Gravatar
Uriel
2008-05-13_21:05
Хашиш

Искам първо да се преклоня, пред гениалния човек, който е измислил хаша. Нямам богат опит с трвата, и с каквото и да е било още, по простата причина, че там където учех на времето нямаше такива поквари. И какво става. Предлагат ми хашиш. Викам си "за тая бучица 25 лв, WTF?!) Но се навих, поради простата причина, че исках да опитам. Мога да се закълна, че това беше най-якия трип, който съм имал! Пък дозата ми беше 3 дръпки. Което според мене си беше бъд и половина, ДВА! Ако изпуша толкова трева, сигурно ще повърна и най-вероятно припадна, и 5 дена след това ще кашлям лайна от дробовете си. Та, искам да ви питам, аджеба немога ли сам да си направя хаш? Има из нета процедури, но те включват НАИСТИНА много трева, пък сами знаете тревата от дилърите е скъпа, пък и продават само цветчета, а хаша може да се добие от цялото растение, който ако не се лъжа се състои от много малки "нещица", които лесно се слепват и правят чудотворният "шоколад". В такъв случей предполагам, че трябва да си намеря човек, който ще ми продаде сурови листа/стъбла/цветове, от които мога да си извлека техацето. Вие какво ще кажете по въпроса?
Gravatar
Estario
2008-05-14_06:23
Re: Хашиш

[quote="Uriel":1qme5tpb]Искам първо да се преклоня, пред гениалния човек, който е измислил хаша. Нямам богат опит с трвата, и с каквото и да е било още, по простата причина, че там където учех на времето нямаше такива поквари. И какво става. Предлагат ми хашиш. Викам си "за тая бучица 25 лв, WTF?!) Но се навих, поради простата причина, че исках да опитам. Мога да се закълна, че това беше най-якия трип, който съм имал! Пък дозата ми беше 3 дръпки. Което според мене си беше бъд и половина, ДВА! Ако изпуша толкова трева, сигурно ще повърна и най-вероятно припадна, и 5 дена след това ще кашлям лайна от дробовете си. Та, искам да ви питам, аджеба немога ли сам да си направя хаш? Има из нета процедури, но те включват НАИСТИНА много трева, пък сами знаете тревата от дилърите е скъпа, пък и продават само цветчета, а хаша може да се добие от цялото растение, който ако не се лъжа се състои от много малки "нещица", които лесно се слепват и правят чудотворният "шоколад". В такъв случей предполагам, че трябва да си намеря човек, който ще ми продаде сурови листа/стъбла/цветове, от които мога да си извлека техацето. Вие какво ще кажете по въпроса?[/quote:1qme5tpb] Да не се занимаваш да търсиш листа от канабис. Ще влезеш по новините като човекът заловен с чувал листна маса. А и не си мисли, че откриваш топлата вода. Те хората, който гледат, знаят за хаша. Или си посади сам растения или си купи още хаш.
Gravatar
stamina
2008-05-15_15:24
Re: Хашиш

Дай снимка на плочиците да видиме какво е-що-е. Навярно не си в БГ, защото тука да се говори за истински хеш е крайно патетично, а и това с "готвенето" из нета е пълен смех.
Gravatar
Гуци
2008-05-15_16:02
Re: Хашиш

[quote="stamina":21ew0rvq]а и това с "готвенето" из нета е пълен смех[/quote:21ew0rvq] Ако имаш предвид готвенето на трева - смеха е повече от пълен. И трае около 6-7 часа, мдам... Иначе за хеш - рецепти за правене в нета наистина много...но пич, ако пробваш качествен джойнт, ще видиш, че разликата в количеството сцепване няма. Само качествено е различно, хихи :P На твое място бих се поинтересувал за магазинчета, където се предлага оборудване за отглеждане на закрито ( в БГ вече има няколко такива ), а покрай тях току виж откриеш и някоя качествена семка ;)