Gravatar
SkS
2008-02-29_16:31
dxm,demefan

Значи въпроса ми е много ясен кратък и точен ще чакам само да помогнете.Интересувам се как да извлека от сиропа активното вещество дхм и как то4но е процедурата която може да стане най бързо
Gravatar
lubo555
2008-04-13_10:27
Re: dxm,demefan

[quote="SkS":1z85r0dq]Значи въпроса ми е много ясен кратък и точен ще чакам само да помогнете.Интересувам се как да извлека от сиропа активното вещество дхм и как то4но е процедурата която може да стане най бързо[/quote:1z85r0dq] Прави се с нафта, и беше дълга процедура... А иначе чистия демефан защо те притеснява? Заради разстройството или?
Gravatar
SkS
2008-04-13_15:24
Re: dxm,demefan

вкуса ми е ужасен и немога да го пия
Gravatar
pussysugar
2008-04-13_15:52
Re: dxm,demefan

аз пък нямам разтройство от него, нито ми се гади. пия го най-малко 4 часа след последното ядене.верно че не е много добър на вкус ама след третата лъжичка почва да ти се услажда... ;)
Gravatar
ze
2008-04-13_17:41
Re: dxm,demefan

[quote="lubo555":23dd3tzo][quote="SkS":23dd3tzo]Значи въпроса ми е много ясен кратък и точен ще чакам само да помогнете.Интересувам се как да извлека от сиропа активното вещество дхм и как то4но е процедурата която може да стане най бързо[/quote:23dd3tzo] Прави се с нафта, и беше дълга процедура... А иначе чистия демефан защо те притеснява? Заради разстройството или?[/quote:23dd3tzo] Процедурата не е толкова дълга, и никак сложна (Агент Лемон), въпроса е че ако се обърка нещо може да се отровите страхотно. Чистия Демефан е не само неприятен заради вкусът, разстройството и така нататък, НО е и много по вреден от ДХМ , заради помощните вещества които в големи дози хич не са препоръчителни/полезни. В някой страни има ДХМ на хапчета - мисля че най чистите такива бяха Ромилар (чисти в смисъл на без допълнителни Активни Вещества, някои от които могат да бъдат смъртоностни, в големи дози, така че трябва много да се внимава). ДХМ се продава и в промишлени количества в китай, на прах в freebase форма, и не е скъп, но според мен е възможно да има проблем на границата, въпреки че не е контролирана субстанция, все пак е фарамцевтичен продукт, за който човек мисля трябва да има някакъв лиценз. ДХМ е една удивително интересна за мен молекула, която постепенно почнах да уважавам изключително много, заради това на което ме учи всеки път. Немога да повярвам че такова нещо (уникално по рода си като действие) може да съществува , че даже и да се продава под формата на сироп/таблетки за кашлица. ДХМ е успявал да ми отвори много очите за някой неща, чувствал съм се на следващия ден всякаш събуден от страшно дългъг сън/хипноза в която съм бил много дълго време. ЕДИТ: И макар да е синтетичен изомер на Левометорфана (който е опиат), мисля че ДХМ заслужава мястото си сред ентеогените, като една наистина чудновата молекула, източник на толкова много знание.
Gravatar
sl1ck3r
2008-04-14_17:15
Re: dxm,demefan

Простете моята директност...ама..За това нещо в аптеките искат ли рецепта?(Рових в гугъл..ама освен цени друго не намерих... :o ) Никога не съм виждал такова чудо...само преди години някой ми разправяше за някакъв сироп за кашлица дето го пиел и не можел да говори...ама бегли спомени...че сега като знам за кво става дума...може и да е интересно... :idea:
Gravatar
ъ
2008-04-15_12:47
Re: dxm,demefan

2 и нещо е на аптеката-никой дори няма да ти направи странна физиономия като си вземеш(без рец.
Gravatar
brainjuice
2008-04-15_14:04
Re: dxm,demefan

за мен друсането със сиропи за кашлица е префинена форма на мазохизъм. е, все пак демефанът е една идея по-добро от тусирола :mrgreen: :lol:
Gravatar
ze
2008-04-15_15:15
Re: dxm,demefan

[quote="ъ":qubmwucr]2 и нещо е на аптеката-никой дори няма да ти направи странна физиономия като си вземеш(без рец.[/quote:qubmwucr] А бе правят понякога физиономии (или казват че не продават), но виж против съм разни такива насочвания Директни към аптеката, защото могат да бъдат опасни в известен смисъл... после да няма "ами аз прочетох в един форум... и се гътнах... та затова ето тоя е форума" . Все пак ДХМ не е съвсем безопасен (даже хич, във високите плата) и преди човек да пристъпи натам, трябва да се запозне изключително добре със всички детайли, за да гарантира максимално своята безопасност, и да бъде запознат с рисковете които поема, за да прецени сам за себе си дали си струва да ги поеме. Иначе към Брейнджус, да Демефан-а наистина е малко мазохизъм, затова ДХМ в чиста форма е по добрият вариант. А относно Тусиорла двете неща нямат база за сравнение защото просто действат по изклчително коррено различен начин (единственото общо между тях е че са сиропи за кашлица, но това не ги прави едно и също нещо в никакъв случай). Тусирола съдържа Ефедрин Хидрохлорид и Етил Морфин, Един своеобразен синтетичен "спийдбол" който може да бъде доста опасен ако бъде предозирано с него. Демефана пък съдържа Декстрометорфан Хидробромид Монохидрат, което просто като биохимично действие няма база за сравнение със по-горното. Той също може да бъде опасен при предозиране (смъртоносен), както и при комбинация със други в-ва (особено опасен). Така че който има глава на раменете си , моля да я използва по предназначение ;)
Gravatar
brainjuice
2008-04-15_17:11
Re: dxm,demefan

знам, знам :D различни са, активните вещества в едното и в другото са еди-какви си и т.н. просто и двете, макар и различни, си приличат много по това, че са отвратително гадни :lol:
Gravatar
Asymetral
2008-04-15_17:23
Re: dxm,demefan

viewtopic.php?f=9&t=872&st=0&sk=t&sd=a&start=20 :wink: http://www.entheogen-bg.org/Entheogen/DXM има голяма вероятност да му стане хипер-мега зле на човек от Демефан, много се повръща :mrgreen: :mrgreen: комбинацията със серотонино-покачващи вещества е недопустима, поради опасноста от т.нар. серотонинов синдром, повишено кръвно налягане имам и непотвърдени данни че 1/9 от хората нямат някакъв ензим в тялото който е свързан с метаболизма на ДХМ, резултата май да беше /бед/ трип с продължителност 1-2-3 денонощия :shock: :twisted: - обаче не можах да намеря информация на български, а английският ми е зле
Gravatar
Mind-Blown
2008-04-16_10:45
Re: dxm,demefan

бе като цяло да прекалиш с дисоциатив е неприятно (я dxm, я кетамин) - тялото не го понася добре хич, а усещането за тяло го няма :idea:
Gravatar
sl1ck3r
2008-04-16_11:31
Re: dxm,demefan

аз като гледам, май по-опасно е не самия дисоциатив, а останалите работи погълнати с него...и пак стигаме до извода - имаш крава=>пиеш мляко :lol:
Gravatar
luvstruck
2008-04-16_13:59
Re: dxm,demefan

абе...усещането какво е?...аз никога не съм прекалявал...просто на няколко пъти съм го пил сиропчето...и всеки път...при всяка лъжица (през някви часове нали по 1л) ми е ставало супер безтелесно ...странно...не мога да го обясня терминологично ...но си го представям се 1 някви омекнали мускули...лаа :idea:...ест тва си е 1 level и си представям с повече...
Gravatar
ze
2008-04-19_02:08
Re: dxm,demefan

[quote="luvstruck":3xwny2ak]абе...усещането какво е?...аз никога не съм прекалявал...просто на няколко пъти съм го пил сиропчето...и всеки път...при всяка лъжица (през някви часове нали по 1л) ми е ставало супер безтелесно ...странно...не мога да го обясня терминологично ...но си го представям се 1 някви омекнали мускули...лаа :idea:...ест тва си е 1 level и си представям с повече...[/quote:3xwny2ak] Нали знаеш че всички такива преживявания са ineffible, тоест необясними с думи. Така че колкото и да си представяш и колкото и да ти обясняваме, никога няма да добиеш представа, докато сам не го изпиташ... иначе бегло - не е от най приятните чувства, чувството че умираш/дисоциираш, инстинктивно е нормално да те изплаши доста. Аз лично дори и да съм го правил няколко пъти, всеки път тръпката и страхът са си там...
Gravatar
DreadSquirrel
2008-04-19_13:33
Re: dxm,demefan

ineffible - за първи път чувам за такава дума - и нещо ми подсказва, че вероятно е грешна. ;) Не съм съгласен за това твърдение. Реално нищо не е обяснимо с думи. Не можеш, посмъртно, да обясниш и една ябълка с думи - но това не означава, че думите са безполезни. Представа може да се добие. А дисоциацията не е чувство, а е състояние. :wink:
Gravatar
ze
2008-04-19_14:48
Re: dxm,demefan

[quote="DreadSquirrel":wdrjjdg5]ineffible - за първи път чувам за такава дума - и нещо ми подсказва, че вероятно е грешна. ;) Не съм съгласен за това твърдение. Реално нищо не е обяснимо с думи. Не можеш, посмъртно, да обясниш и една ябълка с думи - но това не означава, че думите са безполезни. Представа може да се добие. А дисоциацията не е чувство, а е състояние. :wink:[/quote:wdrjjdg5] Е позна, грешна е, пишело се ineffAble - http://en.wikipedia.org/wiki/Ineffable
Gravatar
luvstruck
2008-04-19_15:04
Re: dxm,demefan

просто бях любопитен...вече май съм си набавил необходимото инфо... само от това сиропче съм имал подобен experience от нормална доза...та затова
Gravatar
SpaceMonkey
2008-04-19_15:57
Re: dxm,demefan

[quote="DreadSquirrel":1ur1h4uo]ineffible - за първи път чувам за такава дума - и нещо ми подсказва, че вероятно е грешна. ;) [/quote:1ur1h4uo] indefinable: defying expression or description; "indefinable yearnings"; "indescribable beauty"; "ineffable ecstasy"; "inexpressible anguish ... To say that something is "ineffable" means that it cannot or should not, for overwhelming reasons, be expressed in spoken words (as with the concept of true love). По темата, демефана е ужасен. Не си струва да се тровиш, драйфаш, дрискаш заради един не чак толкова стойностен трип :)
Gravatar
pussysugar
2008-04-20_22:16
Re: dxm,demefan

[quote="luvstruck":2mt4j1ng]просто бях любопитен...вече май съм си набавил необходимото инфо... само от това сиропче съм имал подобен experience от нормална доза...та затова[/quote:2mt4j1ng] може би нямаш тоя ензим в тялото, доста хора го нямат.тфа ше рече че много малка доза може да ти подейства доста силно.за хората , които не са пили тфа прословуто сиропче все още, но се канят да го направят - съветвам ги най-напред да направят проба с малко количество...20 или дори 10мл. да проверят дали го имат тоя езим, че иначе може да има сериозни последствия...
Gravatar
ze
2008-04-21_01:46
Re: dxm,demefan

[quote="SpaceMonkey":2b99qatp] ..... По темата, демефана е ужасен. Не си струва да се тровиш, драйфаш, дрискаш заради един не чак толкова стойностен трип :)[/quote:2b99qatp] Да съгласен съм че демефана е гаден, но ДХМ-а не е. А иначе дори с демефана мисля че може да си спестиш доста дрискане и неприятни усещания от едно първо плато причининено от 1/3 до 1/2 от сиропчето, комбинирано с марихуана/ или не (въпреки че синергията е паранормално силна). А до това колко е стойностен трипът, аз лично бих поспорил малко, защото трипът поне от първо плато , разбира се съчетан с подходящия сет и сеттинг, може да бъде изключително уникален (под уникален разбирам не някой суперлатив, ами уникален в смисъл че неможе да бъде сравнен с нито един друг трип от нищо друго) и поучителен, дори чудноват и паранормален. (разбира се говоря изключтелно от личен опит, много хора не споделят моя опит - наречето го генетика , сет или сеттинг, или самосъзнание ако щете). Аз лично винаги съм бил любител на 1во плато комбинирано с марихуана, и разбира се употребено в подходящата обстановка, което преживяване (особено със затворени очи) , ми е давало достъп до неподозирани за мен светове, и е разчупвало някои фундаменти... всъщност прави го всеки път, и всякаш толкова много променя всичко в животът ми и във възприятията ми за всичко (пермаментно), разбира се в много позитивен и градивен аспект, че оставам изумен. За ДХМ, между другото наскоро се появи информация, че има способността да прекратява Адикции към различни вещества, и навици /или зарибявки (като например хазарт). В интернет беше описано как точно и защо става това. Аз лично съм успявал да го изпитам, както съм го наблюдавал и върху мои приятелки/приятели без да съм им казвал за този му ефект (което елиминира пласибо възможността). Това също така е известно и за Салвия Дивинорум , и явно е ефект които е общ за всички ПАВ класифицирани като Дисоциативи. Според мен най възнаграждаващото като информация / преживяване и висчко останало плато е първото такова (мин. доза) комбинирано с марихуана. Разбира се всичко до тук са лични наблюдения, и си е мое мнение (освен това което съм посочил като изследвания и факти) Колкото и "мръсна" да звучи тази молекула - главно поради синтетичната и природа и "сиропеното" и приложение, все пак за мен тя си остава изключително ценен ключ, които може да бъде и опасен, но употребен по подходящия начин може да бъде много ценен.
Gravatar
Asymetral
2008-04-21_06:16
Re: dxm,demefan

абсолютно съгласен! а и на различните хора, различните субстанции въздействат по различен начин
Gravatar
Spensi
2010-12-16_21:04
Re: dxm,demefan

И аз да постна моя скромен опит с веществото :idea: Отидохме трима човека до едно село в подножието на витоша с кола ... дръпнахме една билка и след това изпих 50-60 мл сироп на гладен стомах ... на вкус не беше лош, но за стомаха си е тегаво - 20 минути след изпиването започнаха леки болки в стомаха, постепенно започнаха да се усилват и 45-50 минути след това започна да ме сърби малък участък от главата, почесъх го 1 2 3 пъти след малко започна да ме сърби половината глава ... и с времето сърбежа се разпространяваше надолу :mrgreen: гърди, гръб, корем, крака ... тва продължи поне 45-50 минути ... малко след като започна да ме сърби започнаха и първите ефекти ... чувство на лека еуфория придружена с объркване и чувство, че съм пиян ... постепенно ефектите започнаха да се усилват ... малко след това чувството ми за тяло рязко се промени, почти не усещах собственото си тяло ... бях все едно са ми били упоика :idea: много леки визуални промени ... всичко продължи с нещо като спане в полу будно състояние ... но няма Нищо общо с Гъбките ... на 4тия час след началото започна леко да ме пуска с леко чувство на неблагополучие ... следващата билка оправи малко нещата :mrgreen: но спазмите, газовете и болката в червата продължиха цялата нощ ... като цяло не ми хареса и скоро безцелно не бих го повторил ... хубавото е, че е можеби най-евтиното нещо да се надрусаш след чудесата на майката природа :roll: не бих го нарекъл трип или поне не това което изпитах аз ... от по-висока доза може и да има нещо повече но не искам да си раздирам кожата до кръв от сърбеж :?
Gravatar
nikimm
2011-05-26_00:33
Re: dxm,demefan

ot 4istiq dxm nqma gram negativni telesni efekti nikakfo gadene nikfo draifane nikfo pikane prez guza samo sweet and pure dissociation and astral travel ;) demefana e otrova ! ako 6e piete sirop se pak zalozete na humex dry po skup e s po malko koncentraciq na dxm no puk vkusa mu ne e na povru6tano i nqma tolkova mno nausea i diaria hahaha vinagi na gladno oba4e s mnogo voda ei !
Gravatar
nikimm
2011-05-26_06:30
Re: dxm,demefan

(izvinqvam se za latinicata no pi6a ot kompa na edin 4uzdenec koito nqma kirilica a az sm tolkova neuk 4e ne znam kak da mu q instaliram ahahhaha) malko kombinacii: 2ro plato + ganja + 100-300mg ketamine na kusi linii po 20-30mg prez 30-40 minuti i da vidi6 ti kfo ozna4ava disociaciq drug mnogo qk trip mi be6e time 00:00 3 havaiski semki time 00:15 1 sirop demefan time 00:35 edin 4uk joint time 00:40 ve4e ne e qsno kfo se slu4va ba6 s tebe time 01:00 ve4e sm na u4ili6te o6te nekfi 4adeli se vurtqt az ve4e ne znam na koi svqt se namiram vulni na euforiq i disociaciq kato si zatvorq o4ite napuskam tqloto si i materialniq svqt kato gi otvorq vsi4ko e oblqno v cvetove koito po princip ne vizdam poradi 4asti4niq mi daltonizum time 02:00 ena priqtelka me evakuira ot u4ili6te i se zaputvame kum goren lozenec kudeto cql den pu6im kozove i az umiram ot smqh time 06:00 1/2 tuba kale za kapak na si4ko v uizniq park kfi ne6ta vizdah proso nqma kak da gi razkaza time 07:00 ve4e efektite realno sa otminali no dxm afterglowa ostava s men do drugiq den vru6tam se v nas i pravq muzika s ogromno vduhnovenie ;) dxm-a nai dobre se vruzva s koz i ketamin
Gravatar
nikimm
2011-05-30_01:39
Re: dxm,demefan

[quote="Mind-Blown":27bz744l] а усещането за тяло го няма :idea:[/quote:27bz744l] i imeno za tova se nari4a disociativ
Gravatar
halucination
2012-03-26_18:50
Re: dxm,demefan

Демефан съм зимал преди ма яко драйфане прецаква трипа от всякъде Са вчера пробвах и с чист ДХМ и си е съвсем различно преживяване :)