Gravatar
psyhler
2008-04-02_21:38
Китари

А бе изведнъж ей така ми дойде музата и викам чекай да пусна една темичка пък може некой да се включи...та мисълта ми е в нас се въргаля една акустична китара и се замислих сериозно дали немога да я използвам...и въпроса ми е дали някой от вас се интересува или може да свири на китара,и така да се каже малко от малко да ме опъти не ами да ми обесни горе долу за кво става въпрос...курсове,мурсове такива работи,време финанси...абе вобще всичко свързано с това ще е ми е интересно :) !
Gravatar
TOMMY
2008-04-02_23:37
Re: Китари

Ми бате... нз въобще за кфо пиша..ама нешо не моа спъ.. тъ относно китарите... и аз бях така.. китарите са ми страст от мн време... дори така се зарибих по транса.. с транс с китари.. както и да е.. за 19-мия рд ми подариха китара, но я бях метнал някъде и само си прахясваше... не става нищо от нея вече.. и когато реших да се занимавам с тфа си зех някфа нова китарка.. един съученик ми я 6итна на половин цена хахах и почнах да ходя на уроци (миналото лято) ... един приятел е барабанист и ме зариби мен и един приятел да ходим и тн... и некфи глупости да си праим група, банда или там както иска6 го наречи... виждам, че си от Пловдив.. аз ходих на уроци тук в сф... на месец плащах по 75 кинта като ходех само веднъж седмично.. разбира се ако иска6 да ходи6 повече може да си доплатиш... отделно ако желаеш примерно си доплащаш и за сулфеж и тн и там разните музикални теории и ноти и тем подобни... никак не ги разбирам... работата е сериозна.. ако искаш да напреднеш и да станеш наистина добър тряя поне 4 часа на ден да се упражняваш.. изисква много време и нерви ииии много мазоли на пръстите, както и нерязане на нокти на дясната ръка хахаха..... обаче като бачкам 6 дена ф седмицата и даскало и жени и там др раоти иии нишо не стана.. след 2-3 месеца се отказах.... предлагам ти хуу да си помислиш дали ше го праиш и дали имаш достатъчно свободоно време... вместо да си даваш парите за техника и уроци и тн... иначе е coool ше пееш серенади под балконите на мацките :shock: се 1... ае лека ЗзЗзЗЗЗззЗЗзZzZzZZZzZZz :?
Gravatar
psyhler
2008-04-03_05:43
Re: Китари

хммм...и аз имам приятели дето свирят и даже приятели дето си имат и група ама съм далече от тая мисъл с групата...иначе за транса с китари няма какво да говорим...тва най го обичам :)....ми незнам сега като се замисля лятото едва ли ще мога да отделя по 4 часа на ден,щото може да имам сериозни ангажименти,освен сега през учебно време...ама кво ще права като свърши годината...ей така ще си остане и пак нищо няма да стане...офф много се чуда :С незнам колкото това с мазолите и ноктите ще го преживея ;) (марак че си ги гриза)!Благодаря ти много за инфото ще мисля ще мисля и ще измисля нещо.ако успея да отделя време и финанси нищо няма да ме спре,щото страстта ми към китарите е вродена... :)!
Gravatar
delamelix
2008-04-03_10:42
Re: Китари

Ако се зарибиш наистина, идеята за транс с китари ще ти мине по бързо от колкото си мислиш :wink: Не, че е лошо.Просто не може да разпъне възможностите на този инструмент. Може и да греша.Аз имам едно G SG и един Marshall, и най смешното е, че съм ги оставил в ъгъла на стаята, така, че не съм най добрия съветник :lol: .Но почнах да работя по въпроса, да се върна на някакво ниво.... Инструмента уравновесява характера, сикуенса го раздробява :lol: :lol: Незнам как ми хрумна тва, звучи ми добре..незнам защо :lol: Абе друго е дрън дрън :lol:
Gravatar
brainjuice
2008-04-03_14:28
Re: Китари

аз пък едно време като слушах транс :P , любимият ми транс беше с китари не е като да не става, става си екстра единственото евентуално възражение би било, че вече е безнадежно остарял и изтъркан тоя филм. (освен ако не правиш някакви съвсем криви неща като Steve Hillage в System 7) а иначе това: [quote:o70ss67m]Инструмента уравновесява характера, сикуенса го раздробява :lol: :lol: [/quote:o70ss67m] :oops: ме наведе на една друга гениална мисъл на чичото (доцент по химия) на един приятел: "алкохола разгражда холестерола и го превръща в белтъци и здраве" :lol: а иначе в тоя ред на мисли и боят не е да разгражда, боят изгражда :!: :D
Gravatar
vordhosbn
2008-04-03_15:01
Re: Китари

/off [url:2o7suh8n]http://www.youtube.com/watch?v=WLQ-RattW3s[/url:2o7suh8n]
Gravatar
Партилан420
2008-04-06_21:56
Re: Китари

мързел съм бате... знам три акорда с тях мога да свиря то4но 2 песни и половина. :lol:
Gravatar
slugware
2008-04-07_11:58
Re: Китари

..и ме викат по конференции в чужбина, викат 'що ти е сплеснато', викам щот се бия!....да.... :oops: :lol: :lol: не мое да мъмриш, брат... !фащаме рибата в Созопол...зимаме сол от едно градче което е '[i:f5t0mjad]на-двайсе-километра-от-Бургас'[/i:f5t0mjad] ...солиме във Бургас, ядеме във Созопол, мое да отидеме и до Мичурин...и се оригваме към Варна!!! :D :lol: :lol:
Gravatar
slugware
2008-04-07_12:07
Re: Китари

няма ги вече така..хората..дет...със отворените сърца...да кажат две-три добри думи.... ..не че не съм удрял...ТУПВАЛ СЪМ някой, естествено ....и досега някое момче кат ми кае 'а бе, така-и-така'..като го шибна два шамара, то се опраи... се се случва да цапнеш някой :- :D
Gravatar
luvstruck
2008-04-07_12:08
Re: Китари

а такаа, lungfish боя изгражда...прати ми покана...и знаеш
Gravatar
brainjuice
2008-04-07_15:33
Re: Китари

[quote="lungfish":2qtjtfnw]няма ги вече така..хората..дет...със отворените сърца...да кажат две-три добри думи.... ..не че не съм удрял...ТУПВАЛ СЪМ някой, естествено ....и досега някое момче кат ми кае 'а бе, така-и-така'..като го шибна два шамара, то се опраи... се се случва да цапнеш някой :- :D[/quote:2qtjtfnw] :lol: :oops: :oops:
Gravatar
vordhosbn
2008-04-08_17:35
Re: Китари

Малко се отвлече темата на разговора ама някой да е гледал постановката на Камен Донев - "Възгледите на един учител за народното творчество"?
Gravatar
brainjuice
2008-04-08_19:18
Re: Китари

оф, човек, недей, че на мен, както и на luvstruck, това ни е болна тема... :( оказва се, че е по-трудно да си вземеш билети за тая постановка, отколкото за вип-местата на тенис-турнира в Уимбълдън, където поканите се раздават само по списък. :roll:
Gravatar
chakradancer
2008-04-15_07:06
Re: Китари

пробвайте ей този трак : http://www.snapdrive.net/files/461103/I ... 0Vibes.mp3 Правил съм го с бас и соло китара, Ableton Live, и няколко VST инсрумента...
Gravatar
Asymetral
2008-04-15_10:23
Re: Китари

нещо не се получава, възможно е да е заради неграмотния Макинтош ново поколение на който съм осъден да работя :mrgreen:
Gravatar
psyhler
2008-04-15_12:10
Re: Китари

[quote="chakradancer":8zl6bcyf]пробвайте ей този трак : http://www.snapdrive.net/files/461103/I ... 0Vibes.mp3 Правил съм го с бас и соло китара, Ableton Live, и няколко VST инсрумента...[/quote:8zl6bcyf] и на мене нещо не ми тръгва :(
Gravatar
chakradancer
2008-04-15_18:51
Re: Китари

Sory, neshto e s4upen tozi link ama eto ot tozi ba4ka sus sigurnost :) http://rapidshare.com/files/107761917/I ... s.mp3.html