Gravatar
Nagual
2008-07-15_12:25
Изложба "Тестът на Роршах" в "Параклиса" на НХГ

[b:bhft307x]Откриват изложба "Тестът на Роршах" на 17.07. от 18ч. в "Параклиса" на Националната художествена галерия[/b:bhft307x] Повече инфо: [url=http://curious.actualno.com/news_171211.html:bhft307x]>>>тук<<<[/url:bhft307x] Не е за изпускане.
Gravatar
Nirvana
2008-07-17_21:31
Re: Изложба "Тестът на Роршах" в "Параклиса" на НХГ

изтрито мнение
Gravatar
Sunnytrance
2008-07-18_11:07
Re: Изложба "Тестът на Роршах" в "Параклиса" на НХГ

НХГ е затворена събота и неделя май, доколкото знам и в понеделник не работи. С едно приятелче отидохме вчера към 19.30 да видим изложбата, но ни посрещна електронният надпис "затворено". Във вторник и четвъртък мисля, че работи от към 10 до 18 и входът е 6 лв. За сряда и петък не знам :) :oops:
Gravatar
Nothingk
2008-08-09_18:03
Re: Изложба "Тестът на Роршах" в "Параклиса" на НХГ

Е тва е нещо ,което не съм срещал май че от години.Тва ми се струва най-стойностното нещо откакто умря старата програма на радиофрансинтернасионал(РФИ).Нещо толкова-толкова основно е това да се разбие обикновения ни синтаксис за възприемане.И води до толкова-толкова други светове ,до трансформации на съзнанието.Според мен ако не всички ,то огромна част от нещата в НХГ са истински от сърце ,ей така съвсем инцидентно ,просто най-импровизаторски.Инцидентно ,в смисъл такъв че не се планират до безумие и не се съобразяват с разни комерсилани цели ,което да прави планирането нетърпимо и да има редица неудобства по време на протичането на самия ивент. Наистина обожавам суперсупер много такива неща,та чак съм извън себе си.Неща ,които най-непринудено се докосват до всичко ,което човек може да възприеме, но не от нашия свят.С такива упражнения съзнанието е готово да полети към нещо почти непредаваемо с обикновени изразни средства.Радвам се че има движещи сили на духа в обикновения свят ,в една най обикновена галерия и в едни най-обикновени хора,които преливат от изкуство. Ох-х-х... :roll: :roll: :roll: :roll: :) :D наистина ме презареди тази информация,даже без да съм присъствал.Доста късно го виждам тва нещо и май е приключило вече, са ше разгледам пак нета,но ида е свършило,аз определено внезапно се зарибих по НХГ,трябва повечко да се интересувам, явно се случват свръх неща там............................................................................................................