Gravatar
apostoloff
2011-03-01_04:13
Добрият чичо доктор

ЕДНА ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА Докторът на медицинските науки Пауло Убиратан е главен лекар в болницата в Пуерто Алегре, Бразилия. Запознайте се с неговата гледна точка, формулирана в едно знаменателно интервю, дадено от него за бразилската телевизия: Въпрос: Упражненията за сърдечно-съдовата система удължавали живота, това вярно ли е? Отговор: Сърцето е създадено, за да извърши определен брой пулсирания. Не ги губете с упражнения. Вашият жизнен период ще изтече, независимо от начина, по който използвате сърдечния мускул. Това е все едно да казвате, че можете да продължите живота на автомобила си, ако го карате с повишена скорост. Искате да живеете повече? Спете следобед. Въпрос: Трябва ли да спрем употребата на месо и да ядем повече плодове и растителна храна? Отговор: Ние трябва да разберем ефективността на стратегията за хранене. Какво яде кравата? Трева и царевица. Това какво е? Растителна храна. Следователно яденето на говеждо (телешко) месо е най-ефективния начин за нашия организъм да приеме растителна храна. Искате да ядете зърнени храни? Яжте пилешко. Въпрос: Трябва ли да се намали употребата на алкохол? Отговор: В никакъв случай. Виното се приготвя от плодове. Брендито е дестилирано вино, което означава, че от плодовете е отделена течността, благодарение на която вие извличате всичко полезно от тях. Бирата се приготвя от зърнени култури. Не ограничавайте прекалено употребата й. Въпрос: Каква е ползата от редовните физически упражнения? Отговор: Моята философия е такава: ако нищо не ви боли, нищо не правете. Значи всичко е наред. Въпрос: Как фитнесът помага за намаляване на наднорменото тегло? Отговор: Абсолютно никак. Единствената полза е, че упражнява мускулите – постига се само увеличение на мускулите. Въпрос: Шоколадът вреден ли е? Отговор: Това е какао. Още един представител на растителната храна. Чудесна храна, за щастие. Животът не трябва да бъде пътуване към гроба с намерението да пристигнем там в добро здраве, с привлекателно и добре съхранено тяло. Най-добрият начин да се започне едно пътешествие е с халба бира в едната ръка и сандвич в другата. И да завърши след доста секс и приключения, с напълно уморено и използвано тяло, което да крещи: „Това прекрасно пътешествие си струваше!”... Въпрос: Какво още ще ни посъветвате? Отговор: Ако постоянното ходене беше полезно, пощальонът щеше да е безсмъртен. Делфините цял живот плуват, ядат риба и пият вода и пак са дебели. Зайците бягат и скачат без спиране, но живеят не повече от 15 години. Костенурките не бягат и нищо не правят, но живеят 450 години… Записал: АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
Gravatar
vordhosbn
2011-03-01_11:23
Re: Добрият чичо доктор

i lol'd :lol:
Gravatar
Hupia
2011-03-01_11:42
Re: Добрият чичо доктор

Тая тема "Добрият чичо доктор" ми звучи ,като някой медицински филм дето го излъчват не след 00:00ч.,ами след 02:30 часа...! :lol: :lol: :D :) П.С.Ама и като цяло си е доста тъпанарско ! :wink: :wink: :wink:
Gravatar
RealityDysfunction
2011-03-01_14:25
Re: Добрият чичо доктор

трите хикса абсолютно 8)
Gravatar
.Blueberry pSyrup...
2011-03-01_17:34
Re: Добрият чичо доктор

хаха... абе никви упражнения и раздвижвания и други здравословни глупости ... лежиш и/или седиш по-цел ден, гмечиш само пържоли и шоколад и напрао ше цуфнеш Януари месец :lol: :lol:
Gravatar
RealityDysfunction
2011-03-01_19:16
Re: Добрият чичо доктор

Преди малко във фейсбук имаше реклама "Отслабвайте докато седите".
Gravatar
amc
2011-03-01_19:46
Re: Добрият чичо доктор

^ like
Gravatar
Zero-Blade
2011-03-03_00:50
Re: Добрият чичо доктор

[quote="RealityDysfunction":3kwzogxr]Преди малко във фейсбук имаше реклама "Отслабвайте докато седите".[/quote:3kwzogxr] Я ке изчезнем бре! :lol: