Gravatar
soundform
2005-10-24_03:48
Мечтаното парти...

Поради огромното недоволство на голяма част от потребителите пускам тази тема, в която всеки може да опише перфектното за него парти, за да може господа организаторите да придобият точна представа за желанията на българския трансър. Мнение, в които потребителите се съобразяват ако не с условията в България, то поне с физичните закони и ограниченията на науката и технологията лично аз бих приел като по-полезни, отколкото излияния за някакви утопични неща. Нека видим колко ви бива да кажете нещо смислено....
Gravatar
LGI
2005-10-24_03:59


На кратко... Хълм, вода, много рядка гора, кулони по дърветата, деко по дърветата, слънце (за прогнозата на времето малко трудно да се угоди :P ) . Демек представете си Самотраки - това за през деня. За през ноща - хълм, полянка, огромен огън, дъжд, светкавици и гръмотевици нон-стоп, fire deco (факли, кубове, и всякакви други такива). Демек Hoffmans Tales :P . За клуб няма да пиша, защото май повече няма да ходя на клубно парти. П.С. Отговарям на заглавието на темата, а не на смисления пост, който очакваш, Ники ;) .
Gravatar
soundform
2005-10-24_04:03


Това ми прилича на мечтаното място...нищо не казваш за музика :) Представи си въпросното място и брутално концертче на Бритни...пак ще недоволстваш нали :D тоест това, което си написал е само част от това, което искаш а останалото го криеш, може би за да имаш за какво да критикуваш като има някакво парти, а може би просто защото не знаеш какво искаш, или защото не си се замислил, или не искаш да споделиш с нас...във всеки случай сериозно се съмнявам, че тези условия са достатъчни за да кажеш, че партито е било перфектно.
Gravatar
LGI
2005-10-24_08:13


Ники, що не си намериш някоя жертва за психо тест и не се кротнеш, а? Или тази жертва съм аз? Мерси за отнушението ;) . СВРЪХ ВСЕМОГЪЩИ НАД ВСИЧКИ ФОРМИ НА ЖИВОТ, ГУРУ! П.С. И не говоря само за този момент ;) . Музика: За през деня - Akanoid, Aba Structure, Taruna, System 7, 12 Moons etc... За през ноща - Dark Psy, напомнящ Goa Gil, пък може и да си е той, но съм без претенции, защото перфектните парти бяха Мати Земля 2 и Hoffman Tales. Та какво да крия? Шаманите, които излзваха от ляво и от дясно, белгийците, холандците, шотландците, испанките, македонците и??? и??? Всичко крия ей! Знам, че ако ви кажа нещо ще го саботирате и вече няма да има перфектно парти :( . Те за това и всички тези чужденци ги няма в клубни партита, а се появяват на някакво парти в някакво си село Росен, в гората, където и бог не може да ни намери, но те ни намериха! За да се скрият? За да не им саботирате перфектното парти...???!!!
Gravatar
YoZ
2005-10-24_12:43


Watch : Astral Projection - Burning Up.avi Това са ми критерийте за клуб и хора и т.н само където едва ли ще доживея да вида такова нещо в родината ни :wink: Стила на музика няма да го коментирам, тъй като това стана болна тема във форума :wink:
Gravatar
soundform
2005-10-24_12:46


Предлагам да не коментираме отношението, защото не съм аз човекът, който критикува разни партита, за които знае само, че са организирани от Vortex и Deedrah ще пуска . :wink: В една друга тема обаче има доста такива хора... Нека просто всеки си напише какво иска, без да пропуска разни важни детайли ;о
Gravatar
AcTpoHaBT
2005-10-24_15:45


В съвсем телеграфен стил: Дата: 29.12.2005 Място: 11-та палата на панаира (че ми е по-близо) Line-up: Main stage: Alex Parasense, Vasya Psykovski, Kindzadza Chil Area: Bluetech, Aes Dana, Denis Matenda Ае, промоутърите да бачкат.
Gravatar
bagala
2005-10-24_15:54


11-та e за предпочитане :idea:
Gravatar
luvstruck
2005-10-24_16:08


ммм... някъв обширен хълм..такава местност...заобиколени от по-големи хълмове/върхове....да кънти...:))) хахаха...така де...сещате се за кво ви говоря... аа.... временцето да е...през деня слънчево...с топло,но не горещо слънце... от време на време да подухва топъл вятър (когато стане по-хладно)... да има и облачета от време на време...и да завали ама колкото да ни уплаши :)...по-лек дъждец с по-голяма продължителност... ама ся....знам че времето не можете да го поръчате...стига музиката да е от сърце и да е качествена....сичко ш си се нареди... :)..няма начин през деня музичката да е някъв прог... и по някое време да се включи някъв поауър фулл он... но тва само за около час и половина....2 макс... ааа...като тръгне да се свечерява...да стане по-дийп музиката....като мелодия и беат...(стил Дишам :)...кефи ме онова "сливане" дет се получава на лаифове... :) ...поне при мен) да се пусне някво фулл-онче.... после от 2 до към 4 дарк... от 4 до 5:30 стил ала "Ецхотек"/"Рифлекс" :)... и от 5:30 до 9 морнингче...ама така по-разчупено....да се гледа артистите да са по-разнообразни от към тва..: ) за чилл-чето си знаете.... декорите са задължителни.... :) по-добре малко...ама да са сложени както си требе.... смисъл...нееее като имаш деко...дай да го праснеш там като прани гащи :))))
Gravatar
mokiziva
2005-10-24_19:00


Wow, суперяка тема. С удоволствие бих се развихрила да си разказвам утопичните представи но ще го кажа съвсем накратко: Трябва да има визии, това е изключително важно за мен. И особено в България изобщо не е трудно да се осъществи, защото там никои не следи дали сте купили copyright за да прожектирате готови VJ-DVD-та на екрана така че можете да показвате каквото си пожелаете. Трябва да има чилаут зони където човек да може да се оттегли. Това е абсолютно задължително за партита кудето се консумират психеделични вещества защото иначе има опасност хората да изпадат в бедтрип и да няма куде да се отпуснат на спокойствие. Мен лично ме вдивява ако няма чилаут на едно гоапарти, където хората да се съберат и да общуват един с друг вербално. А всеки, които се е занимавал с психеделични вещества, знае колко е важна атмосферата в която се взимат тези вещества и колко е опасно да вземаш силни съставки в неподходяща среда. Не трябва да се забравя че гостите на едно парти са най-голямото му богатство и че триабва да се полага грижа за тях. Особено в България, където тази култура не е много разпространена и където обикновените гости не знаят много за правилната употреба на психеделични субстанции. В краина сметка ако някои е взел ниаква съставка и получи бедтрип на партито което си организирал, или дори полудее, ти също ще носиш отговорност за случилото се. Изслушай госта си, чуй неговото мнение. Попитай го лично дали му харесва партито.... Освен това трябва да има шатри или ниакъв вид зони, където да се провеждат по-задълбочени разговори на духовни теми, например лекции на експерти в областта на психеделичните растениа или разни семинари по йога, медитация и подобни неща. Трябва да се предлага вегетарианска храна. На оупън еър трябва да има достатъчно тоалетни. Много важно. За парти с хилиада души е повече от ясно че трябва да има повече от една тоалетна. И трябва да има душове, които да работят! Това е адски важно особено при 40 градуса температура. Хайде ще спра дотук, защото усетих че май мога доста дълго да приказвам как си представиам идеалното парти.
Gravatar
bagala
2005-10-24_19:08


Мокизива,май май трябва да спретнеш едно парти :P :P :P
Gravatar
Anonymous
2005-10-24_21:07


lychee много добре знаеш, че проблемът на хората не е в това, че партито не им харесва :)
Gravatar
natural
2005-10-26_22:09


Много, много се замислих...За мен най-важното условие за едно псай парти е да бъде на открито - някаде по планините, кадето хората да имат възможност да се откъснат за малко от "шумотевицата" наоколо, да посъберат малко енергия от природата и да се завърнат напълно заредени... Музиката - ами музиката да е по-твърда през деня и успокояваща привечер. А може би най-добре, както предложи Мокизива, да има отделни сцени, така че на всеки, когато му дойде вмножко, да прибягва до ambient сцената. Хубаво е и да се организира нещо като поход към гората, с опознавателна цел на билки и растенията като цяло. Може и да има нещо като място за групова "медитация" (ако може така да се каже) и взаимен обмен на енергия... Май заприлича по-скоро на събор...В най-общи рамки това си представям. Естествено според мен не може да се организира "перфектно" парти и то не заради това, че вие не сте способни да го направите, а поради факта, че на такова място се сблъскват страшно много хора, със страшно различни интереси и винаги някой ще остане недоволен. Но в крайна сметка мисля, че тези "недоволници" малко от малко трябва да са благодарни, че все пак някой се грижи за хубавото им прекарване..Мисля че се отплеснах малко. Извинявам се за оффтопика! :idea:
Gravatar
thick_dick
2005-10-27_11:11


Аз искам open-air на някакво много магическо място,да има някаква тъмна и непозната енергия,определено да е в гора.Преди да се стъмни да се пуска някакъв загатващ тъмнотия psy,а след тва докато не съмне лош отнасящ дарк псай.На сутринта ъплифтинг задължително за връщане в реалността и освежаване. Общо взето искам партито да е далеч от комерсиалното,да няма връзка с реалността; не е нужно да има някой известен гост,а просто да си е ъндърграунд преживяване,много дийп :)
Gravatar
mokiziva
2005-10-28_12:31


Wow, как я направихте тази магия с трансформирането на поста ми в кирилица :shock: :) :idea: ? @natural: права си, че "недоволниците" трябва да са поне малко благодарни, че някои се грижи за доброто им прекарване, но има и още един фактор. Някои организатори наистина злоупотребиават с гостите си като непрекуснато повтарят " ае млъкни и стига си се оплаквал, ами бъди благодарен че въобще има някакво транс парти в Българиа". Това ми напомня на времето на комунизма, когато пазара се владееше от един единствен търговец монополист и хората искат не искат бяха длъжни да купуват неговата стока, понеже просто нямаха избор. За мен това е един вид манипулация на масите, защото непрекъснато им се повтаря, че трябва да мълчат, да нямат претенции и да са благодарни. Също така ми се струва нелепо непрекъснато да се повтаря колко много усилия се изискват, за да се организира едно парти и как всички гости трябва да треперят от уважение пред това. Разбира се че се изискват усилия, но в крайна сметка това е професия като много други професии и не виждам каква е разликата примерно между един програмист, които с дни наред не спи за да си свърши работата, и един професионален организатор на партита, които хаби сума нерви за да организира едно парти. В крайна сметка и двамата изискват парично заплащане за свършената работа. Не познавам българската сцена толкова добре, но не мисля че в България нещата са толкова различни отколкото навсякъде другаде по света: а именно всеки професионален организатор има нужда от парични средства и ги получава не от друг ами от гостите си. Така че хайде да не гледаме само от една перспектива, ами да си признаем че организаторите също са зависими от своите гости, и то не само финансово. Който прави партита за 1000 човека трябва да е наясно, че ще доидат и посетители които "все още не са взели червеното хапче", тоест не са с широко отворени очи. Сори, че гледам така на нещата, може би съм се покварила в комерсиалната Германия през последните години, но ми се струва справедливо да се признае, че организатори и гости са взаимно зависими един от друг и че това изобщо не са два различни свята. Другиа вариант е да се правиат партита само за 50 приятели, но без паричната поддръжка на "обикновените гости" никога ниама да може да се плати гига на някой световноизвестен DJ. Толкова е просто. И да се върна към темата: за мен иделното парти ще се случи тогава когато и двете страни, организатори и гости, осъзнаиат колко са зависими един от друг.
Gravatar
natural
2005-10-28_17:30


@mokiziva: права си, да. Аз за това и написах "малко то малко", защото ако в един момент всички млъкнат и не изразят мнение, транс сцената изобщо не би се развивала. Напълно съм съгласна с теб, че работата е в консенсуса между двете страни.
Gravatar
Extatic
2005-10-30_16:50


Nachaloto na Iuli ili Septemvri mesec(Avgust sa dunovistite i e zaeto ) na 7te rilski ezera iako Psychedelic Trance iako lazeri i po malko pacienti sred publikata.
Gravatar
kasar
2005-11-02_21:17


astronaft napravo si e napravil flaera za partito v panaira.i az ste doida . temata; na 50km ot nai golemia grad; nyakade v pirin; 10 ot nai yakite grupi koito ne sa idvali v bg. do sega; 3 dena; mnogo deko i yako lazeri; 60 evro vhod;2 sceni ; s ili bez nark.koto kakto iska; moga da vi kaja 4e nyama da ima pove4e ot 300 bulgari. daje i te sa mnogo.
Gravatar
LGI
2005-11-02_21:21


Хехе, цял фестивал спретна в Пирин :)
Gravatar

2005-11-02_21:25


Malko bih posporil dali praveneto na partyta v BG e profesia ili e taralej v gashtite!?!?
Gravatar
mokiziva
2005-11-03_08:31


Mi to i tuk v Germania sushto adski malko hora mogat da si pozvoliat da se izdurjat samo ot organizirane na partita. I kato se izkliuchat golemite letni festivali, povecheto psy trance partita nikoga ne uspiavat da suberat dori i 500 choveka ( koito da si platiat vhod). No vse pak vsichki tezi partita funktionirat na prinzipa : gostite si plashtat vhoda i se prevrushtat v " klienti". I organizatorite izobshto ne priemat oplakvaniata tolkova lichno, ami gledat pone malko da izpulniat jelaniata na klientite si zashtoto konkurenciata e goliama. V Bulgaria ako se pogledne pazara za partita, moje i da niama mnogo psy trance, ama ima dosta drugi partitata taka che sushto moje da se prieme che konkurenciata e goliama. Znam che zvuchi brutalno no idealistichnite partita na priatelska osnova dosega nikude po sveta ne sa uspiali da funktionirat , osven ako niamash milioni v smetkata, i mislia che i v Bulgaria sushto niama da funktionirat. Az lichno obojavam partita kudeto niama gosti ami vseki se griji s po neshto za atmosferata: vseki nosi deko, hrana, jonglira, risuva si tialoto ili nosi projeltori ako ima. No takiva partita sa riadkost vupreki che tova za men bi bilo istinskoto perfektno parti. Ama sveta e mnogo surov i podobni neshta sa na izmirane. Ako vie mojete da gi sujivite, bi bilo naistina prekrasno!!!!!!! No ot druga strana az si mislia che vie rabotite profesionalno i malko ili mnogo zaslujavate da vi se plashta za rabotata. A che v Bulgaria organiziraneto na partita ne e mnogo dohodno , e iasno, no to v Bulgaria sichki drugi profesii sushto sa podigravka. Moi poznati rabotiat kato programisti za 350 leva na mesec koeto sushto e goliama podigravka . No mejdu drugoto nie obiknovenite gosti sushto rabotim na po dve i tri mesta s po dve i tri profesii.
Gravatar

2005-11-03_12:59


Pone pri PsytechTeam ideiata vinagi e bila idealisti4na i priatelska i nikoi nikoga za nas ne e bil klient a prosto priatel Ne slu4aino Mati Zemlya beshe prestavena kato PsytechTeam & Friends.Ne znam za drugite,otgovariame samo za nas si
Gravatar
mokiziva
2005-11-03_22:15


Ami tova e mnogo trogatelno, no ako smiatate vsichki prisustvashti za priateli shte vi boli mnogo , vseki put kogato niakoi se izkaje kritichno po otnoshenie na partitata koito pravite.
Gravatar

2005-11-04_03:45


Nadiavam se sega razbirash niakoi neshta i niakoi izkazvania...
Gravatar
Psychedelic_Tr
2005-11-05_21:24


Mi moeto obshto vzeto syvpada s nqkoi ot izbroenite i s moje bi nqkoi ot nai-komersialnite party-ta : BOOM , VOOV , Shiva Moon .... Shte mi se da ima neshto pod voda , no da e napraveno kato zamisyl s pove4e par4eta v koito ima "liquid sounds".(Dobre okrepen podvoden rezervoar zahranvan s kislorod i ozvu4enie koeto da ima rezonans koito da ne navredi na "kupola"(rezervoara)) :? Tva poslednoto e ot nai-golemite "me4ti" hahehahehah :P!!!
Gravatar
luvstruck
2005-11-06_02:08


aaaaaaaaa Нака... :idea: :)
Gravatar
mokiziva
2005-11-06_17:18


Psychedelic_Tr: tova veche go imashe vednuj v Berlin. Ne beshe psy trance parti ami izlojba, no beshe adski interesno...:)
Gravatar
soundform
2005-11-06_19:16


:D
Gravatar
criyo
2005-11-08_07:15


Ами хъм...нека и аз да напиша някой ред:) За мен перфектното парти би било в някой клуб с 2-3 етажа, като всеки етаж да има стаи, а в тях да пускат различни хора различен звук. Би било голяма лудница. В Румъния има такъв клуб - една полуразрушена къща :lol: Иначе за момента има няколко точки, които трябва да се оправят, специално спрямо които и да е било партита в БГ: 1) тоалетните на заведенията - Блек Бокс, който е клуб за около 1500 души, има точно 3 женски кабинки и 2 мъжки. Разделете го спрямо 1500 и ... 2) излизането навън - на много от днб партитата ЗАБРАНЯВАТ да се излиза навън, което е АБСОЛЮТЕН абсурд 3) Барът и цените - всеки бар трябва да предлага цени, които НЕ трябва да се закръгляват - изключително се дразня и полудявам, когато ми кажат 2.50 за малка водка, дам 5 и ми връщат 2 или дори 1 левче. По-добре да го направят 3 лв. за малка и 5 за голяма, но не и по тоя тъп начин. Или както е в блекбокс - 1.20 колата - ?!? 4) 16+ - смятам, че всички ще се съгласят, че е задължително. 5) охраната - един несъмнено болезнен въпрос - нека имат поне завършен 4ти клас и знаят думи, различни от "батенце" и "котенце". ...горе-долу това са нещата, които ме дразнят. По отношение на музиката и Джс няма смисъл ;) 8)
Gravatar
Maharishi
2005-11-30_11:03


abe criyo takuv klub ima na vladaya ako ne pomnish :) predi 2 godini beshe ako ne se luja i si imashe muzika na 2riq i na 3tiq etaj :) na purviq se qdqha razni "mandjidjki" za dushicata ;) :P P.S. inache kenefa naistina trqbva da se remontira :)
Gravatar
Sonic Rage
2005-11-30_13:05


[quote="AcTpoHaBT":371iifi2]В съвсем телеграфен стил: Дата: 29.12.2005 Място: 11-та палата на панаира (че ми е по-близо) Line-up: Main stage: Alex Parasense, Vasya Psykovski, Kindzadza Chil Area: Bluetech, Aes Dana, Denis Matenda Ае, промоутърите да бачкат.[/quote:371iifi2] Към това предложение прибавям и Cosmo & Kerosene Club и в общи линии това е :)
Gravatar
Raya
2005-11-30_13:24


[quote="UpLifTeR":2ursqdfb][quote="AcTpoHaBT":2ursqdfb]В съвсем телеграфен стил: Дата: 29.12.2005 Място: 11-та палата на панаира (че ми е по-близо) Line-up: Main stage: Alex Parasense, Vasya Psykovski, Kindzadza Chil Area: Bluetech, Aes Dana, Denis Matenda Ае, промоутърите да бачкат.[/quote:2ursqdfb] Към това предложение прибавям и Cosmo & Kerosene Club и в общи линии това е :)[/quote:2ursqdfb] e tfa e:) COSMO RULZAAAAAA PLUR
Gravatar
goadelic
2005-12-09_17:02


Мечтаното парти като организация и визия е нещо като Boom. Само, че изпълнителите да са любимите ми и музиката да е тази, която най-много ми харесва. Озвучението, разбира се, супер мощно! Яки хора, хубава декорация. Много трябва да пиша, за да го опиша, и пак няма да го разберете. :)
Gravatar
Fazum
2005-12-10_19:16


23.12.05 MAGRATHEA Liquid motion -DJane GABY (Slovenia) :D :D :D :D :D :idea: :idea: :idea: :P :P :P :P
Gravatar
Tryptamine
2005-12-17_00:44
EI tva e

IMA6E EDNO VREME EDNA VIDEO KASETA KAZVA6E SE KARAHANA I VUTRE IMA6E FILM4ETA OT NIAKOLKO PARTITA AMA KVI..... IZBIRATE SI EDNO I EI TO TO4NO E MOITO PARTY ME4TA .....ama sum si mislil i filmi sam (i suvsem drug e filma s o6te niakolko 4oveka dobur priatel ili priatelka) v balkana (da kajem hija prespa - mnou na visoko) i qka muzika ot niakude i taka.... su6to si go predstaviam.......... sam s muzika v u6ite pohodi v balkana , po put po sveta 6e ludo party AAAAEEE MRUNKA4I STIGA STE ZAEMALI MEDIINO PROSTRANSVO EI.....ama se zapoznah s edin deto UJ e ot psytech team edno drugo kato ohluiv e pi4a be6e v kompania na netrancasi i bu4e6e super mnou.... mu te mrunka4ite mrunkat i sre6tu trance be vie kvo si mislite niama 6ega rabota ......bu4i bati tupia trance vtrusna mi ve4e ot 4x4 na4upete go malko mi da....... ....kakto i da e wide-boy ti si ot psytechteam i si nai golemia :) no offence just defence (of psychedelic)
Gravatar
luvstruck
2005-12-17_15:30


офф: имаше едни 2 снимчици дето ми ги беше пратил kundalini. та в случай че въпросният "играч" види този ми пост....нека ги постне!
Gravatar
red devil
2005-12-17_21:54


[b:2il69pdo]goadelic[/b:2il69pdo]: " Много трябва да пиша, за да го опиша, и пак няма да го разберете. " [color=red:2il69pdo]emi ako ne moje6 da go izrazi6 kakto trqbva sigurno nqma da go razberem. idealno party - KARAHANA!!![/color:2il69pdo] :|
Gravatar
Mystic
2005-12-18_18:25


Mi az 6e sym kratyk Vinagi sym si go predstavql na polqna v nqkoq gora mega otcepeni ot vsqkyv jivot i muzikata da e mnoo silna i da ima mnoo silni blicove koita naprao da "cepqt"nebeto i prez cqloto vreme da ima [b:1b09ol1z]zarq[/b:1b09ol1z], dekorite da ta ostavqt zamislen i nqkavi 6areni svetlini oba4e tva za zarqta da e zadyljitelno :roll: Za muzika nqma da govorq 6toto nqma smisyl to na seki razli4no mu haresva :oops:
Gravatar
NoNEofThisReal
2005-12-28_21:34


kato si go napravq 6e se razbere
Gravatar
PsyHita
2006-01-10_17:43


[quote="red devil":f97tlaac][b:f97tlaac]goadelic[/b:f97tlaac]: " Много трябва да пиша, за да го опиша, и пак няма да го разберете. " [color=red:f97tlaac]emi ako ne moje6 da go izrazi6 kakto trqbva sigurno nqma da go razberem. idealno party - KARAHANA!!![/color:f97tlaac] :|[/quote:f97tlaac] Karahana - banana-mama ПЕРФЕКТНОТО ПАРТИ ако ме питаш
Gravatar
bagala
2006-01-20_23:31


:idea: KARAHANA :idea:
Gravatar
malak_princ
2006-01-22_23:41


Задължително на отрито.Няма прошка за партита в клуб;) каквото и да е,не мисля че транс се слуша добре ин-дор..мда. та да се върна на темата-голяма поляна с хубава мека трева(не обичам да ми се забиват трънчета и пръчки в крачетата докато подскачам босичко насам-натам;) рядка и обширна горица за палатките където да живеем през времето на партито(колкото повече,толкова повече-бих живял на парти;) също така по-гъста горица(иглолистна) из която да са разположени ралични UV визий за създаване на по-психеделична атмосвера.между борчетата да има чай-шопчета и чийл-зони,които са неделима част от партито. също така сигурна и дискретна охрана,която не прави на въпрос за това че навсякъде мирише на марихуана,разнасят се разни гъбки и т.н.;)виж за синтетиката е друго,но за това не искам да пиша. трябва също така да има огън някъде по-близо до стейджа където да релаксват хората а ако може в единия край на огъня да се заформи чай-плейс ще е направо перфектно:))) друго...ми май е това. относно музиката-предпочитам олд-скуул Гоа звученето,за това няма спор,макар че се радвам и на псай,ъп-лифтинг и на някои фул-он неща.това е. а,много е важно водата да е достъпна от колкото се може повече места.и (жалко)но не съм виждал да се предлагат плодове и мляко на парти,а би било прекрасно,защото каква по-хубава храна от плодовете и прясното мляко?:)ще е много свежо:)
Gravatar
Fit
2006-01-31_21:22
;]

Прекалено дълго съм мечтал за такова събитие за да мога да го опиша с 1 пост, но бих могъл да споделя някои от компонентите, а именно: Добрите стари "пииу пииу" или гоа саундс, гласовете на псай-музиката (знаете за какво говоря:) , побеснели себеподобни, склуптури на гъби и още псай-артс и може би най-важното светлини.. холограми.. лайт шоу което съм виждал единствено по снимки и видео-та от чужди парти-та..
Gravatar
nasko
2006-02-01_00:20
!

аре стига е плодове и прясно мляко ... ? :o :o :o :mrgreen:
Gravatar
PsyHita
2006-02-01_09:37
Re: !

off/ [quote="nasko":3n6ffjnj]аре стига е плодове и прясно мляко ... ? :o :o :o :mrgreen:[/quote:3n6ffjnj] ами защо не? на мен лично много ми допада идеята , все пак след всички "лайна" които поемаме на едно парти ( 90 и кусур % от хората) , няма значение дали ще са гъбки или синтетика - тва си е егати и отровата ... и какво по- хубаво от това да се "прочистиш" малко с плодове и мляко -вкусно и полезно а и това е една идея , която не задължава никой :)
Gravatar
Партилан420
2006-02-01_10:07


Оупънеър , на 4исто и достатъ4но отдале4ено от населените места място, по възможност над 1000 метра надморска висо4ина; минимум 2 денонощия, минимум 2 сцени, и от входа нататък никакви цени. плодове, масала-4ай сварен ан истински огън с истинско мляко, спейс-4апати от пълнозърнесто брашно..:D .. много ясно, да не би кола, водка и кебаб4ета на скара или на микровълнова да е по-добре? 4айшопът несъмнено е 4аст от "ме4таното парти"и символ на много и все хубави неща.. "4ай, 4илум ,4апати, 4илум 4ай, 4илум, 4апати.." но ако не друго, ако ще да е индоор парти за 1 нощ с една сцена, кенефа и водата следва да са безплатни.
Gravatar
nasko
2006-02-01_12:13
:)

:D не бе ,не ме разбирайте погрешно ,плодове 100% ,мляко100% ,и всичко друго което е изписал Патилан . Ама да му се невиди какво осиране е :shock: микс плодове и мляко инъче не е лошо ,преди и след партито . :D :idea:
Gravatar
Shaqie
2008-01-04_18:57


Аз мечтая да се съберем БГ трансътите и да си направим парти на плажа. Искам да посрещнем изгрева с Гоа. Винаги съм си представял какво е,сега искам да го изживея.
Gravatar
vordhosbn
2008-01-04_19:04


Откъде я изрови тая тема обаче.... :D
Gravatar
Psychedelic``
2008-01-04_22:48


Plajnoto party ! Ei tva e rabotata !
Gravatar
Apeldorf
2008-01-06_12:49


:roll: Аз бих спретнал парти с много, многомм Ghost Ambient i Pure Minimal, а защо не и Dark Industrial в наскоро изоставена сграда в индустриална зона малко след града. -(наскоро изоставена с цел да няма аварийни ситуаций в нея от сорта на... можете сами да се досетите... WC и други от сорта)- Ще е нещо като "Фестивал на нямото кино" който съм срещал да се провежда преди доста време с български групи като Блу Балу. Но това беше по времето когато се слушаха касетки,разпространявани от ОЧЗ(с опасност да прозвучи като реклама) :P . Понеже живея в град край река Дунав, която е приблизително едно-километрова граница с Румъния, а точно срещу нас е индустриална зона на румънците заводи, пристанища и т.н. Имам спомени в прекарани часове на усамотение под Шумовете в далечината на машини, кранове, вериги и прочие, и прочие. :oops: Факт е, че да се влюбиш в един звук, означава да провокираш съзнанието си да го очаква отново и отново. 8)
Gravatar
JkA
2008-01-06_14:47


Universo Paralelo :oops: :oops:
Gravatar
konibs
2008-01-13_16:06


Якото транс парти си го представам по следния начин: да е на някое отдалечено място в планината, на много много високо, с адската psychedelic обстановка, музиката, естествено, както трябва да е, да продължи 2-3 дни и такам общо взето... :roll:
Gravatar
vordhosbn
2008-01-13_18:38


Има едно място в Рила, където се събират Бялото братство. Близо е до 7те езера. [url=http://img231.imageshack.us/my.php?image=p1030841ra3.jpg:10l8arek][img:10l8arek]http://img231.imageshack.us/img231/6347/p1030841ra3.th.jpg[/img:10l8arek][/url:10l8arek] [url=http://img231.imageshack.us/my.php?image=p1030842qw5.jpg:10l8arek][img:10l8arek]http://img231.imageshack.us/img231/5628/p1030842qw5.th.jpg[/img:10l8arek][/url:10l8arek] Или пък в Тибет. :roll: [img:10l8arek]http://www.mayak604.ru/tibet/content/bin/images/large/tibet_391.jpg[/img:10l8arek] [img:10l8arek]http://www.mayak604.ru/tibet/content/bin/images/large/tibet_270.jpg[/img:10l8arek] [img:10l8arek]http://www.mayak604.ru/tibet/content/bin/images/large/tibet_174.jpg[/img:10l8arek]
Gravatar
brainjuice
2008-01-13_21:23


а, на такива места предпочитам на тихичко и без разни киловатови техники :) запазвам идеята си за идеалното парти за орбитална станция "Мир" :D
Gravatar
spitfire
2008-01-13_22:41


http://www.panoramas.dk/fullscreen2/full34.html heheh estestveno stiga da e toplo inache samo za SKI :lol:
Gravatar
vordhosbn
2008-01-13_22:50


[quote="brainjuice":2yi979eb] запазвам идеята си за идеалното парти за орбитална станция "Мир" :D[/quote:2yi979eb] [img:2yi979eb]http://www.solarviews.com/raw/moon/earthris.gif[/img:2yi979eb] И тука няма да е лошо.
Gravatar
JkA
2008-01-13_22:51


Nowhere special, the moon :lol: :lol:
Gravatar
vordhosbn
2008-01-13_22:56


Иначе ми се върти в главата една идея - парти на полянка в някоя горичка. Вдън горите тилилейски дет се вика, лазери и осветления окачени по дърветата, така че да прозират между стволовете осветявайки полянката. Бесен псай вибриращ през телата на хората и адреналин изгарящ невроните. :lol:
Gravatar
chaparala
2008-01-14_17:10


O kak poznato mi zvu4i..ima6eee ima6e zaq zavur6ek na lqtoto Echanted forests..hubavi hubavi o i vladaiskite vse me4tani ...4auuu 8)
Gravatar
psychedelia
2008-02-08_15:18
Re: Мечтаното парти...

hm... me4tanoto party za men e moje bi vav india-goa nqma pove4e kakvo da iskam :) :) :)
Gravatar
Psychedelic_Rain
2008-02-08_16:32
Re: Мечтаното парти...

idei idei idei samo idei da vzeme nqkoi da se stegne i da napravi "Мечтаното парти" :( ina4e i az s1m s1glasen za polqnkata nasred gorata naprimer tuka http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0% ... 0%B0%D1%88
Gravatar
Muscarin
2008-02-12_15:42
Re: Мечтаното парти...

И кой точно трябва да е този някой?
Gravatar
stardriver
2008-02-12_15:51
Re: Мечтаното парти...

Избраният :!:
Gravatar
Zero-Blade
2008-02-29_20:12
Re: Мечтаното парти...

NEO! :lol: Айде и аз да помечтая: Топло време (колкото да можеш да се разхождаш по къс ръкав и 3/4 панталони без да станеш на кубче лед), дълбоко в планината (и все пак е добре да е близко до някое населено място, до където има транспорт, за да могат и хората без коли да се домъкнат), прекрастна не много голяма полянка, заобиколена от висоооки, високи дървета. През деня се слуша олд скулл псай, ембиънт, чил...вечерта по-трипски нещица като се запалва един омерено голям огън в центъра на поляната и хората танцуват около него, през нощта дарк, на сутринта гоа. Чайшоп и нещо за хапване, на плодове съм навит, че ми е омръзнало от кебапчета и кюфтета. Доста шаманско звучи.. :P :oops:
Gravatar
vordhosbn
2008-03-02_01:56
Re: Мечтаното парти...

Остров. Без чайшоп и фрутшоп. С места където си варим чай и сме събрали плодове през деня. Голям огън, тарамбуки, кавали и гайди. Може би и нещо по-психоактивно от чай. Това вече, бих казал, звучи доста шаманско. :D
Gravatar
amc
2008-03-03_09:29
Re: Мечтаното парти...

Полянка, амбиънт, лежа си на тревата с любимия човек, чакам изгрева и се пренасям в друга реалност :}
Gravatar
goadelic
2008-03-11_09:10
Re: Мечтаното парти...

Пффф, никакъв Ambient на изгрева, брееех! Слънцето се посреща с радост, скачане и яко бичене над 150! Не се научихте значи. :D Якото, мечтаното парти е: Чупи, блъскай, кърти, докато дишаш. Ааа и стотина от малките, 1-2 хартии, килограм от третото. :lol:
Gravatar
Партилан420
2008-03-25_10:15
Re: Мечтаното парти...

Тринадвсет куплета ...И Ме4та Ме4тая си за пове4ко ме4татели да СБъдват дружно пове4е Ме4ти Любов и Мир да има, и Приятели и ЗаЕдно да ме4таем до зори... Край Огъня да се разказват приказки, 4орапите си мокри да сушим и никой в самота да не се стиска, Да Бъдем Вси4ки СЪЩЕства Добри... Да пеем в кръг любимите ни Песни след скитане по много друмищА, след много изпитания нелесни да срещаме пак Пълната Луна... Да имаме какво да си разкажем, докосвайки се насред Свят голям и всеки да цъфти в Света си малък, пак себе си намерил в Любовта... Да свети НаВсегДа в о4ите Пламъкът на Вярата в Доброто, и "Ме4та" Крила да бъде, не торба със камъни- "безценни" уж а носещи тъга... Крила да бъде, не балон със хелий, на вси4ки да Е Истински смеха, а не през сълзи или с недоверие и 4ести4ко да спира ни Дъха... Да не делим ме4тите на минути, на 4асове или рожденни дни да не шептим, за да не бъдем 4ути от не4ии всевиждащи уши... Душите си- изпрани да ги проснем под Слънце-Бог и Вятъра Съдба и голи над росата да се носим Възкръснали, без грях или молба... Все още мога да ме4тая, много Оби4ам да плета в стиха Ме4ти, най-древната Магия-Танц със Словото от Бога ни е Дар, за да Творим... Ме4тите ни, като Звездици в Нищото- Това Е Неговият подпис благ- в Прекрасното, на Живите Души4ки свойство да ти4ат, от зори до мрак... Подир ме4тите си , Сега да станат вси4ки най-малко "по-Добри" , 4е инак- как?! Нали ме4таем не за куп пари4ки, Ме4таем Тук, в Океана за Маяк!.. За Фар по който да познаваме къде ни 4ака обитаем бряг в Океана на Ме4тите от удавяне да ни спаси най-върлия ни враг... Взаимно да наУ4им да Прощаваме на себе си взаимно да Простим, Готови на последно Себедаване в Едно със ЖивоТвора да летим... Ме4тая си...за партито-"Ме4та" което много скоро ще направим когато стане време за това в Деня, когато "Ве4е няма бягане"
Gravatar
Asymetral
2008-03-25_10:56
Re: Мечтаното парти...

еха!... :)
Gravatar
the GNOME
2008-03-25_11:17
Re: Мечтаното парти...

:oops:
Gravatar
brainjuice
2008-03-25_12:00
Re: Мечтаното парти...

:) :oops:
Gravatar
Therapist
2008-03-25_12:13
Re: Мечтаното парти...

След тоя пост на Партилан може да се заключи темата, не виждам какво може да се добави по въпроса :D :oops:
Gravatar
qm_kpy6a
2008-03-26_08:43
Re: Мечтаното парти...

Mnogo krasivo Партилан40 - bez 2 :oops:
Gravatar
Nothingk
2008-03-26_20:16
Re: Мечтаното парти...

:lol: :lol: :D :D :D :D Хахаха-а-а-а-а, а-а-а-а-а ,аз така много често го чета ,несъзнателно де,Партилан4о,яко ,хубаво ,че и други хора имат въображение да асоциират точно това............................................................................................................................
Gravatar
psyhler
2009-02-14_21:29
Re: Мечтаното парти...

Планина,полянка обградена от гора,палатки,яко През ноща Дарк,сутринта си е ГОА*Ъплифтинг,Амбиент...и готини,весели хорица кефещи се на всичко това! :) .
Gravatar
Jinsou
2009-02-15_10:10
Re: Мечтаното парти...

И две лопати с бело якооооооо батка
Gravatar
punkar4e
2009-02-15_11:00
Re: Мечтаното парти...

:D :D :D :D :D eeee epa stiga samo belo s pastelo boqdisvai smelo :D :D :D :D
Gravatar
AuroraX
2009-02-16_05:24
Re: Мечтаното парти...

[quote="Zero-Blade":123ux6wi]NEO! :lol: Айде и аз да помечтая: Топло време (колкото да можеш да се разхождаш по къс ръкав и 3/4 панталони без да станеш на кубче лед), дълбоко в планината (и все пак е добре да е близко до някое населено място, до където има транспорт, за да могат и хората без коли да се домъкнат), прекрастна не много голяма полянка, заобиколена от висоооки, високи дървета. През деня се слуша олд скулл псай, ембиънт, чил...вечерта по-трипски нещица като се запалва един омерено голям огън в центъра на поляната и хората танцуват около него, през нощта дарк, на сутринта гоа. Чайшоп и нещо за хапване, на плодове съм навит, че ми е омръзнало от кебапчета и кюфтета. Доста шаманско звучи.. :P :oops:[/quote:123ux6wi] Ami suglasen sum, podkrepqm twoeto mnenie gore doly towa e i moeto wijdane :D . Transporta i blizkoto grad4e po skoro e za trawmiralite se i we4e izduhwa6tite kypondjii koito sa prekalili bilo to s alkohola ili drugi ne6ta i imat nujda ot spe6na med pomo6t :D :D Predstawqm si go izpulnenieto nqkude w Rodopite..... na wutre w centralna im 4ast ..... daje signal na JSMite ako nqqme 6te e nai dobre :D :D :D -togawa we4e 6te se polu4i "teh blair bitch project" ":D
Gravatar
RealityDysfunction
2009-02-16_15:55
Re: Мечтаното парти...

Къмпинг-резерват някъде.. Река. На отсамния бряг ухилени хора. На оттамния бряг сцена. Местни жители с огромни барабани. Ритъмът! Дансинг пред сцената. Невероятна музика. Огньове. Факли. Приятели. Някой е направил пой за някого, и го учи как да върти. Някой си е гушнал някого и в тотално отсъствие в това измерение, но тотално присъствие в друго седят на тревата. Някой някого търси. Някой е заврял бутилка парафин за пой в раницата си, но не я е затворил добре и без да усети щедро се е полял по гърба; и сега не може да пипне огън, защото ако стане беля ще пламне целия! Някой е прегърнал колона и не дава да го откопчат от там. Куче! Телефон някъде някакъв. Объркан и несвързан, но важен смс за важни хора. Някой пада от сцената в рекичката и пролазва на колене обратно до брега. Всички му помагат да се качи обратно мокър при танцуващите. Вещества, същества, естества.. Мечтаното парти! :oops: :idea: PS - опааа.. прочетох заданието на темата. Е, нищо, това ще е от [i:1051ua42]утопичните[/i:1051ua42] описания! :lol:
Gravatar
stardriver
2009-02-16_16:22
Re: Мечтаното парти...

Еми за индоор бих се произнесъл....че са е малко по-студено и на такива ивенти ме избива :) Тъй като е хубаво да има цялостна концепция (за по-добър трип) бих се оглеждал за лейбъл партита - тъй като при тях артистите обикновенно имат близко звучене, а пък DJ-четата биха пуснали най-големите салати и ънрилийз неща, които имат в кейса....Напоследък стила ми се мени, но определено Nano, Wildthings, Twisted, Parvati, Vertigo...etc label party биха ми привлекли вниманието, защото си имат изявени "лайваджии" и добри DJ-чета. :) А относно самия клуб/място....бих оставил организаторите да го изберат не вярвам гореспоменатите да се изложат. В моите представи "перфектното" транс парти е място, което е пълно с концептуални платна нарисувани с подходящите бои + UV лампи от които да идва осветлението...може и някои и друг пожектор да има, след последното парти се убедих, че е възможно да се съчетае UV деко и прожектори, но по някое време трябва да си остане само UV-то хехе....леле щях да забравя за визиите оф за тях какво да кажа трудно, но не е невъзможно да се съчетаят с декото, вярвам във VJs :) Та...така с тази продължителност - една нощ, горе долу се надявам да сте ме разбрали как мисля. За открити ивенти вече трябва да се мисли за повече неща и там е по-сложничко, защото и мястото трябва да е много спешъл/зареждащо, а и артистите трябва да се подбират според мястото. Така де, не си представям (първото, което ми дойде) Derango на плажа в Бразилия хехе, не че няма да стане, но има по-добра алтернатива за "плажен" артист - някое фулонче тип - Burn in Noise и компанията му...и обратно Burn in Noise-a няма да е толкова кефещ в гората. Така, че за опен еърите вариантите са ми толкова много, че честно казано ме мързи да Ви ги описвам....
Gravatar
ani
2009-02-16_17:15
Re: Мечтаното парти...

:) ще ме вземеш ли с теб в тез мечтииииии :wink:
Gravatar
break
2009-02-16_18:44
Re: Мечтаното парти...

Аре взимайте се, давам ви :lol: :lol:
Gravatar
ani
2009-02-16_20:33
Re: Мечтаното парти...

изгоре :idea: :wink: :lol:
Gravatar
stardriver
2009-02-17_02:11
Re: Мечтаното парти...

Ее ще ви взема много ясно, добрата компания също е плюс към мечтаното парти...еми да събера парички и да хващаме EasyJet-a към Лондон, вече съм супер ориентиран и с метрото как се джитка :) Mind the gap ! :lol: - който е бил ще ме разбере, но нека не вкарваме оффтопик, че затова метро може да се говори адски много :lol:
Gravatar
AuroraX
2009-02-17_12:03
Re: Мечтаното парти...

[quote="RealityDysfunction":vvjpqdxk]Къмпинг-резерват някъде.. Река. На отсамния бряг ухилени хора. На оттамния бряг сцена. Местни жители с огромни барабани. Ритъмът! Дансинг пред сцената. Невероятна музика. Огньове. Факли. Приятели. Някой е направил пой за някого, и го учи как да върти. Някой си е гушнал някого и в тотално отсъствие в това измерение, но тотално присъствие в друго седят на тревата. Някой някого търси. Някой е заврял бутилка парафин за пой в раницата си, но не я е затворил добре и без да усети щедро се е полял по гърба; и сега не може да пипне огън, защото ако стане беля ще пламне целия! Някой е прегърнал колона и не дава да го откопчат от там. Куче! Телефон някъде някакъв. Объркан и несвързан, но важен смс за важни хора. Някой пада от сцената в рекичката и пролазва на колене обратно до брега. Всички му помагат да се качи обратно мокър при танцуващите. Вещества, същества, естества.. Мечтаното парти! :oops: :idea: PS - опааа.. прочетох заданието на темата. Е, нищо, това ще е от [i:vvjpqdxk]утопичните[/i:vvjpqdxk] описания! :lol:[/quote:vvjpqdxk] Mnooooogoooo sum suglasen s teb .... .4udeh se w moq post dali da spomena priqtelite no mai zabrawih a te sa wajna 4ast naistina 6tot kato se zamislq bez moq soul-mate mislq 4e nqma da mi e mnogo priqtno na partyta .... evala za misleneto da ... dori we4e si go predstawqm ... reki4kata, lqtoto, jega, priqtna muzika, mnogo hora site ysmihnati, eh ....... ako moje6e da bude i realnost za men towa
Gravatar
RealityDysfunction
2009-02-17_12:22
Re: Мечтаното парти...

[quote="AuroraX":1e5g32bx]ako moje6e da bude i realnost za men towa[/quote:1e5g32bx]Хехе, имам адреса на резервата.. :idea:
Gravatar
Radiostin
2009-02-17_12:33
Re: Мечтаното парти...

Много добре сте ги описали нещата, само ще добавя, че си мечтая да заведа един-двама човека, които са нямали допир с подобни мероприятия, наистина да стане чудесно парти и след края тези хора да имат желание да дойдат и следващия път :D
Gravatar
AuroraX
2009-02-17_15:34
Re: Мечтаното парти...

[quote="RealityDysfunction":k89dzevk][quote="AuroraX":k89dzevk]ako moje6e da bude i realnost za men towa[/quote:k89dzevk]Хехе, имам адреса на резервата.. :idea:[/quote:k89dzevk] em to za ko mi adresa na rezerwata ako ostanalata 4ast ot me4tanoto party ne e tam ? :D az i wku6ti moga da si slu6am psy/ambient/chill, wkarwam bira wuw ruka i koz w ysta i eto :) Ideqta e cqlostnata systema da e izprawna :) za towa se kazwa temata 'Mechtanoto Party' :D
Gravatar
the GNOME
2009-02-17_15:39
Re: Мечтаното парти...

немой да пипате резерватите ЕЙ!!! :o :P :) [size=85:1bktl3wd]мани майтапа[/size:1bktl3wd]
Gravatar
AuroraX
2009-02-17_16:55
Re: Мечтаното парти...

ima6 prawo - malko ili mnogo 6et go nacapame, a posle edwa li 6te ima nqkoi fizi4eski sposoben da pomogne za po4istwaneto my ako sami poemem iniciativata :D :P
Gravatar
timer
2009-02-17_18:54
Re: Мечтаното парти...

Гореща лятна нощ на средно обитаем плаж. Много огън, музика, палатки, бунгала, лодки, сърфове, мост (за скачане). Например на нос галата. Лятото там ходим предимно с лодки, сърфове, кайт понеже пътят по суша е прекалено дълъг. (а и така определено е доста по-забавно) :) Допада ли ви идеята?
Gravatar
brainjuice
2009-02-17_19:00
Re: Мечтаното парти...

чудно местенце наистина, особено към Фичоза :oops:
Gravatar
RealityDysfunction
2009-02-18_08:39
Re: Мечтаното парти...

Резерватът си е предпазен, не се тревожете. Към него има къмпинг, в който се случват нещата. Към него има редовно и въпросното парти с описаните екстри, дата 12.31.ХХ. :) :oops: :idea:
Gravatar
the GNOME
2009-02-18_10:00
Re: Мечтаното парти...

:) ха така :!: :oops:
Gravatar
ani
2009-02-18_10:24
Re: Мечтаното парти...

аз вече нищо не разбирам :?: :?: :?: :?: :idea: , простете ми.... явно ни от музика, ни от календари разбирам, от стилистичност...мани, мани......... май ще излизам верно в пенсия!!!, по добре от оставката :P :shock: :? :o някво парти за комплексирани пенсионери, мрънльовци, заядливци, гурута и разбирачи , е па няма ли да има, вече??? егати и дискриминацията, никаква култура, ей :idea: всички деца със застарели представи ще ги дундуркаме, ще им се радваме, а хах ах ха.... ех мечти, мечти!
Gravatar
Mind-Blown
2009-08-30_09:17
Re: Мечтаното парти...

Сега ми дойде една идея за chill-stage: Самата сцена е на брега на езерце, а в него има плаващи платформи, до които се ходи чрез въжени мостчета. По-лесния вариант е просто да има множество от онези кръгли и мекички надуваеми лодки. Хората си лежат удобно, плават си и се носят на звуците на музиката :) Floating Free :)
Gravatar
Перун
2009-08-30_09:21
Re: Мечтаното парти...

Наколните къщенца в аз. Въча ;)...
Gravatar
Murphy
2009-08-30_09:48
Re: Мечтаното парти...

Shpongle Live .... все още си ми е мечта .... но някой ден ..... някой ден , но не сега
Gravatar
dapsycho
2009-08-30_10:52
Re: Мечтаното парти...

На Силистар но без хората ;) Иначе RD добре е описала едно парти от това лято, само дето река нямаше... Може и с водопад... с езерце под него... хората се къпят като им стане жега и потно от скачане в езерцето или под водопада... около него хубава не много гъста горичка за палатките ... лошото на водопада е че шуми :)
Gravatar
tripwire_deactivated
2009-08-30_12:45
Re: Мечтаното парти...

на хаваите някъде на плажа ....и танцьорки с кокосови орехи вместо цици и с поли от палмови листа. :lol: музиката не ми пука каква ще е/само да не е злобна/ щото аз и без това ще съм хай он килиманджаро и няма да знам кво става :lol: :D
Gravatar
dapsycho
2009-08-30_13:12
Re: Мечтаното парти...

[quote="tripwire":5d0er9ou]и танцьорки с кокосови орехи вместо цици[/quote:5d0er9ou] с травестити ли беее :lol: :lol: :lol:
Gravatar
tripwire_deactivated
2009-09-04_08:04
Re: Мечтаното парти...

що кво им е ... травеститите са яки каки :D с травестити....с каквото дойде....... :oops: да има ....пази се да не те налазъ. :lol: :lol: :lol: :lol: пхахахах :lol:
Gravatar
brainjuice
2009-09-04_09:44
Re: Мечтаното парти...

пак добре, когато има някакви изисквания от рода на навършена възраст и максимален брой крайници, използвани за ходене :lol: може би уточнение: всичко, което ходи на два крака и [i:3l8hhv45]няма пера[/i:3l8hhv45] :D
Gravatar
meskalinka_5za4
2009-09-13_12:35
Re: Мечтаното парти...

според мен всяко едно парти може да бъде "мечтаното" ....важна е вътрешната нагласа..... ако идеш и почнеш да виждаш недостатъците много ясно, че няма да се изкефиш... аз например винаги се кефя на парти...все пак за кво съм отишла =) ако преценя , че някое парти няма да ме изкефи просто не ходя, за да не се зареждам с negative vibez... не мога да раzбера хората дето си дават парите, отделят си от врмето и т.н., за да идат на парти и след тва само разправят .. "ъъ тоя пааа къде ше ми пуска лайв като не може ...само му тропа сета.....ебати нещастника ше ми пуска тракове от преди 10 години..бляяя.. бляяя...бляяяяя" ми за кво ходиш бре , драги ми Смехурко..?? като си такъв хейтър си "седи дома, чети "Шок" (както се казваше в една песен) в крайна сметка има екип , който се е потарал да организира нещо което да зарадва хората.... я си представете,че изобщо не се организираха такива мероприятия в България... :shock:
Gravatar
stardriver
2009-09-13_13:54
Re: Мечтаното парти...

Universo Paralello 2009/2010/2011/2012.... :roll:
Gravatar
dapsycho
2009-09-13_14:04
Re: Мечтаното парти...

мда няма мечтано парти има мечтана ситуация... хубаво е да имаш с кой да се боричкаш в сеното... друго не мога да добавя :D иначе съм много съгласен с мескалинка браво !
Gravatar
psyhler
2009-09-16_14:55
Re: Мечтаното парти...

преди,когато ми забраняваха да ходя по партита,си мечтаех за идеалното парти,представях си го,ама в крайна сметка,като се замисля,максимално съм се кефил само на 2 партита! (е аз не,че съм ходил по много партита де :) !)
Gravatar
nedelina5
2009-09-16_22:07
Re: Мечтаното парти...

с яките хора винаги е мечтано :oops: на якото място, с яката музика......
Gravatar
malebogia
2010-01-14_15:17
Re: Мечтаното парти...

за мене мечтаното парти е самото парти ,тъи като никога не съм ходил защото нямам актуална информация,за щастие намерих този сайт :) и с нетърпение чакам лятото-пролетта :lol: :lol: :lol:
Gravatar
stardriver
2010-01-14_15:19
Re: Мечтаното парти...

[quote="malebogia":22p9io5y]за мене мечтаното парти е самото парти ,тъи като никога не съм ходил защото нямам актуална информация,за щастие намерих този сайт :) и с нетърпение чакам лятото-пролетта :lol: :lol: :lol:[/quote:22p9io5y] Направо в събота на Рила, защо ще чакаш толкова много :roll:
Gravatar
tripwire_deactivated
2010-01-15_13:19
Re: Мечтаното парти...

yeah roll out the red carpet хаха http://www.youtube.com/watch?v=e9KmMbz4cTk :idea:
Gravatar
silence
2010-01-15_13:23
Re: Мечтаното парти...

Едномесечен опен еър :) с яка музика на дълбоко сред вековна гора... :oops: