Gravatar
Anonymous
2006-04-04_21:29
Доброволец за експеримент

Търси се доброволец за участие в експеримент. Експериментът се състои в слушането в продължение на 2 седмици на музика от аудио cd-та на портативен player sony. Желателно е това да става поне по 1 час дневно в възможно най-различна обстановка ( вкъщи, на улицата , на едно място / в движение. Не се изисква слушането на някаква специална музика, различна от тази, която участникът би искал да слуша, нито някакво специално обръщане на внимание върху самия процес на слушане или въобще никакво по-специално внимание върху това, че сте участник в експеримент. Единствената ви цел е да посочите или отречете анормална дейност на устройството, която е твърде забележима и не изисква никакво следене за появяването си. Съзнателно не се отбелязва каква е тя, ако се появи, то вие със сигурност ще я забележите. Ако редовно си слушате музика от подобен плейър в посочените ситуации, то за вас единствената разлика би била в слушането и от плейър, който ще ви бъде предоставен. Експериментът няма за цел изследване на никакви личностни характеристики, напротив, има за цел изследване на самия плейър. След протичането на експеримента неговата същност ще бъде изцяло обяснена на участника. :!:Участникът в експеримента ще получи като бонус голямо количество ( над 300 ) копия на оригинални дискове с psychedelic trance & chillout за периода на експеримента и ще има възможност да си ги копира, ако желае. Също така има възможност за предоставяне на копия на някакви желани от него неща, които не присъстват в гореспоменатите.:!: Желаещите да участват могат да ми пишат на ПМ или ICQ. P.S. Перфектният участник в експеримента би ми дал своя плейър за въпросния период, че трудно издържам уличното движение без музика... [b:1tj5r5ai]Експериментът е напълно сериозен и резултатът от него има твърде голямо значение за мен, моля и за сериозно отношение към експеримента от самия участник.[/b:1tj5r5ai] Благодаря предварително.
Gravatar
nasko
2006-04-04_21:31
:)

аз се навих ! :lol: :idea:
Gravatar
pudes
2006-04-04_22:11


и аз съм навит, ама знам къф е дефекта :P ставам ли все още за доброволец? [quote:3f5zhg4z]P.S. Перфектният участник в експеримента би ми дал своя плейър за въпросния период, че трудно издържам уличното движение без музика...[/quote:3f5zhg4z] нямаш проблеми :wink:
Gravatar
Spirit
2006-04-05_11:38


А какъв е дефекта :)?
Gravatar
spitfire
2006-04-05_12:16


tc tc toq getz pak izletq nqkude ehooooooooooo kak e v kosmosa ?
Gravatar
pure_energy
2006-04-05_12:22


kakvo shte mi pravish s playeraaaaaaaa :oops: :oops: :oops: :oops:
Gravatar
brainjuice
2006-04-05_12:31


мисля, че прекалено добре знам за какво става въпрос, за да бъда добро опитно зайче. :P
Gravatar
Gamma
2006-04-05_15:16


Еми аз веднага се навих, ама моя мп3 сдаде багажа на скоро - размести му се лазерчето и след многократно удряне в твърди повърхности се оправи, но трябва да запази статичното си хоризонтално положение иначе прави големи паузи по време на слушане..понякога тези паузи завършват с удари, ритници и псуване :- А нищо чудно скоро паузите да станат една вечна пауза. Съжалявам. :shock: :x Иначе за какъв дефект точно става въпрос? :shock:
Gravatar
Anonymous
2006-04-05_17:27


[quote:3dm6gh7d]Единствената ви цел е да посочите или отречете анормална дейност на устройството, която е твърде забележима и не изисква никакво следене за появяването си. [b:3dm6gh7d]Съзнателно не се отбелязва каква е тя, ако се появи, то вие със сигурност ще я забележите[/b:3dm6gh7d].[/quote:3dm6gh7d] [quote:3dm6gh7d]След протичането на експеримента неговата същност ще бъде изцяло обяснена на участника.[/quote:3dm6gh7d] Благодаря отново. Засега няма запитвания по посочените начини и мястото е свободно. Come On, обяснението накрая ще ви бъде интересно( ако ви го кажа сега експериментът няма да е обективен) :)
Gravatar
psyromantic
2007-08-10_08:19
експериме

абе братлета,кво стана с тоя експеримент. хора с промити мозъци имаше ли? някво облъ4ване? я я кажете... :!: