Gravatar
DEACTIVATED Сектант
2007-11-20_12:38
Енте-о-(ле)гентен Дизайн

[img:b0v06j81]http://i7.photobucket.com/albums/y290/getzbg/tree_of_evolution2.jpg[/img:b0v06j81] Ммм Нему ся помооолим! Благодарни сме Тебе, Господи, задето пусна колелото на Еволюцията да се въртиии! Вечно благодарни, че ни изкара от океаните, научи ни да ходим първо на четири, после на два крака*! И най-накрая задето създаде то твой образ и подобие Чарлз Дарвин и неговите последователи! Благодарни сме Тебе, Господи, задето накара и гъбите да еволюират! Та да не ядем повече старите дрожди и плесени, а най-новите и красиви Псилоцибета и Мухоморкиии**! Благодарни сме Тебе, Господи, задето накара и растенията да еволюират! Та да не ядем повече жито и маслини, а Канабис, Пейот, и Чакруна***! Слава Тебе Господи, че в дните на тая тъпа цивилизация, дето не си я Ти измислил, имаме с какво да се надрусаме и да не ни пука! Забележка : * - Чарлз Дарвин принадлежи на вида Homo sapiens sapiens, който е най-новият представител на царство "Животни" **Видовете от род "Psilocybe"(т.нар. "халюцки") и род "Amanita" (Мухоморки ) еволюционно са най-новите представители на царство "Гъби" *** Видовете от родовете "Banisteriopsis"(Ай-а-уаска, Йейдж), "Psychotria"(Чакруна), "Lophophora" (Пейот) са сред най-новите представители на царство "Растения". Видовете от род "Cannabis"( трева, джойнт, коз, пудес, масур, масе...) са с няколко милиона години по-стари от тях ( което за 4 милиарда г. еволюция си е нищо ) P.S. Господи, а [b:b0v06j81]защо[/b:b0v06j81] ни караш да ги друсаме тия отрови, бе, мамка му, не са ли забранени?!?
Gravatar
Партилан420
2007-11-21_09:56


[quote:3lnkrkdb]Господи, а защо ни караш да ги друсаме тия отрови, бе, мамка му, ?!?[/quote:3lnkrkdb] вероятно не просто за да [quote:3lnkrkdb] имаме с какво да се надрусаме и да не ни пука! [/quote:3lnkrkdb] :wink: не се у4удвам 4е с придобитият си отнякъде видизъм си пропуснал да оградиш в сини4ко клонките на сокола, коня, слона, делфина, ку4ето,орхидеите и царевицата, които заедно с 4овека, психоактивните гъби, кактуси и растения представляваме "последната вълна" на нашествието на Живота по тези места... ... може би съ-ще-ствуваме за-едно за да си помагаме?
Gravatar
delamelix
2007-11-21_10:06


Не само. Също и да си пречим. Прощавай за негативизма,но и той е създаден от майката природа. Също както и много неща които могат да ни убият. Не,че имам нещои против психоактивните вещества,просто мисля,че не всеки има нужда от тях,пък и времето в което живеем не е благоприятно за такива субстанции.
Gravatar
Asymetral
2007-11-21_10:07


това е Истина... но не за всички :wink:
Gravatar
Партилан420
2007-11-21_10:18


Деламеликс, естеството на отношенията между разли4ните индивидиуми и разли4ните видове също еволюира... от хищни4ество през паразитизъм към сим-биоза... защото отношенията при които и двете страни извли4ат изгода, и никой не е убит или ощетен имат свойството да спомагат за по- успешното оцеляване на практикуващите ги индивиди. Да, негативизмът също е създаден от Майката Природа, само 4е много отдавна.. от тогава Тя се е погрижила да открие и по-ефективни методи за оцеляване И Развитие.. п.с. апропо, намирам за идейно да оградим в 4ервено кръг4е клон4етата на ве4е из4езналите видове като динозаврите, трилобитите и птиците моа... и защо не мога да намеря клон4ето на медоносната п4ела?? 4ини ми се, 4е заема доста 4елно място в дървото на насекомите?? доколкото си спомням симбиотира както с орхидеите, така и с хората.. [quote:3wmiyk3w]Ммм Нему ся помооолим! [/quote:3wmiyk3w] За какъв ни е да се молим на "Него"(мъжкото на4ало на Божеството) след като СМЕ Негова духовна еманация и физи4еско пре-въ-плъ(т)-ще-ние??.. На Нея следва да се молим двамата с тебе , за да оцелеем в еволюционен план ,така ми се стува... :wink: :idea: :oops: :lol: На "Него" следва "Те"да се помолят съответно :lol: :lol: :lol:
Gravatar
delamelix
2007-11-21_10:22


[quote="Asymetral":2pgvuegf]това е Истина... но не за всички :wink:[/quote:2pgvuegf] Така е.Всеки различно възпиема нещата около себе си.Просто ако съдя по себе си и повечето хора които познавам по често срещан е посочения от мен социален "дефект". Демек психоактивните субстанции правят повечето хора по чуствителни към заобикалящата ги среда,която в много от случаите е повече от враждебна.Но както ти каза,това не важи за всички. Прав си. :)
Gravatar
DEACTIVATED Сектант
2007-11-21_12:25


Ех Патилане, ех тоя опортюнизъм и това ритане срещу формите...чудя се как винаги намираш в едно изказване това, което не е споменато, това, което е пропуснато, това, срещу което имаш против...сигурно е случайно, а пък може и Те да са те подучили, кой знае... Моли се на който искаш; същото ще правя и аз; сектата е малко по-либерална, отколкото ти се иска... Темата беше насочена срещу извечния въпрос на чегъртаното от гузна съвест хипи : " Защо пак се надрусах?!?" ...
Gravatar
Asymetral
2007-11-21_12:55


истинско хипи и гузна съвест що се отнася до употребата на ПАВ - :lol: тва е оксиморон! някой трябва да са го претопили институции и законите за да стане така
Gravatar
DEACTIVATED Сектант
2007-11-21_15:39


Истинско хипи :?: [img:11ioa7bw]http://www.loupiote.com/rainbow/images/8133-hippy-jesus.jpg[/img:11ioa7bw]
Gravatar
Asymetral
2007-11-21_15:44


:lol: че ти да не си мислиш че отвън се вижда
Gravatar
DEACTIVATED Сектант
2007-11-21_15:47


Аре са, ама поне малко прилича 8)
Gravatar
Asymetral
2007-11-21_15:51


ок, от мен да мине - докарва го на просветен замечтан зареян в Непознаваемото поглед и на ореолче го докарва :P