Gravatar
Artificial
2007-12-05_23:15
КОНСПИРАЦИЯ!!!

Марихуаната всъщност е огромна заплаха за алкохолната и тютюневата индустрии и за голям брой химически концерни, както и за нефтената индистрия. Влагат се огромни капитали за да се потули позитивните качества на конопа. Прозиход на думата "марихуана" Създадена е в средата на 30-те години за да разруши добрия имидж на историята на конопа. Защо новото найменование на конопа става преследвано от закона? Проучванията на американското правителството показват, че един акър от коноп са равни на 4,1 акра дървета. През 1916 година правителството на САЩ предвижда, че след 24 години всичката хартия ще бъде дело на конопената индустрия. Загубата милиарди долари заради, която нанадя конопената индустрия на компния "Хърст" чиито собственик Кимбърли Кларк притежаваш стотици хиляди акра горски масиви, както и много други хора чиито интереси също са засегнати от екологичният заместител се обединяват и влагат милоони долари за да сложат края на тази индистрия.Финансовите магнати оспяват оспяват да уредят забраната на марихуната и да внушът нейната вреда. Заражда се жълтата преса, която бълва информация за вредата от марихуаната Вестниците, собственост на Хърст бълват информация за ужаса, наречен "марихуана". Марихуаната става причина за всички катастрофи, бедствия и страдания. През 30те обществото е имало пълно доверия на радиото и телевизията и мисалта за “жестокият наркотик” е приета без съпротивление. Обществото бързо и лесно се обединява в подкрепа на забраната и. Малко хора разбрали , че смъроностното вещество “марихуана” всъщност е безобидният коноп, който познава ли. През септември 1937 конопът става незаконен. Преквалифициран в “най-опасният наркотик” конопената индустрия загива. А след нея бавно но сигурно цялата планета.
Gravatar
delamelix
2007-12-05_23:17


Днес стоях цял ден на компа и с примрежените си очи,как щях да фрасна монитора заради аватара ти....бати филма :lol: :lol:
Gravatar
P_H_V
2007-12-06_00:33


На мен думата "марихуана" ми харесва. :) Предполагам, че фактите са такива, само последното изречение, дето след марихуаната загивала и цялата планета, е малко пресилено. Не мисля, че съществува вълшебно растение, дето ще оправи всичко. Според мен, ако планетата загива, то е заради алчността на хората, а не знам конопът да я премахва.
Gravatar
the GNOME
2007-12-06_07:41


малко пресилено :D :oops: добре си е планетата.. просто на част от населяващите я не им харесва начина на промяна... а иначе махорка още има... жилава е :wink:
Gravatar
Artificial
2007-12-06_12:21


Hmm nz do kolko ste pro4eli materiala, no tuk ne stava vypros da se premazvame vseki den s marihuana s cel spasenie na sveta :!: Ako konopenata industriq ima6e 6ans da se razvie do golqma stepen 6te6e da oblek4i tejkoto polojenie na planetata. Vyprosa e do kolko horata sa podvlastni na promivka?! Da, sveta se e dobre sega mojebi, za6toto ste si natoplo pred koputrite, no vsi4ki tezi ne6ta, koito se govorqt za globalnoto zatoplqne i drugi kataklizmi ne sa slu4aini i skoro 6te go usetim. No ekologiqta zasqga dosta drugi interesi, kadeto stava vypros za mnogo pari. A na ostanalite ne im se zanimava, taka ili ina4e sa dosaty4no angajirani i natovareni ... Za syjalenie to4no 4ove6kata al4nost 6te go pogubi!