Gravatar
Fit
2006-11-13_21:24
16.11.06 Hysteria Returns @ club Cucaracha

[size=150:156evgc1][b:156evgc1][u:156evgc1]Hysteria Returns Date: 16.11 (Thursday) Place: Club Cucaracha (ул. Леге N10 до президентството) Entrance: 3 lv Start: 21.00 End: who knows Music by: Zon pudes Fit Lychee[/size:156evgc1] [/u:156evgc1][/b:156evgc1]
Gravatar
LGI
2006-11-14_09:30


[size=200:1frrih0h]Sleeky[/size:1frrih0h], [size=150:1frrih0h]Sleeky[/size:1frrih0h], [size=100:1frrih0h]Sleeky[/size:1frrih0h], [size=75:1frrih0h]Sleeky[/size:1frrih0h], [size=59:1frrih0h]housy roaches[/size:1frrih0h] :|
Gravatar
LGI
2006-11-14_09:33


Между другото това може да се премести и в "Non Psy" П.С. Нападки се приемат само от хора, които бяха в същия клуб на парти миналия четвъртък (09.11.2006), за който нямаше обявено инфо във форума.
Gravatar
soundform
2006-11-14_12:41


ами разделът е psy & progressive :) на партито ще има psy & progressive и малко electro в началото от Zon (доколкото разбрах) -> темата стои в този раздел. Съмнявам се, че който и да е артист, организатор или посетител иска на което и да е парти да идват хора, които не се кефят, понеже музикалните им вкусове не са удовлетворени, тъй като са излъгани от теми в грешни раздели. Надявам се с това да се изчерпи темата, но ако някой толкова много държи всяко парти, на което ще има и едно "не-транс" парче да не стои в този раздел - ОК, все ще се намери някой добър модератор да я премести :) Аз бях миналия четвъртък :> даже пих няколко стели
Gravatar
aluin
2006-11-14_12:53


LGI става смешно вече с това.. на място или не на място, радвай се на свободата! не разбра ли.. оуим цели хората да се развиват, не да се слагат в крайни рамки.. в Събота някои слушаха техно от преди 6-7 години.. всичко е Нон-Псай.. голяма работа! За мене е по важно хората да не се ограничават, да мислят, действат и творят, отколкото да скръцкат със зъби, секи път в коя категория са..
Gravatar
LGI
2006-11-14_13:39


@Поли, нещо да съм казал за събота? @До двамата: "Нападки се приемат само от хора, които бяха в същия клуб на парти миналия четвъртък (09.11.2006), за който нямаше обявено инфо във форума." Бяхте ли? Май не... ЕДИТ: Ники беше, но май изпусна музиката от 22:00 :)
Gravatar
aluin
2006-11-14_13:42


Ако тръгна да те нападам ще ти се види тясно.. но нямам този навик.. става изключително рядко при екстремна нужда.. такава няма в момента Казвам ти как стоят някои неща в качеството си на админ мод и каквото там.. оуим е моя живот! Иначе вие си се разбирайте там със създателите на партито.. която обаче отсъстват в момента.. но сигурно ще ти дадат някой коментар по натам.. засега мисля че е изчерпано това кое къде седи и защо? Ако те решат че не е за тука ще го местиме, все пак и те имат глава на раменете.. Може би точно затова не са оповестили миналото парти защото не е било за този раздел и форум, а това защото е..
Gravatar
LGI
2006-11-14_13:58


Добре ето как седят нещата свързани с мен и хората по-горе, които правят това парти. Всичко започна още от сутринта на 9-ти. Идваме с майка ми на работа. Първото нещо, което тя прави е да си остави чантата да включи компютъра, докато се зарежда да се съблече, през това време секретарката и прави кафето. Когато компютъра и зареди първо се стартира Osom - Over Game (160 bpm), през това време секретарката и носи кафето и тя си го пие с кеф на музиката, която тя харесва. До края на деня тя преслуша поне още 5-6 Dark Psychedelic компилации. На връщане от работа, Fit ми звъни да ми каже за това не официално парти с думите: "Човече идвай тази вечер в "Кокарача" да смажем главите на всички тази вечер, вземи си възможно най-тежката музика, ще е една много тежка вечер!" Аз естествено се зарадвах, защото такова парти ми идва точно като по поръчка след деня описан по-горе. Казвам и на майка ми за това парти на момента и тя също се зарадва и пожела да дойде. По-късно вечерта отиваме заедно майка ми, Дари и аз. Там бяхме точно в 10:00, когато звучеше най-мазния хаус, който бях слушал в последно време. Зад пулта седеше непознато за мен лице - рожденик бил... Fit ми каза, че щял да пуска два часа само това и след това се почвало. Поседях там около 40 минути, след което излязохме на кръчмичка пак същите хора, с които дойдох и се върнахме в клуба точно за след рожденика. Зад пулта вече беше Pudes, който е бил повикан да пуска за това парти преди един час. Човека взел по най-бързия начин някаква музика, която самия той не знаел много добре каква точно е (самия Асен ми го казва това). Та музиката, която звучеше като ритъм си беше точно хоус, въпреки, че съдържаше по мелодични и благи неща. Седях, седях... броят на хората намаляваше. Бяха останали сигурно 20 човека максимум, от които никои не танцуваше. Всеки си тръгваше (точно сега се сетих, че Ники всъщност беше там). Можеби им беше скучно, можеби са имали дружи ангажименти, можеби музиката не им е била по вкуса - не знам. В един момент видях, че и майка ми започна да се дразни от грешната информация за партито, на Дари и беше скучно и решихме и ние да се запътим към изхода. Станахме заедно и за момент се заговорих с Fit относно партито и музиката на това парти. Попитах го, какво става с размазващата и тежка нощ, защо музиката е такава, защо ПОДЯВЛИТЕ МИ СЕ ОБАДИ И ЗАЩО МЕ ИЗЛЪГА? Не само, че се бях ядосал заради всичко това, той беше ядосал и майка ми, която от маса време иска да отиде на парти, на което ще слуша музиката, която харесва и това и беше 2-рия или 3-тия опит, а всички предишни както и този все бяха ПРОВАЛ! Та за това съм толкова бесен и сега си го искарвам по този начин. Можеше поне едно "извинявай" да има. Това достатъчно ли е Поли? Ако не ти е достатъчно, хайде нападай ме, но едва ли ще ми се види тясно :wink: .
Gravatar
aluin
2006-11-14_14:59


интересна история, голямо разочарование сте си причинили с майка ти.. :? разочарования бол, къде къде по сериозни.. ти също си разочаровал хора, не мислиш ли.. такава е играта, веднъж ние, друг път те нас.. идеални хора и ситуации няма.. не съм целяла такова детайлно описание от теб, но явно ти си имал нужда да го разкажеш.. това няма нищо общо с мен, мисля няма нищо общо и с този топик в който ние пишем.. оправяйте се с Фит... аз съм вън от играта!
Gravatar
LGI
2006-11-14_15:28


Разбира се, че няма нищо общо с теб, но ти се намеси въпреки: "П.С. Нападки се приемат само от хора, които бяха в същия клуб на парти миналия четвъртък (09.11.2006), за който нямаше обявено инфо във форума." Просто можеше да си спестиш още първия пост.
Gravatar
bagala
2006-11-14_15:38


[b:clfp0y7q]LGI[/b:clfp0y7q] Mnogo tupo sa postupili teq hora be za mene sa dolni lujci bahti i maika ti jenata se e navila da doide da te slu6a a te teq kak postupili pfff mnoo qsno 4e 6a si besen i tem podobni :twisted:
Gravatar
LGI
2006-11-14_16:50


Абе не са такива, ама майка ми скоро няма да успея да я навия да дойде пак на парти :( . Точно и говорех за 2-ри декември в София, но нямаше желание...
Gravatar
Fit
2006-11-14_21:41


Възможно е да съм се проявил като долен лъжец, канейки този и онзи на спонтанно организирано ъндърграунд събитие въпросната вечер. Ако съм изгубил нечие време и съм опънал нечий нерви, моите извинения, та аз имах цели 4 часа за организация на всичко. Който иска, би се сетил че не съм го направил със зла умисъл. Просто исках да накарам малко "наши" хора да се усмихнат въпросната четвъртък-вечер. Относно музиката, искренно ти пожелавам Ванка, да организираш събитие с което да угодиш на всички вкусове.
Gravatar
CASINO
2006-11-14_23:19


Миналото парти беше много добро или поне аз се накефих страшно и седяхме чак до 4.00. Най-размазващата част беше psy транса след 1.00. Прогресива е повече като за бар или по-спокойно парти - psy е истината, това е най-великата музика за танци. Трябва да има повече такива партита - по-малко прогресив, повече psy - това вдига хората на крака и дава енрегия на едно парти иначе постоянно ще има недоволни и отегчени. Поздрави на всички - миналата хистерия направо размаза с psy - дано и сега е така... 8) :roll: :shock:
Gravatar
HANUMAN
2006-11-15_00:52


Абе кво се карате големи драми значи по споко ) Ахх как нямам търпение да си дойда Хора :idea: виииииииии !!!!!!
Gravatar

2006-11-15_15:34


[quote:dmnxmmhg]psy е истината, това е най-великата музика за танци.[/quote:dmnxmmhg] Niakoi mai otkri toplata voda :roll: LGI@ kvo da ti kaja chove4e,da biahte palnali kolata s maika ti niakoia subota i begom v Plovdiv.Sia niamashe da pishesh podobni :twisted: neshta
Gravatar
Fit
2006-11-15_20:46


[quote:afzxvbi7]"Еий мама му стара, дека е тоя лош хаус организатор, па да фанеме и да го утепаме маамичката му мръсна как така ще разваля наща хубава, родна сайкъделик сцена!"[/quote:afzxvbi7] Иначе да напиша и все пак за хорицата, които са решили да посетят скромното ни събитие. Чакаме ви утре към 9, с малко минималистично начало, после Пудес ще пусне от неговите атмосверично-мелодични неща, които толкова харесахте миналия път.. за след това не искам да изпадам в подробности, но ще има много сайкъделик музика за всички.. от сърце :)
Gravatar
Murphy
2006-11-15_21:44


nadiavam se da uspeia da doida - v petyk sym po4ivka no ima drugi nzviseshti ot men pri4ini.... vse pak nadiavam se da ima taka po-byrzi4ki neshtica kato full on4e :P ,shtot niakak si toz progressive ne moje da me nakara da se razveselia ot syrce....moje bi za tva ne otidohna magrathea v sybota ... Peace! P.S.: mnoo sym razo4arovan ot tova che se hulite v topic za predstoiashto pary ....syzdaite si edin topic "NAPADKI" tam si se razbiraite
Gravatar
brainjuice
2006-11-16_07:42


ами изборът на ден от седмицата е доста ъндърграунд :) уважавам това, но някои хора трябва да сме свежи рано на другата сутрин :wink: иначе определено ще посетя оформящата се поредица (надявам се) от партита някой път, но май този път няма да е...
Gravatar
malkiat_dim
2006-11-21_08:22


Много хубава музичка пускаха, аз се изкефих, специално последният дет пускаше до самия край и си се кефеше много ми хареса :P (сори че не знам кой беше :oops: ) Браво нищо, че бяхме малко важното е че беше качествено 8) :o :lol:
Gravatar
stardriver
2006-11-25_00:07


има ли снимки от партито...от толкова хора се някой трябва да е снимал