Gravatar
dapsycho
2009-07-27_06:04
The Man From The Earth

В една друга тема стана дума за въпросния филм, мислех че има тема за него, но се оказа, че няма - така че бързам да запозная повече хора, с тази фантастична невероятна история, която дава много интересна гледна точка от една страна, а от друга - беше първия филм, който гледайки го имах чувството, че чета книга. От филмите, които няма да видите да се рекламират масово, но определено много над тези, които се нуждаят от реклама за да идат децата да ги гледат и да избият парите за лудите безсмислени ефекти, фантастика е, но не елементарна като Трансформърс, някой да не се обърка :P :P :P [size=150:1ac3yi7z][url=http://zamunda.net/details.php?id=106923&hit=1:1ac3yi7z]The Man From The Earth[/url:1ac3yi7z][/size:1ac3yi7z] [img:1ac3yi7z]http://img.zamunda.net/bitbucket/The_Man_From_Earth_R2_Custom-%5Bcdcovers_cc%5D-front.jpg[/img:1ac3yi7z] [url=http://subs.unacs.bg/get.php?id=41635:1ac3yi7z]субс[/url:1ac3yi7z] или [url=http://subs.unacs.bg/get.php?id=38999:1ac3yi7z]субс2[/url:1ac3yi7z] [size=85:1ac3yi7z](не помня кои бяха по-добри)[/size:1ac3yi7z] Година: 2007 Жанр: Фантастика
Gravatar
vordhosbn
2009-07-27_06:31
Re: The Man From The Earth

Колко често ви се е случвало, като изгледате един филм, да си пуснете определени сцени втори път... :)
Gravatar
RealityDysfunction
2009-07-27_07:04
Re: The Man From The Earth

Задължително! Даже днес ще го издърпам! @ dapsycho Има една теория, според която в разговора не е задължително ([i:2nws0tmz]и даже е направо непрепоръчително[/i:2nws0tmz]) да се осмива каквото и да било, към което някой събеседник е изявил предпочитание. Особено втори, трети и т.н. път. Просто с такъв коментар абсолютно нищо не се постига, точно обратното, разделя хората.
Gravatar
vordhosbn
2009-07-27_07:58
Re: The Man From The Earth

Абе оставете тва със простите и сложните фантастики. Просто приемете филмите като това което са - форми на изкуство. :)
Gravatar
dapsycho
2009-07-27_10:50
Re: The Man From The Earth

vordhosbn да, приемам ги АКО са форми на изкуство. Другото е чист комерс, без творческа стойност, понеже аз приемам творчеството, не като нещо, в което просто си вложил труд, а като нещо което има някаква естетическа стойност. Разбира се, човек разбира различни неща за естетически, това си е въпрос на вкус, но определено едни са за по-масовия вкус, а други за по-тесен кръг от хора. В този смисъл Reality аз строго се разделям от тези първите и точно това ми е целта, да се деля от тях, а не да се сливам с масата, особено като става дума за някакви посредствени за моите разбирания творения. Разбира се не съм искал ни най-малко да те засегна, не знам защо реши, че точно против теб съм го казал, просто от как се дракахме на тема Трансформърс, ми е нещо като сравнително наименование за абсолютно комерсиален филм (лично мое мнение), така както за някои думата чалга е наименование за посредствена музика (вкл. и за мен). А с теб се познаваме и знаеш много добре, че те уважавам и те харесвам (ако не знаеш, вече да знаеш :P) и ни най-малкото те мисля за човек с елементарно мислене. Именно затова се бях учудил на това че ти допада споменатия филм - защото те познавам. Но също така и аз се кефя понякога на брутално елементарна музика с единствено послание "fuck off" - така че същото се отнася и за мен. Моля те не се сърди, наистина не беше насочено пряко към теб, но честно казано, когато си имам мнение за нещо, дори и всичките ми любими хора да искат да ми го променят - това просто няма как да стане, докато аз самия не намеря лична причина да го направя... В този смисъл ти се засегна без да съм казвал нищо за теб, а това да не плюя към неща, които другите харесват, означава да съм съгласен с абсолютно всичко, защото винаги ще има някой, който да харесва даденото нещо... и в този смисъл викаш аз съм бил нарцис, а? :lol: :P Peace! :oops:
Gravatar
RealityDysfunction
2009-07-27_11:24
Re: The Man From The Earth

* Приех го като насочено към всеки един събеседник от онази тема. Рр'ишли.. :o * Никой не се опитва да ти промени мнението. :D * Но повтарянето му, с привкус на подигравка, не постига нищо, точно обратното.. :wink: [quote:5ryaqeyl]аз строго се разделям от тези първите и точно това ми е целта, да се деля от тях, а не да се сливам с масата[/quote:5ryaqeyl] Ох, да те чуе ani! :lol:
Gravatar
dapsycho
2009-07-27_11:39
Re: The Man From The Earth

а тя да се слива колкото си иска :P слива имам предвид от сливане :lol: Говорим за Ani от тук де нали? ;) добре де лош съм признавам си - кога ще ме биеш, да ми дойде хакъла? :P все пак гледай филмчето - няма екшън но идеята е ... :oops:
Gravatar
ex_xe
2009-07-27_14:20
The Man From The Earth

Филма е стойностен и според мен,преди време го гледах и сега ще го търся отново.Темата за комерсиалните продукции и тези,които са без шум и реклама е много интересна,като се замисли човек,това което се гледа и което се търси най-много отразява интелектуалното развитие на един народ или маса хора (приемерно), защото става въпрос за информация,която въздейства по някакъв начин.Може и да греша.
Gravatar
dapsycho
2009-07-27_14:28
Re: The Man From The Earth

Мне не грешиш... мисля, че е разисквана нееднократно темата, но не си спомням къде точно ;) Тук стои трудния избор - да бъдеш по-различен и духовно по-извисен от средния жител на Земята, който не се интересува от нищо друго освен от битието си, или да си дотолкова благороден, че да искаш да се слееш с всички останали в името на човечеството, като за целта е добре да не се разграничаваш нарочно от тях.... Въпроса е в какво вярваш, а според мен и доколко си наивен ;)
Gravatar
luvstruck
2009-07-27_15:02
Re: The Man From The Earth

на мен филма мн. ми хареса 8)
Gravatar
stardriver
2009-07-27_15:29
Re: The Man From The Earth

by boRH -> viewtopic.php?f=18&t=8127 8) Иначе филма е готин, но не бих го гледал 2ри път :)
Gravatar
dapsycho
2009-07-27_15:58
Re: The Man From The Earth

е sorry с търсачката го писах но не ми го изкара ... вярно е само първия път има смисъл да се гледа, но лично и аз се връщах няколко пъти назад за да сравня и всичко си пасваше уникално :)
Gravatar
stardriver
2009-07-27_15:58
Re: The Man From The Earth

търсачката е супер зле...даже по-добре Google + ouim.org
Gravatar
Dream_Dance
2009-08-13_19:04
Re: The Man From The Earth

до са го гледах и... :oops: :oops: :oops: след разочароващия ден... викам дай да се разсея с някой филмак... и този си седеше и чакаше... luv1 ме зариби... докосна си ме като стой та гледай... :oops: не исках да свършва ей такова... и аз като героите в филма исках и още и още share от Човека НЕЧовек.. :oops: огромното евала на такива хора като режисьора Richard Schenkman че правят такива филма с такива идеи... :oops: винаги може да намериш някви кусури... ама аз съм си такъв че... не ги търса... игнор някъв... и си зимам само Хубавото... а този филм си е Хубав определено :oops:
Gravatar
stardriver
2009-08-13_22:07
Re: The Man From The Earth

Радо сърцето
Gravatar
Dream_Dance
2009-08-13_23:40
Re: The Man From The Earth

Жоро дупето :D