Gravatar
Liquid
2007-06-24_04:39
Azarius

Здравейте, спомням си, че преди време имаше теми за този сайт, но сега не успях да я намеря. Ако някой е поръчвал, моля да сподели как стоят нещата с доставки до България. Мерси предварително :)
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-24_11:58


А като каза за шопове, аз в момента направо съм адски ядосана на един шоп, шото ми пристигна пратка в която нямаше нищо освен една торбичка. 50 евро пакета беше. Трябваше едни неща за един приятел да поръчвам и като се върнах от БГ, отварям аз и кво да вида :x . Празна въздушна торбичка. Са да ги съдя ли кво да ги правя :x А азариус е яко, там си поръчвам и аз ма не е за БГ. :D
Gravatar
Gamma
2007-06-24_12:13


time, пробва ли да им пишеш? Обикновено шоповете си пазят клиентите и би трябвало да ти пратят нова пратка и тоя път ша се постараят. Иначе за шоповете - бях пускала такава тема тук, но специално аз като бях в Бг нищо не съм си поръчвала, така че не ми е в компетенцията...
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-24_12:20


Ами да, веднъж им написах мейл, нищо. Звъня им на телефона от много време, то вече повече от три седмици минаха, но все ми се включва да давам съобщения. нишо не мога да направя, супер тъпо е. не заради парите ми шото съм обещала на тоя приятел да му го пратя и не само че закъснях и го вързах , ами и даже и по-късно няма как да го пратя :( :( :( :( :x . Другия доставчих за тва което исках да взема, даже не ми отговаря на поръчката в нета, никва реакция. Бахги в ненадеждните.
Gravatar
Gamma
2007-06-24_12:26


Ми освен да им направиш една анти-реклама за отмъщение - друго не знам какво може да е. Приеми го като дълг да предупредиш хората, че тия са некфи никфи. :x Ма да, кофти преебавка. Пробвай с някой друг шоп, дано имаш повече късмет. ...не знам дали няма да е лошо да им споменеш именцето, че поне да знаем да не пазарим от там :wink:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-24_14:07


Да ве аз тука едва се пазя да не вляза в оня филм с отмъщението че ставам много зла. Да ги видим с кво ше ми излязат ако пусна видео за тяхната лайнарщина в нета. просто ей така няколко секунди, имам хиляди хора които ми посещават сайта. Ей така да ми прееба продажбите...Ама нямам време за тва.
Gravatar
nikimm
2007-06-25_06:56


edni priqteli si poru4aha ot azarius v bg 4rez bankov prevod na parite sled sedmica im pristigna si4ko i si4ko ekstra ka4estvo :)
Gravatar
Tryptamine
2007-10-07_10:47
hah

podvrujdavam za azarius v BG ...derzaite
Gravatar
Hupia
2007-10-07_11:02


За растението блатен аир (Acorus calamus), ли става въпрос .. :? с аквтивно вещество азарон...?Щото ако е то мислех и аз да пускам тая тема!Интересно ми е дали може да се намери в България в чист вид ?Пил съм няколко пъти чай(отвара) с блатен аир....чаят е як ама има много горчив вкус ,първият път беше най-яко ...постепенно едно затопляне в краката,едно усещане че можеш цяла вечер да ходиш или танцуваш без спиране! 8) :) Дайте някво инфо все пак ,чувал съм ,че нашият българският аир е бил леко токсичен ,доро и канцерогенен,и с много ниска конц. на активно вещество! :) ....Ако ства въпрос за същото нещо де....?
Gravatar
Tryptamine
2007-10-07_11:52
ne

ne ....za sait staa vapros i ne se trovi s kvot namerish
Gravatar
Hupia
2007-10-09_17:03


Аз не се тровя с квот намеря ,аз се тровя само с определени неща ,и тия неща си определям аз...кои да са...?! :) :)
Gravatar
TrAnCe_DaNcE
2007-10-09_18:47


Прав си но много неща ги няма в БГ :- Аз лично съм фен на http://iamshaman.com
Gravatar
Партилан420
2007-10-16_20:14


[quote="Hupia":2lgeoh9w]За растението блатен аир (Acorus calamus), ли става въпрос .. :? с аквтивно вещество азарон...?Щото ако е то мислех и аз да пускам тая тема!Интересно ми е дали може да се намери в България в чист вид ?Пил съм няколко пъти чай(отвара) с блатен аир....чаят е як ама има много горчив вкус ,първият път беше най-яко ...постепенно едно затопляне в краката,едно усещане че можеш цяла вечер да ходиш или танцуваш без спиране! 8) :) Дайте някво инфо все пак ,чувал съм ,че нашият българският аир е бил леко токсичен ,доро и канцерогенен,и с много ниска конц. на активно вещество! :) ....Ако ства въпрос за същото нещо де....?[/quote:2lgeoh9w] растението е рядкосрещано и у нас е защитен вид ако не се лъжа. колото до първона4алния постинг в тая тема, този раздел от този форум не е място за онлайн-поръ4ки, нито рекламира такива места в нета. моля, спазвайте елементарна хигиена! [quote:2lgeoh9w]на $амла съм, на 4амла съм"[/quote:2lgeoh9w] затова и се налага да заклю4а темата