Gravatar
petert
2006-06-19_07:36
tripped out

Искам да ви разкажа за последния си трип, който беше преди два дена и силно ме разтърси, до степен да се чудя дали да пробвам отново. Хапнах пет средно големи кубенсис, след което малко трева, без да съм ял от предната вечер, бяхме в Родопите, още двама човека хапнаха колкото мен и жена ми, която не взема нищо. Всичко започна вълшебно, чудесни звуци в главата, неконтролеруем смях и т.н. После запалих цигара, точно зслед това навлязохме в някакво тясни и тъмно дере. Усетих как изведнъж кръвното ми пада страшно бързо и припаднах. Между дугото в си спомням много добре времето когато ме е нямало и въпреки че е било няколко секунди на мен ми се видя много. Беше пълно блаженство, чувах някаква прекрасна музика и бях напълно спокоен. След събуждането това чувство продължи, обаче само няколко секунди, докато разбера, че хората около мен бяха яко паранояссани. Пича който беше ял най много (колкото мен) ми бъркаше в устата и каза че съм си бил глътнал езика, което не е много сигурно, зашото и той беше във филма. След това легнах и около един час не можех да помръдна. Всяко движение така ми завърташе света, че имах чувството, че пак ще припадна, освен това имаше и някакво гадене в корема. Този час мина страшно бавно и сериозно си мислех, че няма да оживея. Мъчех си да си повтарям че всичко е само в главата ми, но преживяването беше прекалено физическо за да го преодолея. След това постепенно ми се върнаха силите, стабнах и всичко се оправи като с магическа пръчка, след това около три часа преживяването беше страхотно. Ако имате някакви идеи от какво може да е станало така, моля да ги споделите. Припадал съм като малък по подобен начин от много трева и алкохол. Възможни причини са много топлото време (беше по обед), липса на храна, тревата, цигарата.
Gravatar
brainjuice
2006-06-19_07:40


бих заложил на цигарата :wink:
Gravatar
ludo
2006-06-19_08:02


от джойнта е :)
Gravatar
xilemaled
2006-06-19_08:42


гъбите :wink: :lol:
Gravatar
brainjuice
2006-06-19_08:44


стига бе, гъбките са добрички :idea:
Gravatar
Gamma
2006-06-19_09:33


Не си ял, било е топло, и трева си пушил, пък после и цигара си запалил..и в един момент системата се е претоварила и е блокирала, просто е минала в енергоспестяващ режим.
Gravatar
AcTpoHaBT
2006-06-19_10:26


Джойнта смъква кръвното и .... :o :shock:
Gravatar
petert
2006-06-19_11:10


10х, поуспокоихте ме.
Gravatar
бръм
2006-06-19_14:27


знам 4е не е по темата и наистина съжалявам 4е я развалям така оба4е ми се иска да ви попитам как да ги изсуша гъбите? знам 4е трябва на вестник или нещо такова оба4е не знам къде,на каква температура и т.н. още веднъж съжалявам 4е питам тук оба4е мисля 4е е глупаво да се отваря цяла тема за това..
Gravatar
James
2006-06-19_16:10


Остави ги на стайна температура на някаква хартия и толкоз. По темата. Беше есен и с Миро към 1 часа по обяд решихме че ще ходиме на Витоша да трипосваме, имахме малко изсушени и на място си набрахме още, стигнахме високите части късно понеже никаква кола не ни спря а друг транспорт няма. Миро е пушач, бяхме катерили цял следобед а горе стана студено и той не си носеше много дебели дрехи. Ти доколкото разбрах не си ял нищо и след като си лапнал гъбетата, моя начин е да хапна нещо малко след това, помага за по-силен ефект и не се чувствам гладен и не ми е кофти на корема след това. Пуша и козче почти веднага след като хапна. Та Миро след цялата тая йога, по едно време каза че му е много зле и че се чувства далеч от реалността и че бил за медицинска помощ, не беше уплашен само дето не беше сигурен дали няма да припадне всеки момент, вика: "Къде на близо има цивилизация?' :D Мен ми беше весело, не тръгнах да се спичам просто го съблюдавах дали стои прав и ходи, Алеко беше близо. В момента в който влезна в хижата и помириса един чай и се оправи. Преди тва задаваше разни весели въпроси от сорта на "Аз как се озовах тука?" Гледайки Алеко където не беше стъпвал досега. И той като теб каза че не му било гадно просто се чувствал близо до смъртта. Така че донт вори би хапи, ако ви се случат такива неща с гъби няма да умрете освен ако не почнете да си виждате тялото на земята издигайки се постепенно над него, но и тогава не е сигурно, може просто да сте в астрал проджекшън.
Gravatar
Baldur
2006-06-19_19:37


Партилан много добре го каза в един пост-ако си решил да се трипосваш яко с други хора, трябва да го по направиш наистина далече от всяка цивилизация, за да няма после "искам при мама" или "искам при чичко доктор". За да взима растения на силата, човек трябва да е в перфектно физическо и психическо състояние. Другото води до случки като припадъци, паранои и фатални понякога ситуации. Не казвам, че има хора, имунизирани срещу депресия или инциденти - просто като си решил да вземеш пет гъби и то в Родопите, обмисляш ситуацията, възможностите си и целта си. Другото е все едно да се порежеш и да скочиш в басейна с акулите.
Gravatar
nikimm
2006-07-03_11:04


edin priqtel pripadna vednaz taka toj ne pu6i koz be6e ql samo gabi ot tqh 6te da e
Gravatar
DreadSquirrel
2006-07-03_11:58


[quote="Baldur":3t0gq461]Партилан много добре го каза в един пост-ако си решил да се трипосваш яко с други хора, трябва да го по направиш наистина далече от всяка цивилизация, за да няма после "искам при мама" или "искам при чичко доктор".[/quote:3t0gq461] Това е само един от многото фактори. Да не забравяме: психичното здраве, силата на волята, информираността, опита, компанията, обстановката. И аз не бих отрекъл цивилизацията толкова набързо. Понякога знанието, че има болница съвсем наблизо, може да ти даде успокоение, че ако нещо НАИСТИНА ти се случи, останалите ще те занесат там. (както разбира се може, от друга страна, да ти даде храна на параноята, че умираш, и да отидеш там, когато всъщност нищо ти няма - както разбира се може и да се замислиш, че тия с теб са твърде големи идиоти и че дори и целия да кървиш, може пак да не те занесат, което също да те вкара във филми) Истината е, че ако всички други фактори са добре, група хора могат да си прекарат безаварийно и сред цивилизацията.
Gravatar
Nothingk
2006-07-03_12:23


Brei-brei. Stryva mi se 4e toksi4na tsigarka na gladen stomah i ysilvatel na vsi4ki reaktsii y 4oveka ,kakuvto sa gubite i djointa... :o 4e i toplo i syho vreme yay-y-y, tva si e napravo mazohizum. Ne6to mno-o-o-ogo opasno e vlagata , koiato e po tsiala evropa ot niakolko sedmisti i v su4etanie sus sluntse i toplina izlu4va radiatsiia - opasna e dori za nai-trezviia 4ovek. Obezvodniava intenzivno i pravi mazninite v tialoto neaktivni. :lol: :lol: Aide spriam, 4e ako niakoi triposan 4ete , 6e se bedtriposa........A ina4e predi vreme mnogo obi4ah da prava ne6to kato bundji potapianiia v tsivilizatsiiata dokato sum na mak.Pona4alo vsiakakvi ograni4eniia me predizvikvat da gi preodoliavam, taka 4e s mak i su6to mnogo djoint praveh tezi "bundji"skokove, no kogato sum sigyren 4e niama da ima zakle6tvane ili skusvane na "vujeto". Su6to mnogo obi4ah da se zaka4am s horata, no taka 4e da ne razbirat 4e e maitap, :D :D :) :D a po-skoro da si mislat, 4e sum nenormalen..............................................