Gravatar
qtoslunca
2005-10-27_12:57
UniBg :)

UniBg #hitchhikers source link http://www.digihitch.com
Gravatar
qtoslunca
2005-10-27_13:48


Имам идея да се направи Български сайт за пътуващи. В този сайт ще има всякаква полезна информация. Приятели ще ми помогнат да осъществим идеята. Ще се радвам на помощ от всички вас. Дотогава можем да се срещаме в #hitchhikers и да споделяме преживявания и впечатления от различни места по Майката Земя. Всеки е добре дошъл. Ако някой иска информация за това къде може да преспи безплатно или от кой може да получи помощ из БГ и света нека ми пише на qtoslunca@yahoo.com Повечето от вас знаят :) но аз ще кажа за тези които не знаят или не го вярват съвсем :) Истината е,че за да пътуваш и за да бъдеш там където искаш не се изискват пари. А когато имаш малко пари вече си е глезотия ;) Важно е само желанието. Усмивки на всички и любов разстилаща се вливаща се навсякъде :) ято поздрави :)
Gravatar
toblerone
2005-12-17_21:56
mn iako

Evala ti pravq : )))) Mnogo mi haresva ideqta/iniciativata ti. A vaprosnata pomosht v kakvo se izrazqva :)) Imam jelanie, no ne znam da li ima kak : )
Gravatar
regneva
2005-12-18_07:45


:wink: ... обикновено тези кото пътуват на стоп или спят по разни места безплатно... с нищо не пречат ..това го правят много приятели правил съм го и аз .... това което няк си ме провокира да пиша тук е .... че [quote:14veha4s]Повечето от вас знаят но аз ще кажа за тези които не знаят или не го вярват съвсем Истината е,че за да пътуваш и за да бъдеш там където искаш не се изискват пари. А когато имаш малко пари вече си е глезотия Важно е само желанието. [/quote:14veha4s] хора не се заблуждавайте... това е гадно и дори нахално да го пишеш ... звучи като ... някой келеш работи, изкарва пари, купува си кола зарежда я с бензин, ... пък аз се возя безплатно уиии къв съм пич.... :wink: Think about that.... Иначе този живот ми допада... някой ден може и аз да тръгна да скитам из БГ или из Света... но небих си позволил да кажа нещо подобно... Не ме нападайте нямам лоши чуства... казвам го обективно... освен това не е само желанието... :roll: :idea:
Gravatar
toblerone
2005-12-18_08:50


проблема е, че не звучи обективно : )
Gravatar
mokiziva
2005-12-21_20:19


regneva govori kato chovek koito dosta chesto e vozil razni horica na stop bez da poluchi dori edno mersi ot tiah za svurshenata usluga ;))). no da se vurnem kum ideiata za travel site za bulgari. ideiata mi se struva dosta dobra! razira se che ima nachini da se putuva bezplatno ili pone da se prespiva bezplatno. az lichno sum mnogo shtstliva kogato ne mi se nalaga da plashtam po 100 evro na staia niakude iz sveta blagodarenie na poznati koito sa mi dali informacia kude ima niakoe community s alternativen nachin na jivot. osobeno polezno mi beshe naprimer da razbera kude ima prazni kushti i karavani v amsterdam i kogato si spestihme niakolko stotin evro za hoteli. mislia che ideiata e dosta dobra i to ne samo na bulgarski a kato cialo namiram ideiata za takuv vid site mnogo dobra. sushto e gotino da znaesh che ne ti triabvat 600 evro za putni do india ami mojesh da si namerish dori za 400 evro otivane i vrushtane. taka che davaite, stiskam vi palci ;). ako moga po niakakuv nachin da se vkliucha shte se radvam mnogo.
Gravatar
delamelix
2005-12-21_20:24


qtoslunca bravo ideqta e bqsna ei takiva raboti sa nugni 6te pi6em qtoslunca :D
Gravatar
malak_princ
2006-01-13_01:20


Стопаджий и скитници от всички краища на света! Обединявайте се! но,Ято..ако успееш да организираш стопаджий,направо шапка ти свалям.така де,хавлиена кърпа.нямам си шапка,за това пък си имам хубава хавлия;)направо чудесна:) хмф...защо ли ми се струва,че се задава нова революьция на раниците...50 години по-късно,вече и у нас:)