Gravatar
darshan
2006-05-05_18:33
out of body expiriences

Имали ли сте такива? :D
Gravatar
Партилан420
2006-05-05_19:57


аха.. ама рядко. Слу4вало ми се е както в трезво състояние, така и под въздействието на растения на Силата, както в будно състояние, така и по време на сън или на дълбока медитация... По-4есто оба4е съм имал "Аут оф тайм" и "аут оф спейс" експириънси.
Gravatar
darshan
2006-05-05_21:45


Мене примерно,веднъж нещо ме отнесе на един остров ,на който имаше замък,целият от метал.В единия момент стоях уеиснал във въздуха ,над бурното море около него , в следващия бях вътре,в една стая /по-скоро зала/ стените и бяха инкрустирани в някакви камъни и някакви форми/ не си спомням много подробности/.Но около година след това видях илюстрация на такъв остров/със замък на него/ в една от книгите на Станислав Гроф...мисля, че беше / "Приключението да откриеш себе си"/. Ставаше въпрос за трипа на някакъв пациент :lol: ,Който се озовал там насред сеанса с ди-етил-амид на лизергиновата киселина :lol: /ей т'ва го запомних/.Та този остров съществувал наистина.Наричали го "Крепостта от злато" и през втората световна имало битка за наего между Франция и Испания /историците да ме прощават ако имам грешка/...:wink:
Gravatar
nikimm
2006-05-19_08:46


az sam imal takiva pod vliqnieto na DXM i LSD
Gravatar
kvazary
2006-05-19_10:33


Под влияние на ентеогени предполагам всеки го е имал. Иначе са се случвали и просто ей така. Веднъж се озовах до езеро. Последвах едно Водноконче и се качих на Дървото, където проведохме дълъг разговор с Пчелата. Като цяло доста инсектно, но като се има в предвид, че същия месец за първи път видях пеперуди на гъби, логично си е :)
Gravatar
Louis Pernod
2006-05-19_11:12


На мен ми се е случвало няколко пъти, без органична или неорганична помощ, само с програмата и "звуците" на Робърт Монро. Не съм "напускал" апартамента , но се гледах отстрани, гедах в другата стая, въобще интересно беше. Опитах да ходя и по-далече, но спрях, достраша ме, като взех да срещам разни ... неща . Не се чувствам достатъчно поготвен.
Gravatar
malkiat_dim
2006-05-19_11:36


Не знам дали се води за такъв вид преживяване ама най якото отлепяне така да се каже от тялото ми се случи една вечер Събота срещу Неделя на полянка в горичка край София :D Веселото беше че не беше породено от пряко използване на каквото и да е (не броя малко водка + 1 дръпка за решаващо в тоя случай просто щото си е смешно това да го е предизвикало), а от недоспиване и затихващи вълни от много насъбрани позитивни чувства :? :lol: Просто в Петъка цял ден на работа после веднага от там в Пловдив цяла вечер скачане и много кеф, на връщане се загубихме и се прибрах в 9 та се получи кат в рекламата "добро утро сине добър вечер тате" :lol: излезох в десет след кат само си бях фърлил душ, цял ден с приятелчета нгоре надолу и някъде към 22:30 се озовах аз и още 1 приятел с 2 момичета на въпросното място 8) Не ми се спеше а само целият бях обладан от тая приятна умора кат си се размазал от кеф и чувстваш че наистина си живял на високи обороти и идва момента да се отпуснеш и насладиш на спокойствието :P Та седнахме на ливадката до колата приятелчето пусна няква музика (и аз не знам каква) и стана нещо много странно. Вслушвайки се в музиката и гледайки гората наоколо усетих как постепенно фокусът ми се измества и почвам да я виждам от 2 различни ъгъла, реалният от който я гледах как съм си седнал и накакъв друг който постепенно започна да се изкачва на горе и да я виждам от високо :o колкото по на високо се качваше тази гледна точка толкова по избледняваше реалната докато остана само като щрих на предметите около мене нещо кат бегграунд а втората гледна точка се извиси почти отвесно и се завъртя :o виждах хората около мене горта полянката колата от какъвто ъгъл си поискам все едно се плъзгам по вътрешната страна на сфера и наблюдавам нещо в центъра и където пук бях аз и виждах всичко от тази гледна точка :o много яко виждах нещо като 3D Worms ако сте я играли тая игра :shock: не знам на какво друго да го оприлича :oops: това преживяване трая 5-6 минути докато свърши песента и щом се смени ритъма сякаш пльоснах обратно на земята и явно съм почнал да гледам толкова опулено :shock: че чакме попитаха какво ми е :lol: а аз викам нищо беше толкова красиво :P
Gravatar
unknown
2006-05-19_22:32


malkiat_dim в това състояние "виждаш" на 360° .. затова си имал чувството, че си от вътрешната страна на сфера... :)
Gravatar
GumZa
2006-08-23_01:41


Яко ,яко ...Аз като се напия имам подобни изживявания! Видях,че DXM причинва тва ! Нещо друго .Знам за кетамин... Абе искам и аз да литна ,вече съм решил за где!!!
Gravatar
GumZa
2007-09-29_16:57


Определно опитха ,но не става от малки дози и боли глава и вреди зависи на какво си бил...
Gravatar
Farfalak
2007-09-29_17:34


ами аз не съм имал астрална проекция досега, но в момента това е една от целите ми, утре ще опитам с ентеоген пък да видим, досега само с разни вълни и голямо желание, стигнах вибрацийте но се развълнувах прекалено много и не успях. сега незнам дали е вярно, но като се бях разчел на тая тема имаше един пич който бая ме наплаши, но беше само един такъв коментар затова не мисля че е толкова страшно. въпреки това ще ви кажа за част от нещата които се повтарят от доста хора. така, "духовете" които уж са ваши духовни напътственици в астрала, всъщност са демони и човек не трябва да говори с тях и да ги следва, обикновено излезеш ли от къщата трябва много да внимаваш за такива духове и изобщо да не им се обръща внимание. при първите пъти на достигане на извънтелесно преживяване е най-добре изобщо да не излизате от стаята и къщата и то за не повече от 5-10 минути. важно е да няма страх, всеки се връща, но все пак трябва много да се внимава, защото земе да се върнеш ама различен.. :shock: но впрочем навсякъде имаше едно казване "чисто сърце, добро преживяване, зли помисли.. мисли му!"
Gravatar
ze
2007-10-21_22:55


Под влиянието на някой от последните плата на дисоциативните психеделици , както и при пробив на Салвия Дивинорум, мисля че това което ти се случва си е точно OBE. Особено при Салвията, онзи "ток" който те разстриса в момента на "пробив" и при връщане, чета тук и там , и при случаи на OBE е описано точно същото усещане, както му викат на английски "tingling" ... А При Салвия, е изключително невероятно и , онова усещане че нещо/някой все едно те издърпва назад/настрани от тялото ти е... ... просто едно паранормално изживяване, по скоро въобще не трип... Имаше някъде някаква теория, че вероятно дисоциативните психеделици при такива високи плата толкова много те дисоциират от сетивата, и от информацията постъпваща от външния свят, толкова много прекъсват връзките между невроните в мозъкът ти, както се казва "totally fuck up your brain" , че се проектираш астрално, един вид по принуда... но теории много, странното е че от личен опит и четейки по най различни места , трип репорти на хора достигали толкова високи плата, правили пробиви със салвия, или просто преживявали ОBE по естествен начин, както и от приятели експериментирали със същите високи плата и пробиви, всякаш пъзела лека полека почва да се сглобява и да се обединява около една теория която пасва и обяснява всичко, дори религиите, дори окултизмът, дори случайностите и странните съвпадения... някак си почти всичко вече води към нея, и колкото и повече неща да намирам и да откривам толкова повече я допълват... тази теория... дали това е... "истината"... която обяснява тайната на животът? и дава отговори на всички въпроси и загадки? ... може би... но засега пъзела все още не е сглобен... не напълно... А и честно казано не съм съвсем сигурен дали искам да видя картинката която се крие зад този пъзел... :? :wink:
Gravatar
Farfalak
2007-10-22_13:24


точно вибриращото тласкане назад причинено от Салвията много прилича по всичко на астрална проекция, но те праща някъде много по-далеч, в другите светове и галактики, докато при естествената проекция продена от нищо друго освен съзнанието ти, ти се намираш до тялото си и трябва да преодолееш неговата влекателна сила, да се усмелиш да излезнеш извън къщата си, да застанеш срещу "нещата" които бродят из астралния свят и да предодолееш страха си, а някой ден да се огледаш и да си кажеш "време е" и да отлетиш към тези други галактики.. и всичко това е само и единствено под твой контрол което прави цялото преживяване уникално, неповторимо и сравнително трудно. А психоактивни в/ва като Салвинорин А и Б просто те мятат на някоя от спирките и точно това е според мен причината по време на трипа да забравиш всичко случило се някога в живота ти, защото прекалено бързо отиваш там където трябва да стигнеш с много постоянство и упоритост и съзанието получава тази дезориентация.. Много уважавам Салвията, преживяването на душата под влиянието й е най-силното нещо което съм изпитвал, но ако човек е запален по астрални проекций, по-добре да не прибягва до Салвия от рано, двете неща са неразривно свързани, но всичко си има някакъв ред :)
Gravatar
Asymetral
2007-10-22_13:26


:wink: цитатче от една книжка: трябва да си стъпил здраво на земята, за да може градиш добри въздушни кули и замъци :)
Gravatar
luvstruck
2007-10-22_14:17


леелее, Farfalak...направо даде зелена светлина на мислите...браво!
Gravatar
andromeda
2007-10-22_14:19


goa angel e napisal neshto kato podpis ne mi se snoshti ne mi razpava ama luda rabota neshto izvunzemno si be6e de
Gravatar
P31415
2007-11-03_19:50


на Дивинорум срещнах някви две бейбита... може Салвия и Джейн да са били. i guess.. много приятно. детайлите си ги оставям за мен. :P