Gravatar
CATma
2005-10-25_19:45
headoneast party??

някой знае ли какво става с партито обещано от headoneast за 29.10.?от повече от месец в headoneast.com пише че ще има парти,а info няма...
Gravatar
hedonist
2005-10-26_15:41


ssshh!! Tova e taino party, ne e za foruma! ah, dobre, ako mnogo dyrjish, shte davam malko info, znachi pyrvata stranica na site-a, ako dvijish mishkata na celia ekran, bavno-bavno, ima edna skrita tochka, samo edin pixel, i ako mishkata e vyrhu neia, izliza edin bial zaek. zaeka shte ti dava izbor: take the green one, or take the yellow one. ako greshish s otgovora, shte zabravish za vinagi, che si bil vobshte na niakakvo trance-party v jivota ti, no ako izbora ti e pravilen, shte izliza niakolko vyprosi, kakto primerno kolko beshe jito-produkciata na djibouti v 1972 godina, koia grupa pobedi volleyball jenski junior shampionat v kirgizstan v 1993, koia e liubimata hrana na kotkata na radja ram. znachi 10 vyprosi, imash tri minuti da otvogorish, ako 9 sa pravilni, shte ti izliza edna karta na ekrana. na kartata ima sedem zvezdi, sedem mesta, v edin grad v bulgaria. edin den predi partito triabva da otidesh i na sedemte mesta, i da namerish sykritite butilki tam. te sa magicheski butilki. triabva da gi triesh, triesh i triesh, i shte otvoriat, no ako si losh chovek, te useshtat, i niama da otvariat. ako si dobyr, shte namerish sedem listcheta v sedemte butilki, ot koito shest sa napisani na aramiiski ezik (ne armeiski!). ako sluchaino ne govorish aramiiski, vzemi rechnik, ili pitai za pomoshtta na publikata! na ednata lista shte pishe grada, na vtorata ulicata, na tretata nomera, na chetvyrtata imeto na parti, v petata line up-a, v shestata kolko e vhod. no sedmata... tova triabva da iziadesh edin chas predi da doidesh na partito. haide, niama sega headoneast party sorry, tova beshe edna idea, iskah oshte predi niakolko dena da realiziram, no veche kysno. prez noemvri sigurno shte ima neshto, tuk shte e miastoto, kydeto shte znaete. do togava: 2/11 car samuil-psychomania party.
Gravatar
LGI
2005-10-26_15:48


Гюри не копирай! Това беше идеята на Вортекс за следващото тяхно парти! Ама така де... ти от къде да знаеш секретните им планове скрити някъде из лъскавите сепаренца в Плазма. А сега вече и плана им се знае... лоло, лошо. Сега няма да са интересни партита на Вортекс, хората знаят как да си вземат инфото за партито :( .
Gravatar
loreamon
2005-10-26_17:21


:lol: are are partyyy music che mi se e dodivialo v taya sofia
Gravatar
CATma
2005-10-26_23:39


:D е мерси!
Gravatar
CATma
2005-10-26_23:45


най-вече благодаря на hedonist за тези revelations...много ценно... :D