Gravatar
muffin
2012-10-02_21:54
Space cackes

blagodarq, moje da zatvorite temata
Gravatar
Uriel
2012-10-03_13:50
Re: Space cackes

[quote="muffin":2sp0nd2m]Здравейте, въпроса ми е има ли начин да неутрализираш ефекта на канабиса, защтото смятам да зготвя малко кекс и да дам на наще :Д и ако нещо трагне на зле дали има начин да прекратя ефекта.[/quote:2sp0nd2m] Пробвай с амил нитрит, върши работа, горе долу. Но не, няма такова нещо на този свят, или ако има ще е в някой подземие на ЦРУ. Иначе не мисля че е добра идея да даваш на 'вашите', особенно ако не знаят какво ядът. Кексчето не можеш да предвидиш колко потентно ще стане, ако ги изтрещи само стой и гледай. Друго нещо което съм изпитал на гърба си е 1 много голяма линия стриит амфетамин, мене лично ме изкарва дори и от триптамини. Но не мисля че ще е удачно първо да даваш ТНС на вашите, после някаква бяла руда. Утре можеш да решиш да им сипеш 100-200 мсg еЛеСДи в кафенцето.
Gravatar
Nothingk
2012-10-06_10:04
Re: Space cackes

[quote="Uriel":275hyol9][quote="muffin":275hyol9]Здравейте, въпроса ми е има ли начин да неутрализираш ефекта на канабиса, защтото смятам да зготвя малко кекс и да дам на наще :Д и ако нещо трагне на зле дали има начин да прекратя ефекта.[/quote:275hyol9][/quote:275hyol9] :shock: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :shock: :shock: :shock: :shock: :D 8) Евала само така :!: Кво ше ми се прават на луди...„аз такива неща не употребявам“,дрън дрън..и така нататъка :D :D Между другото може да пробваш с кисело мляко да прекратиш ефекта,при мене предивреме много действаше...но откъде ше намериш хубаво кисело мляко,повечето не е кисело, а блудкаво...ако не пробай с плодове и зеленчуци :wink: те прочистват всичко.[quote="Uriel":275hyol9][. Утре можеш да решиш да им сипеш 100-200 мсg еЛеСДи в кафенцето.[/quote:275hyol9] :D :D :D Е-е-е ти па нали са микро грамовете,ти па за едно микро навъпрос го правиш :D :P хахаха. Майтапа на страна,ама тва е безсмислено занимание,като не знаят кво са яли няма да ги хване по същия начин.В мозъка центровете на волята,имат особеното свойство,когато волята не е включена,организма да отхвърля събитието,тоест когато не приемат по своя воля канабиса,съзнанието ше го регистрира като някаква отрова...и ефекта няма да е този ,който мъфин очаква да види.По-добре ,мъфин,ги убеди да хапнат или им кажи какво ядът, 5 секунди преди да си сложат залък в устата.Така между другото за да не се откажат.Кажи че има нещо необикновено в кекса,без да им споменаваш какво :) :) :)
Gravatar
brainjuice
2012-10-06_16:06
Re: Space cackes

да натрипиш някого против собствената му воля си е свинщина отсекъде и никога не предизвиква желания ефект. прдизвиква пристъпи на паника и параноя у горкия човечец, който не знае за какво иде реч и си мисли, че кой знае какво страшно нещо предстои да му се случи - и, ако е с тази нагласа, то обикновено му се случва. опитай се да убедиш вашите да пробват. не ги мами и не извършвай насилие върху волята им, не е гот.
Gravatar
Nothingk
2012-10-06_16:26
Re: Space cackes

[quote="brainjuice":3ebxp6ob]прдизвиква пристъпи на паника и параноя у горкия човечец опитай се да убедиш вашите да пробват.[/quote:3ebxp6ob]Точно, тревата не е от много опасните вещества,но в такъв случай,при незнание от страна на употребяващия може да бъде опасно.
Gravatar
brainjuice
2012-10-06_18:32
Re: Space cackes

е, не се умира от трева, но съм виждал хора, на които им става лошо по доста неприятен начин именно от паника, плюс съсем реалното падане на кръвното. една позната чак искаше линейка да вика. особено пък на кекс, когато ефектът може да е доста по-силен.
Gravatar
Nothingk
2012-10-07_08:30
Re: Space cackes

[quote="Nothingk":cihxwc94]ефекта няма да е този ,който мъфин очаква да види.По-добре ,мъфин,ги убеди да хапнат или им кажи какво ядът, 5 секунди преди да си сложат залък в устата.Така между другото за да не се откажат.Кажи че има нещо необикновено в кекса,без да им споменаваш какво :) :) :)[/quote:cihxwc94] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: Аз съм абсолютен олигофрен ахахахахаха.Са като го прочетох втори пътми се видя абсолютна фрийкщина :lol: Най-интересното че продължавам да стойъ зад думите си :lol: ,не се отказвам,хахахаха.Ми кво да кажа, мъфин,ако четеш пробвай я тая шитня :D Кажи им с усмивка и предразполагащ обаятелен тон :D :D :D че има няква съставка която е много нетрадиционна и си е лично твоя рецепта и че ше те обидат ако не пробват :D :D :D :D :D :P А ако кажат на майтап „да не е канабис“ ти им кажи „абе първо хапни ,после ше обсъждаме“ :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D ..............за сичко съм помислил :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :shock:
Gravatar
brainjuice
2012-10-07_13:21
Re: Space cackes

не, не, не, това е като да сипеш приспивателно в питието на някого, за да го изнасилиш :lol: бъзикането с мозъка на друг човек (при това който е различно поколение, живял е в друг обществен строй и не е на твоя акъл) е твърде голяма отговорност. продължавам да мисля, че най-добрият и чист вариант е да образоваш родителите си и да ги навиеш да пробват. ако след всички книги, филми, линкове, лични разговори и всякво друго инфо упорито продължават да не желаят - значи 100 %, дори и да опитат, няма да им хареса. предварителните очаквания са много важни. ако си с нагласата, че това е гадна опасна дрога, всеки ефект от нея ще ти се струва все едно са те отровили. :wink: пък и хайде да проявим малко уважение към личното пространство и личната воля на човека. :) какви психоактивни вещества да вкарам в тялото си решавам и избирам само аз. ако някой д0руг направи този избор вместо мен, бих го съдил :P пък и какво ще спечелиш? държиш много вашите да влязат в твоя филм? ами, няма да могат, а не е и нужно. :wink: майка ми отказва от години да пробва, а непрекъснато я навивам. ами, нейна си работа. не държа на тези неща. :) живот шарен, хора всякакви. :wink:
Gravatar
Nothingk
2012-10-07_17:29
Re: Space cackes

[quote="brainjuice":2vukszdn]не, не, не, това е като да сипеш приспивателно в питието на някого, за да го изнасилиш :lol: [/quote:2vukszdn] :- :lol: Не схванах точно аналогията,ама звучи много добре :lol: :lol: :lol: :P .Може би имаш предвид да му сипеш приспивателно и да му кажеш„сложих ти приспивателно и след малко като заспиш ше те изнасила“ :lol: :lol: :lol: :D хахаха :shock: не съм предполагал че е възможно да се обсъждат такива неща :D :roll: :roll: Аз за тва подчертавам че сичко трябва да сед казва предварително дори да е само загатнато,за да може човек сам да направи избор :wink: [quote="brainjuice":2vukszdn]не, бъзикането с мозъка на друг човек (при това който е различно поколение, живял е в друг обществен строй и не е на твоя акъл) е твърде голяма отговорност.[/quote:2vukszdn] :!: Най-вече от различно поколение и различен обществен строй с различна конструкция на мислене...не че за човек с твоя акъл е по-малка отговорността,но за такъв човек сътресението ше е по-малко. [color=#8000FF:2vukszdn] :D :D :D :D :D :D :D :D Темата ми е изключително забавна понеже един френд постоянно се опитва да ми слага херца в джойнта и амфети в кафето :lol: :lol: :lol: :mrgreen: ...и всевъзможни простотии...и постоянно го излавям :D :D ...не че не е добронамерен,но човек не е химичен робот и просто ефекта няма да е същия[/color:2vukszdn]
Gravatar
brainjuice
2012-10-07_18:25
Re: Space cackes

[quote:1uxlyki0]Не схванах точно аналогията,ама звучи много добре [/quote:1uxlyki0] ами... насилие над личната воля плюс измама, това е общото. караш някого да поеме в организма си нещо, което той едва ли доброволно иска да поеме. :wink: в единия случай за да се възползваш от него, в другия... може би за да го накараш насила да стане като теб (което няма как да проработи) [quote:1uxlyki0]човек не е химичен робот и просто ефекта няма да е същия[/quote:1uxlyki0] именно! :) вместо да караш вашите да вникват в неща, които просто няма как да смелят и асимилират, накарай ги да те приемат какъвто си, без непременно да ти влизат във филма. и/или се отдели от тях и заживей самостоятелно. :wink: така или иначе майка ти никога няма да ти стане като приятелче и съквартирант, с който си пафкате и друсате заедно - освен ако по начало винаги не си е била такава. :D
Gravatar
astrangeloop
2012-10-08_04:03
Re: Space cackes

brainjuice, по-тихо.
Gravatar
brainjuice
2012-10-08_06:45
Re: Space cackes

сега пък кво съм казал :? съветът ми към отворилия темата се свежда до: http://www.youtube.com/watch?v=x_3UYq4bkHc :wink:
Gravatar
astrangeloop
2012-10-08_12:19
Re: Space cackes

бе просто по-тихо, няма значение какво си казал :)))) хахахахха от мен допълнение към съвета : [url:3akti8nu]http://www.youtube.com/watch?v=TlLD_7k68BM[/url:3akti8nu] - има една сцена, която съвпада с въпроса ти, пък и филмчето не е лошо :>