Gravatar

2006-12-04_05:38
НАШЕСТВИЕ!!!

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК ! На всички беше ясно, че по време на студената война космическите изследвания се извършваха под егидата на военнопромишлените комплекси. Информацията в тази област- и от съветска, и от американска страна носеше грифа „Строго секретно”. Едва след глобалните промени няколко находчиви и смели парапсихолози съумяха да се доберат до сведения, ревниво пазени от секретните служби на двете суперсили. Ето какво говорят фактите… За близо три десетилетия космически изследвания възможно най- голямата загадка е открита на планетата Марс. Няколко орбитални станции са се натъквали на една мистериозна област, наречена по- късно Сидония. Именно там са открити доказателства за извънземен живот. Направени са всъщност само няколко снимки и то още през далечната 1976 година. Въз основа на тези фотографии била изградена теорията за „марсианските паметници”, тутакси потулена от НАСА. Снимките изобразяват странни струпвания на скали и планини. През 1979 година компютърните специалисти Винсент ди Пиетро и Грегъри Молинар ги увеличили с помощта на цифрова обработка. Тези увеличения потвърдили предположението, че онова, което се вижда на снимките си е съвсем истинско и за никаква оптическа измама не може да става и дума. Две от тях показват пирамида и нещо далеч по шокиращо: човешко лице с нос, очи и уста! Разкриват се смайващи подробности- ясно са очертани зениците на очите, което увеличава провдоподобността на хипотезата за едно изкуствено, а не природно образувание. Най- удивителната част в цялата работа се оказала триизмерната компютърна симулация на тази област от повърхността. Тя възпроизвела неподлежащ на съмнение образ: виждала се отчетливо леко ерозирала пирамида, а в непосредствена близост и едно огромно човешко лице. То било издълбано в скалата, а погледът му бил насочен право към планетата Земя!... Приликата с египетските пирамиди и Сфинкса, които сами по себе си и до днес представляват една голяма загадка, е направо поразителна! Но защо е било необходимо НЯКОЙ да създава обект с човешко лице н Марс?! Възможното обяснение засега е следното: проф. Воробец Сперанский смята, че паметникът е поставен там с определена цел от извънземна цивилизация, която много отдавна е прекосила нашата Слънчева система. Сблъсквайки се с първобитните хора на Земята, тя е създала този паметник по наше подобие, така че след време, когато „главите ни уврат”, веднага да го разпознаем. Бихме го видели, разбира се, едва тогава, когато технологиите на Земята се развият до такава степен, че да ни позволят полети до Марс. Тази забележителна находка като че ли най- ясно ни подсказва, че ние, хората, не сме сами във Вселената… АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
Gravatar
Gamma
2006-12-04_05:56


Аз това го гледах по телевизията преди доста време..В някакво предаване за пирамидите. Там разправяха още, че като съпоставят всичката информация, която имат се получава така, че е невъзможно тия хора там, с тия материали да построят такива перфектни пирамиди, точно ориентирани по посоките на земята :o Ми не знам, не знам.. :lol: бтв Какви са тия нашествия и извънземни, дето вече са тук в заглавието :lol: Нещо подвежда ми се струва 8)
Gravatar

2006-12-04_13:41


Ae apostole begai da si zemash lekartsvata
Gravatar
Progenitor
2006-12-04_15:26


Да бе....днес пък чета в любимият на всички маниаци на тема конспирации и извънземни ,вестник "Строго секретно",че това " лице" има ЕСТЕСТВЕН,а не изкуствен произход. Очевидно извънземните ги нема и на марс...освен в главите на хора с развинтено въображение.
Gravatar
Kukumyavka
2006-12-04_18:24


На мен ми е смешно :)
Gravatar
boRH
2006-12-04_19:14
Re: НАШЕСТВИЕ!!!

[quote="apostol":wvn0ulmk]Тя възпроизвела неподлежащ на съмнение образ: виждала се отчетливо леко ерозирала пирамида, а в непосредствена близост и едно огромно човешко лице. То било издълбано в скалата, а погледът му бил насочен право към планетата Земя!... [/quote:wvn0ulmk] Всичко е "ОК", само това изречение нещо куца! Не може каквато и да е точка на повърхността на Марс да гледа постоянно към Земята, поради периодите на въртене на планетите... Ако лицето беше на Луната може, понеже Луната е обърната винаги в едно и също положение спрямо Земята! Другият вариант е лицето да си има [b:wvn0ulmk]шия[/b:wvn0ulmk] :lol: Като стана дума, чувал съм, че на Луната имало втори Стоунхендж :shock: Някой знае ли нещо по въпроса???
Gravatar
mokiziva
2006-12-04_19:16


е как бе, то това лице е всеизвестно ;)
Gravatar
Asymetral
2006-12-04_21:03


ъхъ то е на нашественика Апостол :) - в марсианският му период
Gravatar
delamelix
2006-12-04_21:33


Апостол е нашият спасител....ААААААААААА
Gravatar
malkiat_dim
2006-12-06_12:13


Нъцки прекъснали са му лечението по-рано от колкото трябва :lol: Май тва за лицето и пирамидата към земята не го е разбрал правилно :roll: Става дума, че са разположени на подобна геогравска ширина и дължина кат пирамидите и свинкса на земята, спрямо размерите на Марс де :|
Gravatar
Tryptamine
2007-03-06_02:33
haa

they try to infect us, it turn we infected them