Gravatar
Spensi
2009-11-03_11:26
Филмация ?

Само аз ли съм се филмирал нещо жестоко след като ядох за първи път ... преди малко по-малко от 2 месеца ... или всички малки деца които видя ми се струват наядени и се опитват да ми казват някви неща само с поглед и откачам :? получавам флешбекове докато гледам малки деца и това е почти всеки път (под малки деца имам предвид 1-2-3- макс 4 годишни ... нещо ми се случва но не знам какво ... някой да е получавал нещо подобно ... ? странното е, че имам чувството, че знаят повече и разбират/чувстват повече само по погледа им с които ме гледат :idea:
Gravatar
Mind-Blown
2009-11-03_16:21
Re: Филмация ?

Малките деца са си винаги във филма :D При тях няма развито логическо мислене и като цяло мислене, т.е те действат със сърце - всичко е ново и интересно, всичко е игра. Те са като психонавтите - тепърва се сблъскват с един нов и невероятно интересен и красив свят, радват се на звуци и шарки, вероятно възприятията им са по-развити и от на възрастните. С времето всичко се притъпява, малко по малко се трупат дебели пластове заблуди... След като си ял, разчупил си си възприятието, наблегнал си на емоционалния център. Много пъти нагъбените хора са като малки деца :) Просто малчуганите имат силно емоционално влияние, едно малко невинно същество може да те трогне много само с поглед, ето защо все едно те връщат в трипа.Според мен това, което ти се случва е ценно - да възприемаш директно, без да изкривяваш възприеманото чрез ума.
Gravatar
Nothingk
2009-11-05_06:48
Re: Филмация ?

:D :lol: :D Хаха ,и аз съм го правил.Просто си говориме с поглед.Когато съм във вътрешно мълчание и ги погледна ,даже и да не са ме виждали до момента :!: се обръщат рязко към мене.Аз има казвам с поглед нещо като „задържай мълчанието си“.А те са безкрайно заинтересовани. Също казвам „мръдни за потвърждение че има връзка ,че ме разбираш“.И те веднага :D :lol: :D помръдват. Става и с десетина годишните ,само че не са толкова чувствителни и там наблягам на разни като езотерични движения и те ги повтарят и разбират какви са чувствата ми докато ги права.И даже някой ден пак ги повтарят и ме закачат като весело ми ги припомнят движенията...................................................................................
Gravatar
Spensi
2009-11-05_12:51
Re: Филмация ?

Именно :) един вид обменяме информация с поглед те ме разбират и аз тях ... но дали е илюзия цялото това или пък не ? А това дали обяснява защо като малък нямаш спомени от първите си 5 6 години от живота ... някой хора дори ги наричат НЕСЪЗНАТЕЛНИ ... ? другото което е след трипа като гледам хората виждам някакви истини в очите им ... което може и да е заблуда ... но със сигурност бих познал човек които знае за какво иде реч само по погледа ... Защо очите на хората и животните говорят толкова много за тях самите ... ? и най-вече защо преди не съм забелязвал тези неща ... другото странно нещо е, че хората не ме възприемат по различен начин след трипа, само аз тях ... аз имам чувството че ме гледат с друг поглед след трипа но няма нищо подобно ... само аз гледам различно на тях не те на мен :) явно просто преди не съм забелязвал как гледат малчуганите и колко искрен поглед имат ... при тях всичко е истина и емоция :) защо малките деца не лъжат за разлика от големите деца ? а защо понякога ни се налага да лъжем ? толкова ли сме скарани с живота че да не му говорим истината ? или той ни принуждава ? лошото е, че ние не лъжем живота, ние лъжем себе си ... ПП: Имам спомени като малък как виждам цветни точки които се местят въртят и дори раздвояват разтрояват ... и не ми се е случвало само веднъж като малък ... обаче от поне 12-13 години насам не ми се случвало освен по време на трипа ... ? някой като малък виждал ли е при отворени и затворени очи разни цветни петънца в пространството ? или само аз съм бил нагъбен от малък ... ? :?
Gravatar
Nothingk
2009-11-05_21:48
Re: Филмация ?

Обожавах да си притисна очите в продължение д на десет минути и не само че виждам уникални неща ,ами направо :o съвсем различни конфигурации на пространството.Виждал съм анимационни фигури подобни на баба яга,обаче си личи че не е баба яга,а някакво свръхестесвено явление.[quote="Spensi":2ns1i4qx]Именно :) един вид обменяме информация с поглед те ме разбират и аз тях ... но дали е илюзия цялото това или пък не ? А това дали обяснява защо като малък нямаш спомени от първите си 5 6 години от живота ... [/quote:2ns1i4qx]Не е илюзия понеже събирателната точка е преместена и се знае всичко на мигъ.Освен тва ако беше илюзия нямаше да могат децата да дадът знак че има обмен,а именно такива знаци има много. Първите две години са несъзнателни,аз си помна сичко от три годишна възраст.Може би това че пет-шест години са несъзнателни е по-скоро общоприето схващане ,а ако се задълбочи човек ,ше си спомни много неща от преди тва. Абе специално по отношение на децата - много ум имат у себе си,хубаво ше е поне малко повече да се вслушват в тях :D по дъртите.......................................................................