Gravatar
bb
2005-03-08_14:14
Мусцимол

Мусцимол е психоактивната съставка в мухоморката (мускарина е отровата в мухоморката). Мухоморката е гъбата на сибирските шамани. "Царете на дрогата" у нас още не са сложили мусцимола "там където му е мястото" - в списък №1, тоест е съвсем легален. В тази връзка знае ли някой как действа само мусцимола и може ли да се поръчва онлайн - чувал съм, че чрез някои руски сайтове можело да се поръчва на хапчета?
Gravatar
DELUDE
2005-03-09_08:23
Re: Мусцимол

[quote="bb":1h02iafg]у нас още не са сложили мусцимола "там където му е мястото" - в списък №1, тоест е съвсем легален.[/quote:1h02iafg] Защо да му е там мястото? Почти никъде не са забранени нито мухоморките, нито мусцимола... най-вероятно тъй като от една страна все още се смятат от необразованите хора за смъртоносни, а от друга употребата им като ентеогени е възможа само в доста тесен контекст... или с други думи не са много подходяща парти дрога и малко хора злоупотребяват с тях. Мога да се поръчат от много компании... или просто да си ги набереш, макар, че тези дето растат тук не са особено благи.
Gravatar
bb
2005-03-09_10:02


6eguvam se za tam kadeto mu e miastoto - spored men onia spisaci sa primer za maloumie. Problema s muhomorkite e, 4e li4no az mrazia da draifam osobeno v onia sastoiania i za tova pitah za 4ist muscimol, veroiatno kato niama muskarin niama da ima povra6tane
Gravatar
4XL
2005-10-29_05:07


Всъщност не ми е много ясно как и къде ти е хрумнало да експериментираш с Мусцимол . Не ми е ясно и кой и под каква форма ти го е предлагал . И дали изобщо поста има някава стойност поради факта че подобен род психогени не са били в обръщение в милата ни татковина през цялото и историческо "развирие". В последните няколко години се навъдиха доста гъбари със съмнителни познания и се започна едно лудо експериментиране и определено има напредък - бройката на тъпите копелета намалява от само себе си .
Gravatar
psi-fi
2005-10-29_09:31


kato kazahte za toia spisuk - kude moje da sae pro4ete online ? 02. ibogain-a fklu4en li e f nego ?
Gravatar
a-a-a-DXMLover
2005-10-29_10:34


[url:3srzbva2]http://www.promena.org/view.asp?cat=10&show=86#t[/url:3srzbva2] Tова е целият закон. А ибогаинът май не присъства в нашия списък, но е забранен в повечето държави, което значи, че ще се намери трудно. Освен ако нямаш ходене до Конго. 4XL какво странно има в това да експериментираш мусцимол. Ако нвкой има желание за това няма лошо и със стрихнин да се експериментира. Аз ако имам възможност ще го пробвам това.
Gravatar
thick_dick
2005-10-29_12:18


4XL що да не може да се поръча по интернет? Аз се надявам скоро bromo-dragonfly да има в Бг,пък камо ли мусцимол :D
Gravatar
psi-fi
2005-10-29_13:40


ibogaineto e legal f uk i dosta durjavi ot efrokonfiga be az zatfa pitam za bg ina4e moe6 si poru4a6 pak ot uk online po 30 efro pak tabletki ama za tfa nema spam 6ot ne ti stava i ne e fklu4eno f osiguritelnia zdraven fond i e zabraneno f us ama to tam i tutuna skoro go zabraniavat a sled fidel i cuba ke padne)
Gravatar
4XL
2005-10-29_21:11


Наистина право на всеки е да прави със себе си всичко според волята си . Щом иска момчето мусцимол нека бъде мусцимол . Утре ще поиска със стахиботриус алтернанс да експериментира и те ти стахиботриотоксикоза вдруги ден може и с аспергилус да пробва защо не и с мораво рогче , абе ако решиш да се отровиш никой не може да те спре. Е на това му викам аз полет на духа а после разправят че сме живеели в матрицата BULLSHIT . Искам да вметна само ,че нещо за да стигне до мозъка ти трябва да влезе отнякъде и да премине през черният ти дроб / и тук му зависна системата / . Е има умници които са открили удивителният начин да кракват собственният си организъм перорално , инхалативно ( дори субкутанно ) и да заобикалят черният дроб в едната посока но така или иначе всичко което вкараш в организма си под каквато и да е форма така или иначе достига до филтъра и там работата се разсмърдява . Абсолютно съм съгласен че в гъбите има психогени , и то кави. Наистина е добър начин да се изхакаш но е много трудно да излезеш от тая игра здрав ! Пък и е доста трудно да се направи фармакологично чист извлек от конкретна съставка .
Gravatar
a-a-a-DXMLover
2005-10-30_12:56


Мусцимолът не е отровно вещество, поне в психоактивните му дози. Дайте някой адрес, от който могат да се поръчват такива химикали. И аз съм супер зарибен на това DragonFly, дозите му пдобни на ЛСД, продължителността 24-48 часа. А ефектите силно психеделични. Бих си взел грам от това, макар, че не ме блазни много тази продължителност. Въпросът е от къде се проъчват такива неща. Така и не разбрах! В БГ знам, че има 2c-i и FoxyMethoxy, от които съм пробвал метоксито и доста добро ми се стори (макар и не особено чисто). И все пак е бих се радвал да знам от къде мога да поръчам по-големи количества от тези вещества!
Gravatar
thick_dick
2005-10-30_13:15


За Dragonfly четох,че имало 2-3 сайта,ама били китайски и в тях съответно пишело на китайски/японски :) Европейски сайтове може и да има,ама не са сигурни.Иначе имаше една тема в едни форуми,че на тазгодишния рейнбоу имало доста dragonfly :) Обаче пише,че бил крайно експериментален химикал :)
Gravatar
a-a-a-DXMLover
2005-10-30_13:52


Да така е. За пръв път са били синтезирани 98 година и е било открито, че са доста мощни агонистин а серотониновите рецептори. Изпробвани са от не малко вече хора, но никакви изследвания не са били правени за тях за токсичност, летални дози, изобщо дозировката не е сигурна. При някой се появяват странични ефекти като гадене и т.н. Изобщо много на късмет работа, но ще е доста добре да си намерим такова чудо. Доста е икономично, а като се има предвид мощността и факта,м че е легално, според мен ще намери почва като психеделик у нас!
Gravatar
thick_dick
2005-10-30_14:09


[quote="a-a-a-DXMLover":2w4bzxj2]Да така е. За пръв път са били синтезирани 98 година и е било открито, че са доста мощни агонистин а серотониновите рецептори. Изпробвани са от не малко вече хора, но никакви изследвания не са били правени за тях за токсичност, летални дози, изобщо дозировката не е сигурна. При някой се появяват странични ефекти като гадене и т.н. Изобщо много на късмет работа, но ще е доста добре да си намерим такова чудо. Доста е икономично, а като се има предвид мощността и факта,м че е легално, според мен ще намери почва като психеделик у нас![/quote:2w4bzxj2] Ми аре да правим голяма партия деее :) Ша си направим движение "DRAGONFLY" и ще напишем книга с репорти върху пътуванията :))) Ако някой скоро ходи до Токио,да се обажда :D Опа темата беше за мусцимол...Ми може да започнем с движение "мусцимол" :D
Gravatar
a-a-a-DXMLover
2005-10-30_14:12


Аз не мисля, че има някакъв пролем да ни го пратят, просто трябва да си намерим китайска фирма supplier. И те ще ни пратят нещо такова: [img:3g08hh4y]https://erowid.org/chemicals/bromo_dragonfly/images/archive/bromo_dragonfly_product1.jpg[/img:3g08hh4y]
Gravatar
bb
2005-11-11_17:40


4XL, blagodaria ti za izkazanite mnenia, no ne smiatam, 4e si prav - osobeno v kvalifikaciite za horata, upotrebiava6ti gabi. Psilocibina e izkliu4itelno slabo toxi4en za 4ove6kia ti organizam - v izpolzvanite koli4estva e mnogo, mnogo po - bezvreden za fizikata ti ot izpolzvani ot horata drugi produkti, za potrebitelite na koito nikoi ne smiata, 4e sa tapi kopeleta. Za muscimola mi hrumna, za6toto sam 4el za muhomorkite - gabi izpolzvani i do dnes ot niakoi religiozni dvijenia, a muscimola e psihoaktivnata sastavka na vaprosnata gaba. Foruma e predimno za entheogeni - psihoaktivni himi4eski ve6testva, za koito niakoi u4eni s izvestni, spored men, osnovania smiatat, 4e sa sposbstvali za razvitieto na abstraktnoto mislene na horata i za poiavata na ideiata za Boga i za razvitieto na religiata.