Gravatar
ani
2007-06-26_08:17
добра и лоша музика!!!

първо съвсем искрено Ви признавам, толкова много се смях:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ама наистина три пъти по толкова....... второ: да, аз от музика технически нищо не разбирам, не мога да свиря, пускам и прочие, да правя музика, не мога да композирам, дори и нотите не познавам.... абе музикален инвалид, дет се вика.не би и ми направило впечатление, че някой ще ме нарече музикален инвалид, но Palikaris , човече извинявай...., замота се пак в един омагьосан кръг, може би защото не си четеш постовете или пък , защото и на теб ти се ще да си по отгоре...., ти да не се бориш за приза музикален разбирач на годината. извини за критиката, която ти отправям и за оффа дето го вкарвам, нищо лично, незнам дали се познаваме или пък не, но много ми е интересна, коя е тази комисия дето съди, коя е "добрата" , коя е "лошата" музика.може и ти да си автор, незнам не съм слушала твои неща, твои миксове, твои сетове, един вид не те познавам : като изпълнител. чета само твоите постове , за музиката, която на теб ти харесва.ами ок де- това е твоя вкус, много е лесно.слушаш това, което най ти допада, но не може и пак ти да си човека, който съди , аджеба коя е хубавата, коя е лошата музика...... слушателите не може да са музикални помиари.... / няма да задълбавам щото сигурно още преди да пусна темата ще я изтрият, заключат и пр..../ [quote:3ng217ud]Poznavam hora, koito sys sigurnost ne gi kefi daden track ili release, no pishat tykmo obratnoto...Tova ne moga da razbera-ako neshto ne ti haresva ili pishesh tova,koeto mislish ili ne pishesh izobshto...Zashto da si krivish dushata? Samo zashtoto nqkoi e kazal, che ne trqbva da ima "kritikari" ili da ne obidish nqkogo?S tozi nagyl pogled ot avatara hich ne mi vnushavash podobno neshto...Vyv vsichki tvoi postove vsicko e qko, vsichki sa pichove- da ,ama svetyt ne e idealen i koito ne pravi razlika mejdu dobra i losha muzika, s izvinenie si e chist muzikalen pomiqr...Tuk ne fiksiram nito opredelen stil,nito artist... [/quote:3ng217ud] е хайде със здраве, пак лично към Palikaris, извини, но нали аз, ти, всички обичаме тази музика, някой неин стил малко повече, някой нейно проявление малко по малко .... ама това не е важно чак толкова, аз, ти, какво харесваме , важно е ако щеш, аз и ти , какво си купуваме, дали подкрепяме безспорните таланти, които имаме в тази музика у нас...... дали сме готови да ги стимулираме да правят музика, да организират мероприятия, да се отдават на изкуството и таланта, с който са дарени, ........., и да им показваме от друга страна нашите предпочитания , но без глобалните заключения , с които ти обичаш така безсорно да си служиш. ами то музиката от кога я има , приятелю......, най- голямото щастие е, че те са сред нас!!! респект! :oops:
Gravatar
loreamon
2007-06-26_11:04


жалко че при 8-10 лв вход за парти местните артисти нищо не получават, само гостите.
Gravatar
ani
2007-06-26_12:50


за жалост голата истина :-
Gravatar
futuregroove
2007-06-26_13:00


а да не говорим че понякога след парти никой не може да открие организатора :shock: То това си е практика в БГ - взимам ма не давам :idea:
Gravatar
Palikaris
2007-06-26_13:58


До какво само може да доведе грешното тълкуване. Имах предвид, че човек, който може да каже, че една музика е добра, а друга-лоша и защо, е човек с развит музикален вкус...НЕ съм споменавал никакви стилове, защото навсякъде има добра и лоша музика. Защото сигурно 80-90 % от хората на въпрос какво слушат, отговарят -"Всичко" или "Всичко без чалга"... Да, смятам себе си за разбирач, защото живея с тази музика повече от десетилетие и съм преслушал почти всичко от 1993 година насам...Но чак пък най-големия, не съм се замислял по въпроса, но явно така изглежда на някои хора отстрани...Нещо лошо да давам обективното си мнение? И аз мога да кажа - като не искаш, не ми чети постовете... Бих подкрепил музиката, която ми харесва...А не цялата музика...Погледни за справка в изратранс как всички се мазнят един на друг и възхваляват блудкавите си шитове...Харесва ми Климент, защото си личи искреността, която влага в музиката, далеч от всякакви клишета...Харесват ми на Сурбахар нещата, на Ватаф проджект, защото са пълни с добри идеи...Не ми харесва Оксиделик, защото музиката му е грозна и инфантилно-агресивна...И така нататък... Бих казал на такива като тебе да си гледат работата...Говорите едно и също, говорите много, говорите скучно...А и когато не разбирате за какво става въпрос, си измисляте и говорите наизуст...
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-26_14:40


Palikaris, ти все още не разбираш за какво става въпрос. Ето виж на кво му се казва конструктивна критика: [quote:1653nao3]men sushto neshto ne me kefi , sega shte vi kaja koe . Purvo kick i bass : kick-a potuva na mesta na mesta se poiaviava , ima edin piniz sidechain se kazva i ako se napravi s bass i kick tva niama da e taka .Kick-a e dosta gluh , snare-a sushto e mnogo "mrusen".hihats stavat , drugoto e edin dva syntha deto si e otnositelna rabota. Az slusham na monitori Samson Rubicon r5a.[/quote:1653nao3] Разбираш ли? Това е мнение за добра и лоша музика идващо от разбирач. Специялно ти го търсих щото ше е добре да разбереш разликата с твоите мнения. Като не те кефи дарк, не го слушаш о тва е. Все трябва да повториш ено и също. Милиарди пъти
Gravatar
Palikaris
2007-06-26_14:47


Беше въпрос на време да се намесиш просто...Даже засичах времето ти за реакция :lol: :lol: :lol: Бтв и такива мнения мога да давам с лекота, само че тук не е форум за аудио софтуер или продакшън... Защо не говориш повече с хората около себе си, а киснеш само в този форум и досаждаш с неподготвените си мнения? :lol:
Gravatar
ani
2007-06-26_14:58


привет. [quote:9s2z5mn2]До какво само може да доведе грешното тълкуване. Имах предвид, че човек, който може да каже, че една музика е добра, а друга-лоша и защо, е човек с развит музикален вкус...НЕ съм споменавал никакви стилове, защото навсякъде има добра и лоша музика. Защото сигурно 80-90 % от хората на въпрос какво слушат, отговарят -"Всичко" или "Всичко без чалга"... [/quote:9s2z5mn2] извини , но и от предния ти пост и от сегашния ти , аз наистина не разбирам какво имаш в предвид дефинирайки една музика като: "хубава", като "лоша".впечатлението , с което аз оставам, без разбира се да притендирам за абсолютно вникване в думите ти, защото все пак в момента говорим в един форум и за жалост нямаме на разположение ред други вербални техники, които помагат в общуването лице в лице, именно за по лесното разбиране и вникване в думите на отсрещната страна:дет се вика "да се разберем с една дума или с един поглед", дори ако щеш да не е нужно и дума да продумаме.... обаче за жалост в един нетразговор не е така лесно, нито да се обясни какво точно човек е имал в предвид, нито пък е лесно да се съобрази аджеба другата страна какво е искала да ни каже и дали сме го разбрали коректно. в крайна сметка за това иде и диалога. но ако не възразиш ще изразя отново личното си мнение: слушай колкото си искаш дълги години музика, мери я според твоя си аршин и вкус, никой не го оспорва това, респект че казваш какво на теб ти харесва и какво не в даден изпълнител, но човек , твоето мнение не може да заключи в рамка мнението на всички останали. пак ще се върнем към една стара тема : музиката е чувство и лично възприятие:било на автора , било на слушателя. аз лично не виждам нищо лощо човек да слуша разнобразна музика. това дето го изтъкваш за мазненето и аз не го подкрепям, но и етикирането спрямо личното мнение също не е градивно нито за музиката , нито за дадена култура. конструктивно лично мнение да,ок,но то да е всеобобщаващо за всички?.....не ми звучи добре.....не е и редно, или дори още по - лошото за мен, то да е мерило за чужд труд. някак ми звучи по същия начин, по който сам казваш: [quote:9s2z5mn2]А и когато не разбирате за какво става въпрос, си измисляте и говорите наизуст.[/quote:9s2z5mn2]
Gravatar
ani
2007-06-26_15:02


[quote:t0za8bux]Защо не говориш повече с хората около себе си, а киснеш само в този форум и досаждаш с неподготвените си мнения? Laughing[/quote:t0za8bux] ами предполагам по същата причина, по която и аз и ти киснем тук в момента :lol:
Gravatar
soundform
2007-06-26_15:37


palikaris много би ми било интересно да обясниш на мен и на останалите читатели на темата кои са [b:2c24w50u]обективните[/b:2c24w50u] критерии, които определят дадено музикално произведение като "добро", "лошо", "инфантилно", "искрено" и тн. Досега всичко, което пишеш е личното ти [b:2c24w50u]субективно[/b:2c24w50u] мнение. То естествено е неоспоримо :) но също така и без никаква стойност за когото и да било другиго именно защото си е субективно. Дори се учудвам, че има хора, които се връзват на такива коментари, при положение, че те нямат по-голяма стойност от едно просто "харесва ми/не ми харесва". Все пак има свобода на словото и всеки може да изразява мнението си. Когато обаче изказваш някакви твърдения от сорта на "еди коя си музика е еди каква си", е добре да ги подкрепиш с аргументи, различни от "това на мен /не/ ми харесва, следователно е еди какво си" .
Gravatar
luvstruck
2007-06-26_16:00


Palikaris...човече ти си машина...кога живееш? :idea:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-26_16:11


[quote:11irbm0b]Бтв и такива мнения мога да давам с лекота, само че тук не е форум за аудио софтуер или продакшън... [/quote:11irbm0b] A верно ли супер. Много обичам такива мнения. Ако ги почнеш, ше те призная :D . бтв секцията е точно за тва. [quote:11irbm0b] Защо не говориш повече с хората около себе си, а киснеш само в този форум и досаждаш с неподготвените си мнения? [/quote:11irbm0b] :lol: Шото отдавна не е минавал някой да измете наоколо, вече ше се задушите от прахоляк :lol: . Пък и нямам с кой да говоря в момента, на работа съм и компа е прекалено зает с рендеринг. Ти не извъртай темата. :)
Gravatar
Palikaris
2007-06-26_16:18


Първо, явно не сте добре със зрението, за да видите, че никъде не съм определил коя е "добрата" и "лошата" музика. Говорех ПО ПРИНЦИП, а именно, че за всеки човек тези категории са различни. Второ, все едно съм опрял дулото на пистолет в на някой главата с думите "Ти няма да слушаш повече дарк. Слушай само Тристан или Космозис". Не се опитвам да налагам мнението си на никого. Разберете го веднъж завинаги. Ако пък съм повлиял на някого с постовете си, ами искрено ще се радвам. :D Трето, навсякъде съм се аргументирал, когато съм заявявал че дадено нещо ми харесва или не ми харесва. Просто говорите наизуст. Четвърто, пиша във форума само, когато имам какво да кажа. А не като някои хора да навъртам за 2 седмици мнения, колкото самият аз съм натрупал за повече от година. Пето, тази тума тук и участниците в нея определено вече ми станаха досадни. Така че точка.
Gravatar
ani
2007-06-26_16:26


о, ти се предаде много лесно, аз за това и пуснах темата, щото ми бе пределно ясно , че нищо явно не си и искал да кажеш, а просто си говориш по принцип..... това именно, че не си определил "добра", "лоша", ме накара да се смея, а после говориш, въпреки, че съм с 3 диоптъра за "помиари" [quote:tl0c6ptk]Погледни за справка в изратранс как всички се мазнят един на друг и възхваляват блудкавите си шитове...[/quote:tl0c6ptk] та, да ти призная как си се мазнят един на друг мен въобще не ме интересува, засяга .....т.н. интересува ме, да има повече БГ изпълнители и артисти, творци и пр. именно в транс музиката, да са уважавани и ценени, да получават нужното заплащане за труда си, за участието си. аз искам да слушам всички тези, които ги изброи + и тези дето ги "зачеркна" на БГ сцена. мен не ме интересува чак толкова , кой какво издаде навън, говоря за чуждите изпълнители.радвам се когато наши момчета и момичета влезнат в техни продукции. пожелавам им само напред и нагоре. и бленувам ако щеш вече за едно истинско БГ транс парти, ама нейсе.те мечтите стават реалност :oops:
Gravatar
Salamander
2007-06-26_16:32


Наистина е жалко добри музиканти да не бъдат оценявани...така или се губи музикалната култура на обществото или просто самата музика изпростява.... :x
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-26_16:46


Паликарис. Мда знаех си че си лигльо. Най-противно ми е някой като "съблазнява" с нещо което не може или никога няма да направи. :lol: :lol: :lol: Ясно ми е че не можеш да дадеш дори и една конструктивна критика за квото и да е. А за итратранс въибще не си прав. Има приятелски съпорт но има и много контруктивни мнения също. Не всеки разбира дарк и никой не те упреква за тва че не го харесваш. Само че когато аз искам примерно да си опиша трипа при някоя дарк компилация и не мога да го направя шото си се намесил и си вбесил някого и темата е била заключена, тогава определено си ми досаден също. А иначе аз въобще не съм във филма с българското над всичко, смятам че тва е глупост, но говоря просто за музика която е качествена пък ако ще да идва от патагония. Качеството ти изобшо няма как да го видиш просто. Не можеш да разбереш тая музика. [quote:1x20l323]Четвърто, пиша във форума само, когато имам какво да кажа. А не като някои хора да навъртам за 2 седмици мнения, колкото самият аз съм натрупал за повече от година. [/quote:1x20l323] Ми нищо не мога да направя по въпроса, че не си достатъчно надарен да изпишеш толкова много за толкова кратко време. :lol: :lol:
Gravatar
Партилан420
2007-06-26_18:08


моля, поспрете си ли4ните нападки в публи4ните теми за да не си образуваме излишно нерви. тая "песен" ве4е сме я 4ували, и не е от "по- добрата музика" определено.
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-26_18:45


;)
Gravatar
chironex
2007-06-26_19:23


ei toi mozak,palito we!Mi nevidjash li che shte jadesh lajna,we,umniko!slushal bil vsicho ot 93ta nasam hahahahahahahahahahahahahahahahahah ti si bolen i shte ti go dokaja i obektivno i subektivno
Gravatar
neff
2007-06-26_19:39


Хей, Ани, 4ак се у4удих малко, ти трудно би държала такъв тон на 4овек въобще, да кажа, 4е само веднъж съм те виждала до близко на това възмущение. Но съм съгласна с теб - добрата и лошата музика, кой я определя, особено като не слушаш даден стил/ не ти харесва, съвсем пък няма смисъл да обсъждаш, щот е ясно - за любителите на същата - просто нямаш уши да я 4уеш. както аз например нямам уши за стара Гоа и тва си е. :D само 4е няма смисъл да говориш на професори и да се опитваш да бъдеш изслушана - на тях просто не им се слуша, стоят си със старите теории и нови идеи не им се 4етат/ слушат. Паликарис - "Защото сигурно 80-90 % от хората на въпрос какво слушат, отговарят -"Всичко" или "Всичко без чалга"... " - верно ли бе, аз да не съм объркала форума, :P то верно, 4е напоследък дефиницията за транс парти по скоро към хаус клони и, 4е и тук има от тези 80-90%, но все пак мисля, 4е има разлика дали от 93-та си слушал разли4ни музики и дали слушаш по4ти вси4ко. то от твоята гледна то4ка, ако от 93та си слушал малко нещо по настрани, ве4е не разбираш, щото ти си така закостенял със вкуса си, 4е верно уши не са ти останали. А то4ката може винаги да я слагаш след всяко твое изказване. :shock:
Gravatar
Palikaris
2007-06-26_19:57


[quote="chironex":ak2albtn]ei toi mozak,palito we!Mi nevidjash li che shte jadesh lajna,we,umniko!slushal bil vsicho ot 93ta nasam hahahahahahahahahahahahahahahahahah ti si bolen i shte ti go dokaja i obektivno i subektivno[/quote:ak2albtn] s twoq niskorazreden ezik edva li shte dokajesh neshto...samo mi kaji tebe pyk kakvo te zasegna v taia tema i si gotov 8)
Gravatar
Forsythe
2007-06-26_20:26


Хаха, вие ме кефите, толкова ли навътре ви бръкна Паликарис, че сте го фиксирали всички със снайпера. Прав е, че има хора, даже и някои от тях са djs, които не знаят какво и защо пускат/слушат. На мен това не ми пречи особено на здравето и без това в Бг има не повече от 3-4 djs, които отговарят на музикалните ми вкусове. И аз имам близо 10 години стаж в слушането на псай транс, и мен супер много неща не ме кефят и според мен развалят спирита на жанра. Да не кажа че съм почти разочарован на моменти от тази музика и от навъдилите се течения : мазен проги-хаус, който имат наглостта да му викат прогресив транс, твърде експериментален дарк, който с извинение повече бие на габа, отколкото на псай транс и най-вече лайняната изра с поп вокали, която за мен е най-отвратителното нещо, в което се изроди фул-она като стил. Ето и аз сигурно ще се вкарам в shit-листата с тоя си пост, но поне си дадох честното и откровено мнение по темата. Лека нощ!
Gravatar
Партилан420
2007-06-26_20:30


Музиката е израз на душевността. "музика" идва от "муза".. дали и доколко хора, способни да държат такъв вулгарен език както се вижда от цитата са способни да контактуват с Музите и да правят "музика? Не знам, не се имам за музикант. и двете ми тъпан4ета са спукани, трудно разпознавам саунда на МП3 и на винил... оба4е по въпросите за красивото и грозното могада си направя изводи и с о4ите.. и със сърцето.. и със Душата си. Има ли смисъл да уто4нявам, 4е във всеки един стил има добри и лоши тракове... както и 4е във всеки един стил си има както "светила" така и грозни , мазни петна?? има музика , която ме кара да танцувам, има и "музика" от която заспивам или си тръгвам. това е.
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-26_20:31


Между другото и на мен ми стана малко гузно че го хванахме на прицел сички. Така не е яко сички срещу един, даже сме супер зле. Извинявам се по тоя повод. Паликарис всъщност е показвал от време на време че има значително повече иддея от музика отколкото повечето хора тук. Мен само не ме кефи тва че за него дарка е толкова ограничено понятие и го обижда навред. И не ме кефи че е във всяка тема за дарк с някъв коментар който е писал сто пъти досега и заради него тук Ивс от Дарк Рекърдс се чуди тъпо шо така темата за рилийза в тоя форум се заключи. За кво трябва така да се излагаме.....Но пък в крайна сметка като се замисля никой не знае кво се е случило и писало точно, сичко се трие светкавично и често е много трудно да прецениш кой прави и кой крив. Както и да е, аз няма повече да се вмъквам тука в тва, съжалявам за тъпото " сички срещу един"
Gravatar
Партилан420
2007-06-26_20:36


въпрос на вкус това с дарка. Не мога да го понасям тоя звук "а ла 160 (на пожар) или "а ла 166"(на полиция) предпо4итам си разни неща в диапазона от 108 до 144... по хм... хармони4ни ритми ми се струват :!: :wink: просто НЕ ПРИСЪСТВАМ на места, където зву4и нещо, което ме отвращава.. лесно и ясно.. защо да обиждам хората с присъствието си? :!: :?: :idea:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-26_21:00


Partilane имам си аз един спор на тема дарк от много време с теб... :oops: :) Иначе тотално те уважавам, ама ше извиняваш но смятам че си си изградил едно мнение за дарка, което просто е нелепо.....мнение което базираш на някви конкретни индивиди, занимаващи се с дарк, обаче...дарка е много повече от това което правят двама трима в България. не знам, аз дълго време се съпротивлявах срещу тая дума дарк, накрая обаче разбрах че транса даже винаги е бил "дарк". и не ми пука за думата толкова. аз те имам сниман на едно видео от раковски как танцуваш на дарк. сигурна съм че не си разбрал че е дарк. щото го пускаше рая. шо танцуваше там като си толккова против??? дарка е красива музика , наистина, не е честно да се ограничава тва понятие според две три личности в България. между другото ти си ми казвал много хубави думи за гоагил , бащата на транса. шо мислиш че пуска дарк??????
Gravatar
Партилан420
2007-06-27_04:49


защо (аджеба) Гоа Гил и Инфектид Мъшруум в последно време са така залитнали в толкова противоположни ни еднакво нелюбими (за мен и не само) насоки си остава загадка (и не само за мен) в крайна сметка дори гении на Музиката (и не само) като Щтраус (баща и синове) Яворов Вазов ,Бах, Нютон и Айнщайн са допуснали хм... грешки в края на твор4еския си път. Само тия, дето са напуснали "сцената" по един или друг на4ин преждевременно(или може би тъкмо навреме) като Моцарт, Шопен, Ботев, Вапцаров и Смирненски са останали безгрешни в твор4еството си. Славата също развращава, макар по- бавно от парите.
Gravatar
Gamma
2007-06-27_05:38


Ми естествено, че има добра и лоша музика. Все пак има музика, която е правена с настроение, с някаква идея, с желание най-вече, а има и такава музика, която е направена в срок, по поръчка, по заплащане, наемно свирене някъде или каквото и да е - има ги всякакви такива музики, които са всичко друго, само не и добри. Сори, ама такива прости звуци, които подозрително приличат на пуснати на рандъм..Абе просто ужас :- Комерса е кофти нещо. Изнасилват всичко, включително и музиката. Така, че аз лично смятам, че определението "лоша" музика пасва на това, което описах :)
Gravatar
ani
2007-06-27_05:39


привет, сега изхождайки от позицията, че утрото е по-мъдро от вечерта и започва с по-малко емоции искам: 1.Palikaris извинявам се , че отворих една тема, в коята насочих доста енергия спрямо твои думи.както и по-горе не на едно място в постовете си повтарям, че аз лично към теб, твоите вкусове и музикални предпочитания нямам нищо.единствената цел, която бе в основата на експеримента, който си направих да се занимавам въобще с подобен род теми бе именно да се получи един пример как човек заключвайки и намесвайки личния си субективизъм в оценките си относно нечий труд, относно нечии думи, относно нечие поведение, относно ако щеш нечие изражение.....та да стигнем относно оценката било за музика, било за картини, за театър , проза, лирика НЕ Е МИРОДАВНО.НЕ Е МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ, А ЕДНО ЕДИНСТВЕНО-ЛИЧНО МНЕНИЕ. не знам още колко години трябва да минат, още колко форумни томове трябва да се изпишат за да се научим да се поне опитваме да бъдем разбрани правилно, да се научим да се уважаваме и ценим... аз не нападам лично теб, прости, вчера твои думи катализираха мое настроение и вследствие , на което предприех някакви действия.видими за всички. това ти го казвам , не че сигурно и ти е необходимо да го чуеш от мен, но само и единствено : не е от лоши чувства. всички изпадаме в ситуации : да сме грешно разбрани, да не сме се ясно обосновали достатъчно добре , за да ни разберат.....ама не си и правим труда , за което, а веднага в атака....щом другите не мислят като нас. е хайде стига .моля!!!! и друго мисля, че добре се видя колко е грозно да се напада лично някой в един нетфорум.ама толкова е лесно.лично , директно , "шат на патката главата". не е необходимо да поствам мисля примери: те са хиляди. как еди си кой , бил еди си какъв, как еди си кой бил слушал от миналия век транс, как еди си кой бил най-добрия....................... ................................................................................................... сигурно ако имаше професия "трансовед" щеше да е по-лесно да се разберем относно "добрата" и "лошата " музика, поне щеше да има нещо научно обосновано..... и де да знам, хайде да не се втилясваме чак толкова или пък поне в музиката да се опитваме да си обясняваме коя е по-яката, коя е по-стойностната.....просто щото поне според мен подобен род мнения първо са безпочвени, второ са така неуверено поставени, че дори не могат и да се обяснят. а някъде там по-горе поставих на места личното си отношение относно кое е важно за мен:всичко за българското , което казах, причината е , че /пак лично мнение/, наще глупости и постоянното чоплене д-р-б-р, хубава , лоша, яка, по не яка: не помага, не създава благоприятна творческа атмсофера.даже РЕСПЕКТ още веднъж пред тях, направо им се чудя и мая за кого се хабят.щот на нас устите са големи, ама на действия и дори за нормален разговор никакви ни няма. слагам точка и аз, и се засрамвам. [size=75:akmpn7qd]един прост пример[/size:akmpn7qd] [quote:akmpn7qd][size=75:akmpn7qd][size=7]s twoq niskorazreden ezik edva li shte dokajesh neshto...samo mi kaji tebe pyk kakvo te zasegna v taia tema i si gotov...spored men samo laesh nechlenorazdelno :lol:To tuk vsicki se misliat za nai-golemite i zatova im byrka v zadnite chasti, kogato nqkoi kaje kolko i kakvo e slushal...slushai si sodom chiche i ne se byrkai... Cool[/size:akmpn7qd][/size][/quote:akmpn7qd] от чиято и уста да излезат подобен род думи звучат по един и същи начин. простете още веднъж! ще се срамувам цял ден! :idea: :oops:
Gravatar
futuregroove
2007-06-27_07:10


"Music starts there where the words end up" - E.T.A.Hoffman ,но на вас май повече ви се говори....
Gravatar

2007-06-27_09:02


:o
Gravatar
Nik
2007-06-27_09:33


ми кво се извиняваш сега, ти ги нацвъка сега извинения :lol: :lol: Паликарис не им се вързвай на разни по форумите :lol: :lol: :wink:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_09:45


Партилане, и кво искаш да ми кажеш: извода който си направи със сърцето и душата е че примерно гоа гил би трябвало вече да се оттегли от сцената, за да не допусне грешката на Вазов и други гении , които не са се оттеглили преждевременно? Не допускаш ли възможност Гоа Гил да пуска точно каквото трябва като се е насочил към дарк сай. Винаги съм те смятала за много начетен човек, отворен към трипските и психеделичните неща. Обаче по темата за дарк опровергаваш тотално тва мое мнение. Сигурна съм че си се занимавал конкретно с мозъчните вълни, алфа бета и т.н., с честотите им, с честотите характерни за състояние на транс....Сигурна съм че знаеш много добре в кои честоти се намират тибетските лами по време на медитация или в кои честоти са хората в се в самадхи. Само че явно ти убягват научните експерименти с по-бърза музика, които са били правени за да се определи връзката между стила музика и съответните мозъчни честоти. Имало е множество опити в клубове, където хората са носели специални уреди на главата си , ЕЕГ, и са били свързани с пулта на диджея. На едни монитори се показвали точните мозъчни честоти на танцуващия, аз да се види кой транс как влияе. Тогава се експериментирало много с габа, което е нещо като втория родител на[b:1cr53drl] psy core [/b:1cr53drl]i и чичото на [b:1cr53drl]dark psy[/b:1cr53drl]. Та мисълта ми е че доказали много интересни влияния върху мозъка, тази музика се оказала много по-подходяша като начин за влизане в транс. Не мога да си представя че ти тва нещо го отричаш и прехвалваш някви мелодични емоционални провлачени псайчета пред нещо с толкова могъщ потенциял да те вкара в транс. И ако не можеш да усетиш дарк сай по тоя начин, поне не го обиждай така навред. Пак ти казвам дарк сай не са сай тех тийм. Света е огромен. А за шиваизма, агресията и гоагил вече съм ти говорила със сигурност.
Gravatar
NessoR
2007-06-27_10:07


[quote="time wave zero":2b3yufkq]Palikaris, ти все още не разбираш за какво става въпрос. Ето виж на кво му се казва конструктивна критика: [quote:2b3yufkq]men sushto neshto ne me kefi , sega shte vi kaja koe . Purvo kick i bass : kick-a potuva na mesta na mesta se poiaviava , ima edin piniz sidechain se kazva i ako se napravi s bass i kick tva niama da e taka .Kick-a e dosta gluh , snare-a sushto e mnogo "mrusen".hihats stavat , drugoto e edin dva syntha deto si e otnositelna rabota. Az slusham na monitori Samson Rubicon r5a.[/quote:2b3yufkq] Разбираш ли? Това е мнение за добра и лоша музика идващо от разбирач. Специялно ти го търсих щото ше е добре да разбереш разликата с твоите мнения. Като не те кефи дарк, не го слушаш о тва е. Все трябва да повториш ено и също. Милиарди пъти[/quote:2b3yufkq] Това не е мнение за добра и лоша музика! Бъркате нещата :)
Gravatar

2007-06-27_10:18


:o
Gravatar
NessoR
2007-06-27_10:23


[quote="MyckapuH":2ph71jwe]Абе всички сме големи разбирачи,всички знаем всичко и никой не може да ни се опъне.То за тва сме на тоя хал.Ае лек ви ден[/quote:2ph71jwe] Аз не съм разбирач, а полски свирач! :)
Gravatar
Nik
2007-06-27_10:34


Тинке тези ги разправяй на някви 17 годишни, белким фанат :lol: :lol:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_10:49


Mnogo ste zle chestno. Wsichkite
Gravatar
Nik
2007-06-27_11:16


от тебе го прифанахме :lol: :lol:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_11:17


[quote="MyckapuH":2p5lv6kl]Абе всички сме големи разбирачи,всички знаем всичко и никой не може да ни се опъне.То за тва сме на тоя хал.Ае лек ви ден[/quote:2p5lv6kl] А между другото обещах на Партилан да не отговарям, ма ше го напрая, обещанието беше относно Венци. Та, моеш ли да ми каеш за кво я казваш тая глупост???????????? Мое ли веднъж да не се изкажеш а???????? Аве вие няма ли да ме оставите да си пиша ве??????????? Да, знаем много, яд ли е?????????? Сигурна съм че има хора които никога не са присъствали на парти където мозъчните вълни на хората се виждат на мониторите на дижея, даже съм сигурна че няма нито един, поне от пишещите няма. Може пък да земеш да се вслушаш вместо да се правиш всеки път на толкова велик. И кво ни има на хала? Твоя хал не го знам, моя си е перфектен. Ае аман от вечните ви реплики, вчера цял ден чампа. днес ае пак наново. АМи да не е зле да проуемеете че не знаете сичко и има какво да научите за транс културата. Не сте единствените тук които се занимават с дарк че да пускате непрекъснато някви забележки всеки път. Даже смея да твърдя че дарк транс културата изпбщо не се върти около тва да направиш едно парче. Жалко че толкова малко го проумяват тук. И въобще не знам за кво го пиша, просто вече ми писна от някви подобни реплики честно. Ае гледайте си живота и хала и квото там имате,нали пише на сайта ви " дъ бест транс продюсърс", вие сте пътя и истината и живота
Gravatar
futuregroove
2007-06-27_11:21


по въпроса за вълните - "Binaural Beats" се казва феномена Delta 1 - 3 Hz Deep sleep, lucid dreaming, increased immune functions Theta 4 - 7 Hz Deep relaxation, meditation, increased memory, focus Alpha 8 - 12 Hz Light relaxation, "superlearning", positive thinking Beta 13 - 25 Hz Normal state of alertness, stress, anxiety
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_11:30


Да феномена сме го обсъждали, но не сме обсъждали какво се случва когато танцуващите се включат с кабели за пулта на диджея. за да се видят мозъчните им честоти. И мисля че определено някои хора имат нужда от малко транс образования, нищо че са на 30 и 35. Някои фундаментални неща са пропуснали. Писна ми да слушам тъпотии и лиготии за дарк сай транс. Разбрали не доразбрали. Като си направил едно парче, не значи че си разбрал сичко.
Gravatar
.
2007-06-27_11:39


[quote:2s8btoku]Ае гледайте си живота и хала и квото там имате,нали пише на сайта ви " дъ бест транс продюсърс", вие сте пътя и истината и живота[/quote:2s8btoku] Kade pishe tva be ???? ia gledai po vnimatelno kakvo to4no pishe [quote:2s8btoku]PsyTech Team exist on Bulgarian trance scene since 2001 and still hard working to popularize our beloved music and culture in Bulgaria (...and not only). who we are ? party promoters : a lot of club parties made by our team festival organizers: Mati Zemlya festival - psychedelic trance experience (2004, 2005) creators: one of the best psy producres , dj's and deco artists are part of PsyTech Team on air: 2h radio show every week at Radio Plovdiv - Bulgarian National Radio [/quote:2s8btoku] Zemi si smeni cveta na o4ilata :)
Gravatar
OXLAHUN IK
2007-06-27_11:42


losha i dobra muzika??? :D :D :D tva e se edno da snijim gledkite pred pogleda ni na cherni i beli. nebeto kum chernite li e ili kum belite? ami rekite? ami planinite? detinshtini... ima edna pogovorchica. "...za vseki vlak(kola, karuca..) si ima putnici..." Patuvaite si putia shtastlivi, pravete neshtata ot Surce i jivota vi shte se izpulni s mnogo poveche niuansi ot "dobro-losho"... :wink: ...ili moje bi avtora imashe predvid, losho smesena ili masterizirana muzika...?
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_11:51


Aвтора имаше предвид вечните изцепки на паликарис според мен. А именно че няма нужда повече от коментар, че дарка е лоша музика . РАЗБРАХМЕ ВЕЧЕ!!!!! Чампа: пише ей тука http://www.myspace.com/psytechteam например. presenting the best producers. Ей верно ли дъ бест ли сте? Ми добре, бъдете си. На вас разбира се никой не може нищо да ви каже. Да ама не. Ама не разбрах за кво на сяка манджа мерудия трябва да сте???????????? Колко пъти още ше пишете лиготии за дарка какви животни го слушат, които пият кръв , пият ракия и темподобни лайна??????? Колко пъти? Колко години още????? За някои хора дарка е много повече от софтуер и тракове. Има много повече зад тва. И който иска да опише зашо дарка е толкова дълбока музика, еми оставете го е*i mu maikata
Gravatar
ani
2007-06-27_11:58


OXLAHUN IK написа: [quote:2svo7dkv]losha i dobra muzika??? Very Happy Very Happy Very Happy tva e se edno da snijim gledkite pred pogleda ni na cherni i beli. nebeto kum chernite li e ili kum belite? ami rekite? ami planinite? detinshtini... ima edna pogovorchica. "...za vseki vlak(kola, karuca..) si ima putnici..." Patuvaite si putia shtastlivi, pravete neshtata ot Surce i jivota vi shte se izpulni s mnogo poveche niuansi ot "dobro-losho"... [/quote:2svo7dkv] по скоро автора имаше в предвид точно това, респект за думите ти. Аз умрях от смях, както нееднократно повторих вчера от едни думички и определения,а и същевременно ме хвана яд, че именно в тази тема пак се почна едно мазане, едно лизане, без никакъв срам, половината неща дето се сипят пост след пост не ги чуваме за първи път. и факта, че това беше именно в тази тема ме накара да си пиша ей тук сега, му хах ха. [quote:2svo7dkv]...ili moje bi avtora imashe predvid, losho smesena ili masterizirana muzika...?[/quote:2svo7dkv] ами не, точно, имам си мнение за това , но ще го оставя за себе си. не съм спец за да определям кой как смесва. аз слушам музика и се кефя на хората, които я пускат. аз на парти рядко бих казала, че не съм на върха на щастието, и хората, които ме познават.... , знаят. относно извиненията, дам редя ги ред през ред и ни най-малко ме е срам или пък ми пречи да го правя! :oops: сама Ви споделих, че има експериментална цел.все пак не съм Ви питала , за което. простете и малко се отпуснете! :oops:
Gravatar
.
2007-06-27_12:02


Ami da best sme be , kaji ne e li taka ???? xaxaxaxa .Vzemame se mnogo na seriozno xaxaxaxa .Dark Totalitaristi sme nie :))))
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_12:04


mda she se otpusnem sus sigurnost. edna duma ne moje da kaje tuka chovek za neshto seriozno. vednaga niakvi tupi komentari. intelektualnoto nivo li e tolkova zle? shoto vuzrastta sus sigurnost ne e. i pak she se trie cial den i dnes nali? triite triite. az pone si znam che sum izprobvala EEG svurzan s kabel kum monitora, vie kato ne ste vash e problema, niama i da razberete.
Gravatar

2007-06-27_12:07


:o
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_12:27


Абе въобше не искам да те слушам повече бе. разбрах за кво говориш. Всъщност не говориш, само хабиш клавиатурата. За кво трябваше да го казваш тва??? Значи държавати ни е зле, защото пиша за мозъчните честоти и се правя на разбирач така ли??????????? Ами че аз дори не съм в държавата, кво ме занимаваш????? Моя принос за транс културата се случва на друго място. И явно и има кой да го чуе, зашото вие сте много зле. Не мога дори да кажа нешо хубаво за дарк сай така ли??? Голямо разбирачество е тва????????? Много си зле! Поне дори само заради тва че правиш дарк би трябвало да се спреш. Беше напълно излишно. Когато пиша разни неща по други форуми и статии на други места далеч от България, никойй не реагира като вас. Хората се интересуват. А вие смао да плюете можете. Да може да не мога да правя дарк толкова добре като вас, но поне се опитвам и го обичам не по-малко от вас,н нямам нужда от вечните ви коментари!!!! И продължавай да ходиш да ръсиш евала наляво надясно под всеки втори пост, моя можеш спокойно да го подминеш. Не ми трябат глупостите ти. Било то грийнпийс или дарк, ясен си ми. Всичко което казвам е тъпо, даже и само не се усещаш че всъщност говоря за дарк и би трябвало да сме от един отбор. Но не сме, и точно тва е причината държавата да е на тва дередже. Радвам се че не съм там. Мензиса ми верно ли ти е много интересно???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Брей, начи за мензис мое да се говори а за мозъчни честоти не може ли, бе много си зле?????????????????????????? И не ме занимавай с ЛСД! ЛСд аз вземам толкова рядко че дори и не предполагаш. Оправяй се със собствените си пороци
Gravatar
pavelot
2007-06-27_12:28


Според мен разбиране за добра и лоша музика няма, но ако все пак така приемем нещата, мисля си, че всичко зависи от ценностната система на един човек, как той вибрира и как възприема вибрацийте около себе си. :)
Gravatar
futuregroove
2007-06-27_12:40


pavelot - "как той вибрира и как възприема вибрацийте около себе си. " евала - точното определение!
Gravatar

2007-06-27_13:00


:o
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_13:07


[quote:2nh1d7oa]Интересно ми е Мокизива като ти закъснее мензиса пак ли мен ще обвиниш[/quote:2nh1d7oa] abe ti poludia li be, tuka mojto ime si napisal :x
Gravatar

2007-06-27_13:12


:o
Gravatar
theivo
2007-06-27_13:20


/офф [b:inut0h0p]@time wave zero [/b:inut0h0p]: за съдържанието на сайта ни съм почти на 100% виновен аз - там съм писал нещо от сорта на "едни от най-добрите" и съм визирал в контекста България. Факт , поне за мен. Пък съм опитал да бъда и максимално скромен. За майспейс (сайт , чиято концепция ми е тотално противна ) профила съм виновен пак аз, създаден от мен с чисто спам идея и генератор на трафик към основния ни сайт ... там като гледам всеки го вади най-голям , та и аз мисля да си развеем нашите огромни пишки и да си ги пляскаме по майспейса на децата... Много добре знаеш как е по сайтовете на хората, може да си вземеш поука и следващия път като нахълтам в кино сайта Ви , да се почувствам като на ебасиякотомястотияизкъртиханаЮТЮБтопките... Само добри помисли имам в момента, да знаеш ! /Он Има кофти музика и т'ва е ъндърграунда - всичко , което 5 пари не струва...
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_13:26


Мда, тука вече цялата тема на нищо не прилича. Аз си бях по темата тва е. Исках само да разкажа за научните експерименти относно дарк сай и ЕЕГ и мозъчни вълни зашото знам че не ги знаете. То даже и в Германия малко хора го знаят. Но уви, няма да стане. Само не знам шо го избивате все на мензис, миди, и такива неща. А аз че не съм обект на внимание ми е ясно, само дето не знам защо лепваш коментар точно под моя и логично е че на мен говориш. Всъщност точно на мен говореше ама айде. О велики МускариНе добре, не се занимавай с мен като не ти е интересно, може ли? Аз все тва чакам да не се занимават с мен. И да съм сама Като се дразниш. сядай пали си цигара или джойнт и тва. И аз тва ше напрая шото и ти ме раздразни много. Сори на останалите участници от дискусията, аз ше се оттеглям сега.
Gravatar

2007-06-27_13:46


:o
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_13:53


Mda sliapa sum , ima neshto takova, toia post vuosbhte ne go vidiah. Ama naistina go niamashe az kat gledah!!! Izcheznal beshe!! Kakto i da e, pak zaburkah edna kasha, ne shta da se zanimavam s forumi, aide bum shankar priaten den, she me uvolniat tuka za edno nishto
Gravatar

2007-06-27_14:07


:o
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_14:19


da tochno taka , vijdam samo teb. ae pak eno goliamo nasirane tuka, sujaliavam znam che sum vinovna, ama ei taka niakoi put chovek gubi kontrola nad tva koeto vijda. izviniavam se na drugite.
Gravatar
Партилан420
2007-06-27_15:41


[quote="MyckapuH":25f5rx2s]Пртилане-откога Вазов стана за теб гений?Доколкото си спомням в една друга тема твоето мнение за него беше,че е човек който пише глупости,който никога не е воювал и т.н.:))))Бързо си сменяш позициите,не бива :D[/quote:25f5rx2s] офф, от "4и4овци" драги, последното му гениално произведение.. доста рано го е писал, докато все още е пишел по ЛИ4НИ впе4атления
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_16:08


A, аз нямам права да си трия мненията, но все пак ако някой модератор изчисти тук, няма да направи зле. Нямам желание да се четат инфантилни изказвания за мензиса ми, а още повече толкова неуместни и тъпи. Човек може всякви изводи да си напраи кат ги чете тия лайна. Най-вече грешни изводи. За неща които ги няма.
Gravatar
chironex
2007-06-27_16:17


pozdravi :P
Gravatar
.
2007-06-27_16:22


Na ludoto Len4e li pozdravite :)
Gravatar
pavelot
2007-06-27_16:38


:D Отново се забъркахте в сапунен сериал - отнася се до Моки и Мускарин. Малко е смешно вече, не че Ви упреквам, но имам чувството, че съм отворил личните Ви писма. мир и любов :) :oops:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_16:40


На лудия елен и сички луди в тая тема. А то се е видяло че няма да мога да пиша тук за научните изследвания за дарк сайкъделик транс, но който желае може да погледне едно интервю относно партита с такива ЕЕГ-уреди на главата на танцуващите, така че диджея вижда точно честотата на мозъчните вълни. Това интервю съм го правила преди година две с откриватяла на планетните тонове Ханс Кусто и определено има какво да се научи от него. На немски в секцияата брейн видеос в сайта. Много ми се искаше да говорим за тва, шото съм в контакт с разни хора, които четат във форума често но не пишат нищо и много бих искала да им се представи дарк сай в малко по-различна посока от общоприетото мнение тук. #Иначе самата тема хубава и лоша музика, аз лично мислех че е сплит от другата тема. не знам какво може да се обсъжда по нея, много ясно че е субективно.
Gravatar
chironex
2007-06-27_16:46


[quote="Champa":212w6bcs]Na ludoto Len4e li pozdravite :)[/quote:212w6bcs] Da,nai-veche na neia i na vsichi ostanali ot sashtie chestotni vulni,i psychedelic profesori!
Gravatar
.
2007-06-27_17:05


Ama are ako moje nau4nite izsledvania s uredite na glavata i Dark -a. AKo triaa i tuka da go izvurshim toa experiment .:) Puk i ne vsi4ki znaiat che se poznavash s razni hora , deto sa mnooogo napred s izsledvaniata na mozu4nite vulni .Kaji , napishi tuka da vidim da nau4im neshto interesno , da se obogatim... Kade si ti , kade sme nieeee, kade otivash moje biiiii.Eiii eh
Gravatar
TrAnCe_DaNcE
2007-06-27_17:36


Хора музиката е вибрация, както беше казано по-горе. Всеки знае, какво му харесва. Няма лоша музика има лоши слушатели/[b:2whn60fh][u:2whn60fh]консуматори[/u:2whn60fh][/b:2whn60fh]. [b:2whn60fh]time wave zero[/b:2whn60fh] престани да се връзваш :!: :idea: Ти си доста над някои хора дразнещите тук в темата, не падай при тях, няма да го оценят :wink:
Gravatar
delamelix
2007-06-27_17:43


time wave zero или по точно Моки. Човек наистина какво се връзваш.Заприличваш на учител който се опитва да вкара в главите на учениците си това което иска да вярват и знаят. Отиваш от другата страна така ей :D :lol: Шегувам се,това го казвам с добър тон,нямам намерение да споря.С добро така да се каже.Опонентите и също са ми приятели. Транс Данс не виждаш ли,че така си правят фън бе.Ако не им е кеф или ще спрат да пишат или ще се сбият.
Gravatar
.
2007-06-27_17:58


Trance Dance , da go duhash .Neshto se lenzish na kak ti Tinka ludata kalinka li ???? Tia se radva na takiva kato tebe , no suvet ot men :ludite triaa da si stoiat na dale4e.
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-27_18:19


[quote:2e7f8oix]Trance Dance , da go duhash .Neshto se lenzish na kak ti Tinka ludata kalinka li ???? Tia se radva na takiva kato tebe , no suvet ot men :ludite triaa da si stoiat na dale4e.[/quote:2e7f8oix] Лудите трябва да си стоят надалече. Тц тц тц. Сложи ми осмирителна риза направо а?? Прати ме и в психиатрията също! Не знам ти сериозно ли говориш, секи случай някой път като те чета настръхвам. Днес вече погълнах дневната доза раздразнение и не настръхвам ,ама честно се чудя къв си ти въобще. Можеше и да отговоря на предишния ти пост ако не беше този, но сега абсурд. Да, имам контакт с Ханс Кусто, едно на ръка заради една документация за mind machines, второ заради тва интервю на едно парти и трето заради планетните тонове. А аз бтв вече съм разаказвала за това тук в ънлимитед, но кой да ме слуша, прекалено заети с изводи. Иначе да наистина съм благодарна на хората които вкарват позитивни мисли и емоции в такива дискусии, че на моменти направо се чувствам все едно съм сама на каменна плоча на средата на океана.
Gravatar
Nik
2007-06-28_06:21


Е КАК ДА НЯМА ЛОША МУЗИКА :!: СЛУШАЙТЕ ЧАЛГА ТОВА Е СУПЕР ЛОША МУЗИКА :lol: :lol: :D
Gravatar
pavelot
2007-06-28_06:53


Тина, хайде верно стига си се връзвала... приеми нещата от по-веселата им страна. И напиши каквото искаш, пък дали е умно, тъпо, скучно или интересно, то само ще си покаже. И не се опитвай да разбираш хората... Каквото повикало - такова отговорило! :idea: :oops:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-28_06:53


Aми между другото има чалга която като музика е с по-голяма стойност от някои транс парчета. По-голяма стойност значи че се прави по-трудно от тях. Помня на експото преди няколко години си седяхме на една полянка с пича от Интерчил Рекърдс и както си бърборехме нещо и пафкахме, изведнъж ония долу на кея със закланите свине и ракията почнаха да надуват чалга. И аз издивях, щях да умра от срам и точно се запътвах натам да ги размажа и изведнъж пича ми озтърсва че тва има много яка музикална идея. Особено барабаните. Та по тоя повод и чалгата има своята стойност понякога. Лоша музика е тая която може да направи секи, тва е. Примерно тва което правя аз е лоша музика :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-28_06:54


[quote="pavelot":3hze472n]Тина, хайде верно стига си се връзвала... приеми нещата от по-веселата им страна. И напиши каквото искаш, пък дали е умно, тъпо, скучно или интересно, то само ще си покаже. И не се опитвай да разбираш хората... Каквото повикало - такова отговорило! :idea: :oops:[/quote:3hze472n] Павка , не се опитвам да разбирам никой чак толкова, ама понякога мен лично ме е страх от тва което той пише. А иначе рядко ме е страх. Ей така плаши ме. Ама наистина. особено с вечните си опити да ми каже да стоя далеч от България. прекалено с много уважение се ползва там. Не се знае ко може да напраи
Gravatar
break
2007-06-28_07:22


Като влезна в тая тема усещам някакъв облак от психо-болни хорица :lol: :lol: :lol: Имам чуството, че сте имали интимни преживявания заедно.. я разкажете да стане още по весело :lol: :lol: [img:1haq5heg]http://img.zamunda.net/pic/smilies/gathering.gif[/img:1haq5heg]
Gravatar
pavelot
2007-06-28_07:23


Shri Nirisimha Deva :idea: :oops:
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-28_07:41


Ми не можах много да разбера ква е връзката между първата и втората част на изречението ама айде. В смисъл хората които " подържат" форума ( подържат ? ...разкопават , поливат, садят семена и пак разпокават, голям труд е да се "подържа" форум) , какво общо имат те с това което се пише тук? И освен тва помолих да се трие тва, не че на мен ми пука, даже ми е доста безразлично, шото съм на мнение че не сме единствените, но все пак помолих да се трие. Ако искате трийте и он топиците ми по темата, все тая. И без тва на мен лично Свен и другите ми приятели въобще не се кефят когато издавам някви тайни, като например кво е било в Индия на Кумба Мела, или други идеи като тия научни изследвания с дарк сай транс. Като няма нужда да ги пиша и става все толкова гнусно, трийте ги. Преди да са затрили мен от тука отново хахахахах. Но и тва да стане, аз мойто мнение по повод българската транс култура го казах на друго място. Моя принос за транс културата се случва другаде, тука явно само гнусни неша имам да дам.
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-28_07:56


[quote="break":157j45pt]Като влезна в тая тема усещам някакъв облак от психо-болни хорица :lol: :lol: :lol: Имам чуството, че сте имали интимни преживявания заедно.. я разкажете да стане още по весело :lol: :lol: [img:157j45pt]http://img.zamunda.net/pic/smilies/gathering.gif[/img:157j45pt][/quote:157j45pt] точно затва вече е крайно време някои неща да се изтрият от тук. Не е чак толкова много усилие. [b:157j45pt]Нищо не сме имали! [/b:157j45pt]Няма кво да седят тука някви неща от тоя род. Къш дилийт айде :) Да не яде някой после чехли по главата.
Gravatar
soundform
2007-06-28_08:15


[quote="break":1d9t3alf]Като влезна в тая тема усещам някакъв облак от психо-болни хорица :lol: :lol: :lol: Имам чуството, че сте имали интимни преживявания заедно.. я разкажете да стане още по весело :lol: :lol: [img:1d9t3alf]http://img.zamunda.net/pic/smilies/gathering.gif[/img:1d9t3alf][/quote:1d9t3alf] [url=http://www.urbandictionary.com/define.php?term=attention+whore][img:1d9t3alf]http://www.encyclopediaofstupid.com/stupid/images/thumb/d/d0/300px-Attention_whore3.jpg[/img:1d9t3alf] [img:1d9t3alf]http://folk.ntnu.no/annymari/attention_whore.jpg[/img:1d9t3alf][/url] napravo attention spamdom ;P i porednata osrana tema, ne che imashe mnogo smisyl ot neq at all...
Gravatar
DEACTIVATED time wave zer
2007-06-28_08:20


Леле някой път се чудя откъде ги намирате толкова подходящи :shock: Абе ае ве, осрана, продължаваме да говорим за музика всъщност. То човек сам си избира кво да прочете. А вие се там се лепите, където е най-незначителното изречение. Някъв инфантилен коментар за мензис ко мое да предизвика не е истина .
Gravatar
ani
2007-06-28_08:52


:lol: кво става бригада 8) , оцелява темичката и това е. :P просто нали тва е идеята, да си драскаме и да си споделяме, къде истини, къде глупости, къде ...кой квото се сети :wink: само ще вметна, защо наистина я пуснах, щото го повтарям доста пъти, ама явно не го четете или пък много съм се замотала в обяснения: :- кратко и ясно: издразнихте ме в темата за Климент.за това пуснах тази , за да можем си серем , колко щем.ей това е смисълът , дето искаше да внуши автора :!: когато някой прави нещо, той го прави, нека има коментари, лошо няма, ама нека няма помии по адрес на твореца или по адрес на публиката. от много приказки само глава боли. :mrgreen: :idea: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: приятен ден с много транс и настроение. 8) и дано има повече "добра", отколкото лоша "музика" :o
Gravatar
LGI
2007-06-29_14:06


МУ-МУ [img:3cbpuksp]http://researchfrontiers.uark.edu/big-cow.jpg[/img:3cbpuksp]
Gravatar
Партилан420
2007-07-03_05:21


[quote="Champa":1cyefad0]Trance Dance , da go duhash .Neshto se lenzish na kak ti Tinka ludata kalinka li ???? Tia se radva na takiva kato tebe , no suvet ot men :ludite triaa da si stoiat na dale4e.[/quote:1cyefad0] Предлагам БАН по IP за автора на това мнение, поради изклю4ително вулгарния му език и склонността му да пише провокативни, обидни и тотално несвързани със заглавията на темите мнения, и многократно запо4ва /подклажда конфликти между другите потребители. съжалаявам за офф-топика, просто погпрегледах мненията му и ми направи впе4атление тази неприятна тенденция. Нищо ли4но, просто писането във форума изисква някаква елементарна етика, която на него о4евидно му липсва.
Gravatar

2007-07-13_21:52


Ти друга работа нямаш ли си бе Киро ми се занимаваш с глупости? Пък уж все на умен се правиш,ае стегни се малко
Gravatar
stardriver
2007-07-13_21:53


Kirrooo
Gravatar
pavelot
2007-07-14_07:59


[quote="pavelot":3mpcph3r]Знам ли, всичко е възможно... :idea: :oops:[/quote:3mpcph3r]