Gravatar
timer
2010-01-09_19:00
HBWR dosage

Нормално ли е при прием на 6 семки орално, да не усетиш никакви промени във възприятията и настроението, никакво гадене, замайване и изобщо присъствие на всякакви психологически и физиологични ефекти? :)
Gravatar
Jinsou
2010-01-09_19:08
Re: HBWR dosage

:lol: :- :?:
Gravatar
Entheozen
2010-01-09_20:27
Re: HBWR dosage

не е нормално, 1) белия мъх трябва да се премахне на всяка цена, иначе те чака циянидно натравяне, много неприятно 2) хубаво да се счукат/смелят, слагат се в студена вода в хладилника за мин 1 час (по добре цяла нощ)/ от вереме-навреме да се разстърсва съда, след тва се цеди и се пие само водата на поне от 4-часа празен стомах...6 са даже много, пафни малко трева и ше ги усетиш...един приятел (5-N-θ-zN) веднъж прие 12 и беше на заминаване...пробвай с трева и дано очакванията ти не пречат на наблюдателността ти...
Gravatar
Radiostin
2010-01-10_12:17
Re: HBWR dosage

Ако не ги сдъвчеш/стриеш преди това си е съвсем нормално да си ги изходиш така цели, както си ги глътнал. Обели ги преди това като всяка друга семка или ядка която хапваш :) , малко е трудно, но спазмите в корема се очаква да намалеят.
Gravatar
timer
2010-01-10_12:52
Re: HBWR dosage

За риска от натравяне знам и ги чистя, дъвча ги добре и единственото, което усещам в корема си е глад, понеже 6 часа преди това не съм ял нищо. Изглежда семената са били много слаби или неактивни. Има и такива.
Gravatar
Entheozen
2010-01-10_18:18
Re: HBWR dosage

може и малкото лса дето имат (ако са слаби) да се разпада при 37 градуса преди да стигне до мозъка, за тва се препоръчва екстракция (смлени във вода в хладилника), флуидно по бързо ще се усвои и няма да се разпадне (сравнено с престой в стомаха)
Gravatar
Spensi
2010-01-13_20:38
Re: HBWR dosage

Моя опит с HBWR е "10" семки обаче бяха към 7 реално ... имаше 3 цели сичко друго беше на парчета и прах ... от азариус бяха взети ... накиснахме ги във вода непосредствено преди да ги изядем ... изядохме ги (с водата) към 12 на обяд (на гладно) бях ги стъргал до колкото това беше възможно ... след цялата процедура изпушихме 1 джоинт и почнахме да си лафим ^^ непосредтвено след като започна да ни хваща изпушихме още 1 джоинт ... и честно казано като за първи път дозата беше повече от перфектна :) нито повече нито по-малко :) след 6-тия час бях смааааазан после цяла нощ не спях бях ококорен а на другия ден бях перфектно като прероден :) свеж :) личния ми опит сочи, че ако не си в природа не те хващат толкова много (семките) поне. За друго не знам ... :) може би обърни внимание на обстановката а и на нагласата може би :) реално погледнато не всичко е доза :) ПП: първия час имах известно гадене но не беше болка за умиране ... докато от морнинг глори съвсем осезателно ми се повръщаше много ...