Gravatar
FliqpeR
2007-06-15_05:55
MX missile

Ако някой има опит моля да го сподели,ако ще и на лс.Аз направих няколко трипа и сега работя над репортите...пусти думи ейй много слаба работа са.
Gravatar
brainjuice
2007-06-15_06:30


ха, ето нещо, което нищо не ми говори... :)
Gravatar
Mind-Blown
2007-06-15_10:04


mushrooms + X ракетна комбинация :mrgreen: Поради несигурността в съдържанието на хапчето, едва ли може да говорим за взаимоотношенията на псилоцибин и мдма, от това, което съм пробвал - след половинка бонбон, който тъкмо взе да рита, изядох гъбите, а те като заритаха затриха всичко :) Може би се усещаше в повечко енергията. Аз исках да питам при такава комбинация, кое е най-добре да се приеме първо и в какви времеви отрязъци? Има го и момента, че с тази комбинация е възможно да се разсърди духа на гъбките, като намесваме синтетика, така че ако не знаем дали хапчето не е фрашкано с амфетамини, по-добре да не се рискува.
Gravatar
brainjuice
2007-06-16_09:39


при положение, че хапчето е фрашкано с какво ли не, не виждам смисъл да се правят брутални експерименти. само ако става въпрос за лабораторно чисто мдма според мен си струва да се опита а така.... (п.с. на мен тази комбинациея ми беше известна само като hippy flipping, интересно е да се научават нови жаргонни наименования :D )
Gravatar
Special_K
2007-06-20_03:41


Не съм смесвал гъби с Х,но съм го ял гъби след амфетаминови приключения и трипа беше най-силният ми гъбен трип досега.Може би гъбите са били хубави може би заради това че не бях спал от 2 дена незнам.