Gravatar
Farfalak
2007-09-27_10:41
The Secret

филма е уникален и смея да кажа че наистина бачка в много от случаите! просто сами ще се учудите на резултата :) http://kolibka.com/download.php?mid=4581
Gravatar
Therapist
2007-09-27_12:59


Мда, готин е - гледал съм го преди доста време, но предпочитам What The Bleep Do We Know на тая тематика... :) Ако някой не го е гледал може да хвърли един поглед!
Gravatar
the GNOME
2007-09-27_13:09


и на мен втория ми допаа повече.. и заешката дупка
Gravatar
Therapist
2007-09-27_13:20


Този последния пък не съм и го чувал.... The Rabbit Hole, предполагам? Да си го потърся някъде...
Gravatar
boRH
2008-02-17_18:12
Re: The Secret

Бях позабравил тази гледна точка :) :oops:
Gravatar
Farfalak
2008-02-17_18:46
Re: The Secret

:D с всеки изминал път се удивявам все повече и повече, направо ми маха главата някои пъти :shock: якото е, че става навик, човек си измисля собствени техники и се осъвършенства в 'занаята' :oops: :oops: примерно наскоро разбрах, че при желанията не трябва да присъства думата "скоро", защото се оказва, че всеки път когато си мислиш за това желание и тая думичка присъства, то се мм.. рестартира? и така всеки път "скоро, скоро, скоро.." и кога да стане :lol: :D :oops:
Gravatar
koni_bs
2008-02-17_19:01
Re: The Secret

много си е хубаво филмчето наистина, като цяло ми допадна, само че не ме накефи това че първо обясняваха за паричките и че през по-голяма част от филма за това говориха, а едва като изчерпиха тая тема, стигнаха до любовта, здравето, щастието и такам :wink: :twisted: 8)
Gravatar
windv
2008-02-17_19:37
Re: The Secret

в повечето от случаите става не това кото исакме, а това което трябва. филма е направен дебилно :oops: и повечето неща не са съвсем верни. Това на кой какво ще му се случва зависи изцяло от личната карма на човека, от личната негативна енергия, която трупаме най вече с подобни като във филма ''желания''. Тази така наречена тайна никоа не е била тайна нито пък крита от който и да било, ама звучи по привлекатлно така, нали?:) Когато наистина тръгнеш да вършиш нещо градивно, със собствените си усилия и воля, тогава и чрез намерението ти случките се подреждат така че да ти помагат, ама това да си 'поръчваш' спортни коли и големи къщи е ..... 8) всичко е чудо, а умението да контролираш намерението си и силата която седи зад тази думичка е много много повече от просто неща за пожелаване.
Gravatar
Farfalak
2008-02-17_19:55
Re: The Secret

прав си. но защо тогава се случва някой път просто да се сетиш за нещо желано, да го напишеш или изкажеш и в отрицателен срок нещата да започнат да се нагаждат без да си полагал никакви усилия? само да не почваме темата за случайностите :lol: :D :roll: във филма има много вярни неща, подхода може да не е съвършен, но определено може да даде начален тласък на различно мислене и възприемане
Gravatar
windv
2008-02-17_20:14
Re: The Secret

така е наистина, има неща, дребни и сякакви, които по най-яките начини се случват и идват при нас, скъсвам се от кеф тогава понякога:) особено примерно като ти трябва лимон и вървейки си по улицата намираш пращящ от жълто и кисело здраве лимон аехаххеа :oops: