Gravatar
vordhosbn
2007-01-10_23:36
Трева и наргиле...

Не ми поняся дима от джойнта и затова си мислех как е най-добрия начин да се пуши трева от наргиле. Ако имате опит споделете го. Иначе ми казаха че не било оферта да я сложиш суха, и си мислех дали може с мед или с нещо друго - например със сладко да се "омаже"...
Gravatar
stardriver
2007-01-10_23:38


В наргиле не е оферта (и ти трябва доста ,е пак зависи колко е и голямо наргилето де),ако се пуши така както обикновения тютюн...по-добре един бонг като не ти понася и тва е.... П.С Кво не му хареса на дима хахах мен пък супер ме кефи :mrgreen:
Gravatar
unknown
2007-01-10_23:53


защо го пушиш тогава? може да си го пиеш, мажеш на филийки или пък да го хапваш в сладки или гозби :lol:
Gravatar
d3n0R
2007-01-11_19:38


Начи бате, най добрия начин за пушене е Бонг с огнище, не с цигара. Праиш си бонг с 2 сламки на капачката, пълниш го с вода, ако нямаш огнище можеш да сложиш просто лула на едната сламка :) Аз така се змазвам супер много от минимални количества. Това е най-ефективния начин.
Gravatar
brainjuice
2007-01-11_20:19


за мен истината е в това: [img:ykh14mdq]http://www.bongshop.com/images/product_images/P674.jpg[/img:ykh14mdq] ползвам такава лула от няколко години и вече почти съм се отучил да свивам. :D при този тип димът остава на затворено, от което следва, че: 1) не дава никаква фира и е много икономично; 2) не омирисва много околността и може да бъде прилагано в най-различни ситуации, когато не искате около вас да се носят талази дим. по някаква причина пушенето от такъв тип съоръжение дава осезаемо по-добър ефект от обикновения джойнт и другите видове лула, поне за мен. само бонгът му е известна конкуренция. единственият недостатък е, че търсената в случая мекота на дима хич я няма. особено който не е пушач на цигари може голям зор да види с тоя директно влизащ в дробовете горещ пушек. но пък откакто свикнах на такова нито един нормално свит масур не е в състояние да ме накара да се давя, кашлям и плюя. :lol:
Gravatar
gears
2007-01-11_20:40


аз пък и от някои обикновени масури си кашлям и плюя, обаче тва си ме кефи. кво толкова. яко е
Gravatar
Gamma
2007-01-11_20:47


Хмм, не знам, аз от наргиле не помня да съм пушила. Имаше преди едно малко такова и на един купон мисля, че си дръпнах, но не помня много. Не ми представляваше особен интерес. Иначе сега от Германия мислим да донасяме някакво наргиле, което е огромно и се пушело много яко с него :- :idea: Не знам какво да очаквам в крайна сметка.. А иначе за протокола - нишо не може да замени добре свития масур :oops: :oops: :oops:
Gravatar

2007-01-11_21:38


Ami v nargile e iako mene me kefi.Vednuj pushihme smeseno s tiutiun 4eresha.Nadrusahme se dosta seriozno a osvne tva ne drazneshe na gurloto i v sushtoto vreme kombinaciata ot tiutiun i kanabis mi haresa kato mirizma
Gravatar
Mind-Blown
2007-01-11_21:42


Аз помня как пушихме хашиш смесен с тютюн на наргиле.Странното беше,че първите 15 мин не се дърпаше почти нищо и даже бях загубил надежда,че ще се получи нещо...В следващият момент се озовах в облак от много сгъстен дим,който приятно ме галеше по лицето,а аз започвах да ставам блажено-еуфоричен :D
Gravatar
vordhosbn
2007-01-12_03:36


Е то наргилето не е ли ъпгрейднат бонг? :) В смисъл - разликата е в това че при наргилето не се изгаря тревата/тютюна а се загрява и следователно е по-меко. Съмняваше ме дали температурата ще е достатъчна да изпари ТХЦ-то ама щом Мускарин казва че хващало, значи става. П.С.: Малко оффтопик ама не съвсем. Я ми кажете има ли нещо с което можеш да комбинираш трева за да не ти се приспи когато е в по-големи количества. Ама да е органик... ;) :)
Gravatar

2007-01-12_08:48


Da tochno tva e razlikata.Che vuglenite nagriavat.Ima edin moment v koito nishto ne se sluchva obache posleeee.....
Gravatar
ani
2007-01-12_10:16


дам и на мен ми харесва в наргиле, по особено е....както нефатя , ама после кво става:roll: дълги години в една от къщите ми си правихме традиционно неделно наргиле...., с каквото има в момента, разбира се :lol: :lol: :lol: :roll: и после бях супер изненадана когато на едно РД ми подариха наргиле :oops: добър релакс е :lol: верно малко повече фира отива и количество е нужно , но си е благина :oops: Off: само дето често се падат кофти въглени дето нямат палене
Gravatar
stardriver
2007-01-12_10:24


Взимат се от триъгълните ,а не от кръглите въглени ...досега проблем не съм имал , по-добре е да се палят в грилчето отколкото да се стояпт 5 запалки докато стане :lol:
Gravatar
ani
2007-01-12_10:48


и аз от тях взимам принципно...ама нещо напоследък са едни ми ти трудни абе пуф паф да има и всичко е оки доки :lol: на един френд веднъж много яко му се изцъклиха очите на едно наргиле парти, по големи и изпъкнали не бях виждала...и червени , ха ха
Gravatar
DreadSquirrel
2007-01-13_17:43


Не виждам смисъл. Водата филтрира много повече THC-то, отколкото филтрира канцерогените. Все едно да пушите джойнт с филтър. Само където трябва да пушите повече. Номера, предполагам, е да сипеш по-малко вода, така че тръбата да не влиза в самата вода, както е нормално при пушене на тутюн, ами да стои извън нея. Така пак ще се охлажда, но по-малко, но пък ще дава по-малко фира. :) Пък и дима се задържа вътре. То по-скоро като бонг ще стане, ама както и да е. ;) Иначе най-добрият начин е чрез "вапоризатор" или изпарител казано на български. Тези неща просто вдигат нужната температура за да се изпарят активните вещества, което означава, че нищо не се гори и респективно си вредите по-малко на белите дробове (даже имало и такива, които вдигат нужната температура за да се изпари салвиноринът от салвията). Обаче тук не знам да се продават. В интернет се скатваше някакво обяснение как да си направите по-първобитна форма на такова нещо чрез крушка за лампа. Хаха аз бях пробвал да си направя, забавно е. Само странното е, че ефекта, който дава е малко по-различен. По-скоро като ефекта на хашиш, отколкото на трева. Едно такова по-малко смазващо, напомнящо на първите пъти, като бях пушил. А може и просто да съм прецакал нещо, не знам. :)
Gravatar
trancEdrift
2007-01-13_19:20


не си прецакалл, просто това чистия ефект на ТХЦето което изпаряваш, връзката с хашиша е че той си е просто смолата където ТХЦ е концентрирано. иначе тревата - листата, си е... треволяк, плевели :)
Gravatar
nikimm
2007-01-14_09:36


na takava lula ot kru6ka se pu6i i dmt nali ?
Gravatar
bb
2007-01-15_13:54


Ми, наргилето не е зле, ама много материал отива и за сам човек е разхищение. Иначе за гости, когато няколко човека ще пушат в продължение на чосове по малко - става, според мен. А ефектът наистина се приближава до ефекта на пушене на по - високи концентрации на ТНС - хеш и ойл, които са за релакс, а не за парти или движение. Аз си мисля, че и цигарката, и наргилето имат своите предимства - зависи от случая.
Gravatar
break
2007-01-15_14:39


Като цяло в наргиле не е мн. приятно... удря те адски много в главата :D Както казаха по горе с лула е най добре :-) А пък, като не ти понася дима от джойнта защо не го смесиш с някакви билки, чай например..
Gravatar
vordhosbn
2007-01-15_17:19


Чай?! :shock: За пушене?
Gravatar
Gamma
2007-01-15_20:22


off: Мда, и аз точно това исках да попитам още когато го прочетох, ама реших да не флудя :lol: :wink: Какъв чай по-точно се използва..? това може да е готина комбинация
Gravatar
malkiat_dim
2007-01-16_08:36


Ми миксче с ментов на пример :wink: Фаща по брутално и се размазваш кат куче, щото от ментата кат вдишаш ти отваря бронхите и по добре се усвоява дима :P Друго любимо - черен арабски чай има го по Женския големи бели хартиени пликове :wink: кат се стрие в масура и си павкаш неотрализира приспиването направо се ококорваш :shock: :lol: Ама в ни един от двата случая не става по-мек дима а напротив :?
Gravatar
Gamma
2007-01-16_09:15


off: [b:48waltf0]malkiat_dim[/b:48waltf0], леле, супер. И аз мисля да пробвам!! А това за анти-приспивния ефект на арабския чай наистина ли е вярно..защото ако наистина е така ще стане просто супер!! :) ПП Сори, че флудя пак. няма повече.
Gravatar
malkiat_dim
2007-01-16_13:38


Проучването е направено с помощта на представителна извадка от тревопасни, в дълъг период от време и излъчен представител, за водеща опитна мишка, дет как дръпнеше и веднага заспиваше :lol: Обаче трябва да нацелиш верния чай :wink: Бяла хартиена торбичка, червени арабски букви, рисунка на някакво растение (май е самият чай). Вътре цели продълговати, спираловидни, изсушени кафяво-черни листенца :wink: Не знам какво има в него ама и при пиене и при пушене действа се едно си шибнал 2-3 кафета :P
Gravatar
d3n0R
2007-01-16_16:34


Непременно ще отида да си купя.
Gravatar
vordhosbn
2007-01-17_10:57


Е, то дали ще го пушиш чая, дали ще го пиеш или пък ще пийнеш кафе - разлика няма - все е кофеин. едит: Честит ми 100-тен пост.
Gravatar
bb
2007-01-17_11:05


Ако можеш да пиеш нещо, със сигурност е по - здравословно да не го пушиш
Gravatar
malkiat_dim
2007-01-17_11:53


Зависи колко си се напушил :lol: :P :lol: [quote:3rqn46w8]Е, то дали ще го пушиш чая, дали ще го пиеш или пък ще пийнеш кафе - разлика няма - все е кофеин. [/quote:3rqn46w8] При мене има :? Ако съм се наплюскал преди това, или седна да пия, или ям нещо след това преди да ме е фанал якия глад, ме фаща значително по-слабо и ме държи по-малко :? Отделно, че променя вкуса и ме кефи, а и тъй и тъй си пуша цигари не ми праи много впечатление дали е по-рязко или не. Пробвайте с ментата става гот :D Ся съм изтрещял и на друга вълна :roll: Докопах някакъв кубински тютюн за сгъване с вкус на черешка :D много е мокър и явно напоен в сока на самите череши щото лепне и кат го напраиш на топче така си седи, кат се смеси с мара става една малка феерия за вкусовите рецептори :P и тва при положение, че не обичам да слагам обикновен тютюн. Чудя се кат свърши да зема да си купя от обикновенният тютюн за сгъване дет го продават и да го напоя със сок от черешки, кво ли ще стане :o :) Абе обичам да експериментира и тва е :D кой как му харесва :P П.П. Абе къде изчезнаха омотаните очички и ква тая нинджа :idea: :lol:
Gravatar
ani
2007-01-17_15:41


дам с мента и аз обичам :lol:
Gravatar
bb
2007-01-18_11:05


Купете си ментова тинктура от аптеките, и покапете с нея материала. Целият става ментов на вкус и се постига ефектът на пушене на мента.
Gravatar
d3n0R
2007-01-19_16:53


Пийте 3 кафета и пушете една чук тупалка. :D Тва е най лудница.
Gravatar
total_freemind
2007-09-20_08:02


На кофа е чисто убииство :D 2 пъти съм пушил така и 2рия път направих страшна дръпка и точно след нея паднах по гръб и ритнах кофата както беше пълна с вода опръска всички те я напълниха и тръгнаха да ме мокрят аз скачам да се бия направо незнам кво става ууу на даскало мн яко да се напушиш 8)