опит. Миналото лято майка ми ми праише тестове за тревица и аз не пуших 1 месец и теста ми излезе положителен. Може би щот съм стоял около хора коит са пушили ама нз дали тва има влияние. После имаше 2-3 седмици в които приятелите ми кат пушиха аз ходих на по 20 метра че да не дишам дима и пак ми излезе положителен. Нз кво не съм напраил кат трябва. Ама не вярвам да има някви проблеми, щот ноември заминах за америка да живея тука и ходих да ми правят тестове в болницата и пиках там в чашка :lol: . И накрая кат ми излязоха резултатите не ми казаха нищо относно тва. Така че си мисля че няма да имаш проблеми.
Gravatar
herb
2008-06-01_08:31
Re: Drug-test?!?

миналата година ходих на бригада в САЩ и преди да започна работа трябваше и аз да мина през некъф дръг тест тъй като нямах абсолютно никакво намерение да се заробвам и да не пуша там с месеци и седмици като пристигнах помолих едно момче да се изпикае в една много малка бутилчица (около 200-300гр) и в деня на теста си я сложих в панталона и в тоалетната я извадих и просто я изсипах в чашката, вътре нямаше никакви камери и т.н., а преди да влезем трябваше да си изпразним джобовете ако знаеш точния ден на теста ще имаш време да се подготвиш, кофтито е, че на другите пробите бяха топли и "разпенени", а моята ни топла, ни "разпенена", ама никой не се усети :) ако все пак решиш да "постиш" 1-2 дни преди дръг теста отиди до аптеката и си вземи един (там струва около 20-25$) и сам се провери, ако ти излезе положителен най-добре вземи проба от някой и внимавай да не е твърде малко, поне 200-250гр (сори ама не помня точно колко трябваше) ако пристигнеш в САЩ и не минеш дръг теста фирмата няма да подпише договор с теб и ти остава вариантът да си търсиш работа нелегално (което едва ли е проблем) или да си пътуваш обратно насам :) иначе там ганджата е супер :)