Gravatar
Spensi
2012-12-14_09:49
entheogen-bg.org

Понеже гледам, че е спрян сайта от известно време, дали на някой му се намират страниците или инфото вътре ? Беше можеби най-изчерпателната информация по въпроса преведена на български ... Благодаря предварително :roll:
Gravatar
SeoKungFu
2013-01-03_00:57
Re: entheogen-bg.org

DAFUUUQ, знаеш ли че аз го бях регнал навремето, а доста по-късно загубих при преинстал достъпа до абеве-пощата ( бях се поулял от сложна парола ) и там е дошло сигурно съобщението за домейна, хостинга иначе Delude го беше намерил на аванта, абе с две думи отдавна не зная какво става с него, май 2009 последно бях ходил вътре. А сега, като видях това, и проверих кеша в гугъл, и ми вика ерОр...начи няма нищо останало запазено. Абе DAFUQ ! :- :shock: :x :(
Gravatar
brainjuice
2013-01-03_12:58
Re: entheogen-bg.org

трябваше основно да го преработваме така или иначе, поне в мойта част :) а откак го направихме на Уики, всякакви хора идваха да се из... там. :mrgreen: в мойта статия за ЛСД някой се беше изказал отдолу. :roll:
Gravatar
vordhosbn
2013-01-04_00:37
Re: entheogen-bg.org

http://web-beta.archive.org/web/2009020 ... heogen/LSD
Gravatar
LGI
2013-01-04_11:04
Re: entheogen-bg.org

gosu!
Gravatar
kakihara
2013-01-04_14:56
Re: entheogen-bg.org

ЗАКЛЮЧЕНИЕ Не води до нищо добро, поради разликите в токсичноста на LSD в България лесно дори от веднъж могат да остант трайни видими белези (позеленяване на зъбите,жълт отенък в бялата част на окото,допълнително окосмяване по нетрадициони места на тялото и много други) WTF ?
Gravatar
brainjuice
2013-01-04_16:39
Re: entheogen-bg.org

това не съм аз. един познат реши да бъде либерален и да направи сайта на Уики, което всеки да може да допълва и редактира. в резултат някакъв кретен се е изходил с въпросното изказване и така си е останало, докато не затриха сайта. моя грешка, че не се логнах да го оправя овреме, ама нямам време и нерви да ходя да чистя след всеки, е'аси! :D извод: при нет, пълен с имбецили, особено по щекотливи теми като "наркотиците", по-добре бъди абсолютно нелиберален и на твоя сайт си кажи, каквото имаш да казваш, без да оставяш място за модификации - особено ако смяташ, че това, което имаш да кажеш ти, е читава и добре поднесена информация. имбецилите, ако не са съгласни, да си направят свой сайт и да те опровергаят. :P
Gravatar
Spensi
2013-01-05_20:07
Re: entheogen-bg.org

Благодаря! :) Той пак добре, че не го е разкрасил по-обстойно :) хора всякакви :)
Gravatar
brainjuice
2013-01-05_23:11
Re: entheogen-bg.org

то към днешна дата и аз самият не бих се подписал 100 % под всичко, което съм казал тогава през 2004 г. :) опитът ми - с ЛСД и по принцип в живота - вече е много по-сериозен, а и пазарът, така да се каже, се промени оттогава (тогава имаше един жесток спад във всичко) :wink:
Gravatar
Spensi
2013-01-06_12:40
Re: entheogen-bg.org

Хах :) А в момента какво би променил в статията и въобще в какъв аспект се е променила гледната ти точка спрямо веществата (ентеогените) ? В последно време все по-често си задавам въпроса как точно се отразяват веществата на мозъка в дългосрочен план или по-скоро в начина ми на мислене ... едно е сигурно - ако не съм вземал подобни субстанции - начина ми на мислене да е бил по-различен от сегашния ... към по-добро или по-лошо не знам - просто различен ... и си мисля, че с всеки следващ трип продължава да се променя ... Мой приятели които не са употребявали подобни вещества (конкретно халюциногени) се опитват да ми обяснят, че всяка промяна във възприемането на света около теб с вещества е един вид бягство от реалността или бягство от това което Си в текущия момент ... и има известна логика ... понеже се променя начина по който възприемаш околния свят, както и себе си ... от друга страна за мен всяко вещество е уникално само по себе си и си мисля, че няма друг начин да изпитам това което изпитвам от дадено вещество без неговата намеса в рецепторите :) друг е въпроса, че при мен не става въпрос за проба на дадено вещество, а за системна употреба и ако си задам въпроса защо го правя и аз самия не мога да си отговоря ... по-скоро защо не ? ама на въпроса с въпрос не е готино :) демек по-скоро не знам а си мисля, че не е добре да не знаеш защо се чувстваш по определен начин ... факт е обаче, че в повечето случай след употребата на каквито и да било субстанции променящи възприятията ми се чувствам добре - като се почне от алкохол та се стигне до лсд примерно ... ПП: яко офтопик обаче за което сори :)
Gravatar
brainjuice
2013-01-06_14:04
Re: entheogen-bg.org

Ами бих го редактирал малко и бих направил изреченията не толкова дълги и сложни (защото пушех доста по онова време и същевременно се стремях към възможно най-неутрална и наукообразна прецизност на изказа - и ето го резултата :D) Също така малко съм подценил пазара, дал съм по-ниски средни дози от тези, които според мен са в момента (и все пак няма как да се измери точно). Освен това вече има "ментета" на ЛСД, които са активни в достатъчно ниски дози, за да могат да се накапят върху картон. Има и други вещества, които се продават под формата на картони. Като цяло, трябва да си го изчета пак и може да изникнат още неща. А относно [quote:39sheffc]всяка промяна във възприемането на света около теб с вещества е един вид бягство от реалността или бягство от това което Си в текущия момент [/quote:39sheffc] - какво гарантира, че начинът, по който мозъкът ти те прави да виждаш света без психоактивни вещества, е *истинският*? :) че това е "реалността 1 към 1"? :wink: ами - не е. :P реалността 1 към 1 така или иначе е непостижима за сетивата и ума - поне в нормалното им състояние.