Gravatar
mokiziva
2006-09-22_10:30
Spirit of India

Po povod edin event Spirit of India , koito smiatame da napravi sled dve sedmici, zapochnah da subiram materiali za fakiri i sadhuta ot India , za koito se tvurdi che pritejavat magicheski sili. Interesno mi e ,viarvate li v podobni neshta, naprimer v hora koito mogat da izdurjat 20 godini bez hrana ( v dulboka meditacia), hora koito stoiat chasove nared pod vodata bez da dishat i vsiakakvi podbni hora koito umeiat " vulshebstva" / siddhi. Interesno mi e da chuia mnenieto vi, nezavisimo dali e kraino pesimistichno ili ne, no ako e , bbih iskala da razbera zashto ne viarvate v tova ili zashto dori dne dopuskate da go ima. [img:mooindel]http://www.46squadron.it/peppe/area%20file%5CFoto%20gossip%5Cfakir.jpg[/img:mooindel] tuka edin tip se pokazva na ulicata, zaraviaiki glavata si niakolko chasa pod piasuka. [img:mooindel]http://www.gypsyjournal.com/Member/ID40/images/216_tmpl_sadhu.jpg[/img:mooindel] edin sadhu s ejednevnata si doza " hrana za suznanieto" [img:mooindel]http://members.aol.com/Nattyhed/Pictures/sadhumen.jpg[/img:mooindel] hm, kvo mislite vsushnost za taia vuprosan " moda" po psy trance partitata horata, privurjenici na goa kulturata , da si nosiat kosite tochno ei taka kato sadhutata hehe [img:mooindel]http://members.aol.com/Nattyhed/Pictures/walls.jpg[/img:mooindel] i toia mai otdavna ne si e strigal kosata :D [img:mooindel]http://www.ilovexor.com/images/zine/sadhu.jpg[/img:mooindel] aa, ei toia pich sigurno go boli :shock: ZASHTO li pravi tova???
Gravatar
boRH
2006-09-22_11:15


Аз допускам напълно съществуването на тези хора. Допускам също, че в състояние на медитация или сомати, човек действително може да издържи доста повече от 20 години. Някои неща, които на нас ни се струват "вълшебни", магически, паранормални и невъзможни, за други са ежедневие, нещо съвсем нормално. Човек нарича "магия" явление, което не разбира. От тази гледна точка светът си е доста "магически" :D
Gravatar
Deadly Nightshade
2006-09-22_11:23


Da, az vqrvam, 4e gi ima, no 4estno kazano se 4udq za kakvo go pravqt, dali zaradi rekordi iliiii... neznam i az. No im se vazhi6tavam, samo tova znam!
Gravatar
brainjuice
2006-09-22_11:29


съзнанието до голяма степен управлява тялото. известни са случаи на хора, затворени по погрешка в хладилни камиони, които са умирали от замръзване, без да знаят, че хладилникът междувременно е изключен. известно е също, че нестинарките докато са в транс не получават изгаряния от огъня. подобен е случаят с някои ислямски мистични секти, където хората изпадат в транс и ядат стъкла или си пробиват бузите с остри предмети, без да им става нищо. така че не виждам защо и чудесата на индийските садху да не са възможни.
Gravatar
mokiziva
2006-09-22_12:00


V momenta imam edin gost vkushti, edin chovek koito ej jivial 20 godini sam v peshtera v India i posle niakolko godini v koliba v gorata niakude iz Thailand. Snoshti do tri chasa sme si razgovariali tochno za takiva hora, koito toi tvurdi che e vijdal i che gi ima navsiakude iz India. Choveka e priatel na Goa Gil , bashtata na tranca ( toi ni zapozna) no vupreki che sa prekarali mladejkite si godini zaedno, sa adski razlichni. Za razlika ot Gil tuk stava vupros za edin chovek koito po nikakuv nachin ne iska da stoi pod projektorite i da se samopokazva. Ot nego nauchih che podobni magiosnici po ulicite na India vsushnost sa dosta kritikuvani ot gurutata i po-visochaishite sadhuta , zashtoto za tiah tova e pokaz zadovoliavasht egoto...SPored Broderik, moia gost v momenta, predposlednata stupka predi Nirvana, e da se spravish imenno s tova da ne izpadash v sueta i da ne se samopokazvash taka pred horata po ulicite, che umeesh chudesa. Zashtoto ako go napravish, gubish silite si i si otnovo na predishnata stulbica.
Gravatar
ZYan
2006-09-22_12:27


Az vqrvam.. no trudno se pstiga takova sastoqnie na duha i zatova mnogo rqdko se sreshtat takiva "shoumeni" po nashite zapadno evropeiiski ulici. A inache Broderik e seriozen argument kum temata :wink:
Gravatar
LivingInChaos
2006-09-22_12:31


Всичко е възможно и наистина "Единсвеното ограничение на човек е в неговия мозък" Наскоро четох статия за човек поставен под медицинско наблюдение като всекиденвно му се правят всякакви видове кръвни тестове и т.н. Въпроса е, че той не е ял от 10години а отвреме на време е пие по една чаша вода. Най-интересно е, че се храни от слънцето гледайки в него по 10мин на ден. Всичко е възможно стига да се вярва в него!
Gravatar
M.U.F.I.N
2006-09-22_12:50


страхотна темичка ...Индия :idea: ..тъкмо си дръпнах албум със страхотни индийски мелодии и хоп попадам на тема със същото заглавие...spirit of India и аз вярвам в съществуването на хора със "свръхестествени" способности, особено след срещи с приятел от Индия, който ми е разказвал за тях...но като че ли в разказите му сме се спирали повече на въпроса"какво"/правят/тези хора, а не "как", "защо" и тн. :o
Gravatar
the GNOME
2006-09-22_13:40


и аз съм чувал че не се гледа с добро око на уличните от истинските... _________________________ офф [size=67:34ahssye]?[/size:34ahssye] http://english.pravda.ru/science/19/94/ ... troph.html http://www.peoples.ru/champions/baranova/index.html http://www.unexplainable.net/artman/pub ... 3147.shtml
Gravatar
bb
2006-09-22_14:34


vsi4ki se hranim ot slanceto, samo 4e obi4aino pri horata slan4evata energia preminava prez rasteniata i\ili jivotnite, a horata se hraniat s tiah, nekoi jogini oba4e znaiat kak da 6untirat rasteniata i jivotnite i polzvat direktno osnovnia izto4nik
Gravatar
delamelix
2006-09-22_16:19


:mrgreen:
Gravatar
natural
2006-09-22_18:17


За мен е невъзможно да допусна, че даден организъм може да живее без вода 20 години. Колкото и да е възможно тялото да бъде третирано и ръководено от съзнанието, все пак е материя и има нужда от такава, за функционира нормално. По съм склонна да допусна, че такива антиреализми са възможни в порядъка на няколко часа до няколко дни, но не повече. Спомням си едно предаване по Дискавъри, в което мъж на средна възраст се бе подложил на хипноза и то частична - бяха го убедили, че няма ръка, при което действително хипнотизаторът на няколко пъти забождаше игла, със завидна дебелина, а потърпевшия не усещаше нищо. Той просто стоеше и наблюдаваше цялата процедура, твърдо убеден, че това не е неговия крайник. Но отново става въпрос за един кратък период от време...
Gravatar
Mind-Blown
2006-09-22_18:51


Сай Баба материализира разни неща,дори вкъщи имам вебути - някакъв прах,материализиран от ръцете му,с неизвестен произход.Та доколкото водата - а защо материята да не се манипулира със съзнание?Нали именно за това говори квантовата физика...
Gravatar
TOMMY
2006-09-22_19:14


ami da razbirase..az po princip vqrvam v sfrYhestestfenoto i paranormalnoto...vYpreki 4e ne namiram ni6to neobiknoveno v takiva horaa....te naistina sa rqdkost,za men te sa hora s mn silno dYhovno sYstoqnie....Y4enite fse o6te ne mogat da otkriqqt predelite i vYzmojnostite na 4ove6koto sYznanie i razYm....vsi4ko e na psihologi4eska osnova i sila na dYha...nqkoi hora imat po silno razviti dqlove na mozYka..prosto taka sa rodeni i te imat sposobnosti koito obiknoveniq 4ovek nqma...naprimer telekenezata..mestene na predmeti s misYl i tn..po sY6tiq na4in...hora koito sa v pYlna harmoniq s sebe si kYdeto fizi4eskoto i dYhovnoto sa edno cqlo mogat da kontrolirat sqka edna 4ast ot tqloto...tova obqsnqva kak nqkoi hora mogat da izdYrjat 4asove bez da di6at ili da ne se hranqt s godini...za6toto za tqh hrana e slYn4evata energiq,i energiqta kato cqlo...za tqh slYnceto e taka kakto za men hlqba....izvestni sa razli4ni monasi naprimer ot cql sfqt koito sa se otdali na dYhovnoto i na bog...kato po tozi na4in te se opitfat da dostignat i da se dokosnat do sYfY6enstfoto...te mogat da prafqt ne6ta koito za men obiknofeniq 4ofek izglejdat neobiknoveni.....da vqrvam 4e ima i sY6tesfYfat takiva hora no te sa malko,rqdkost...a za6to ne tofa da e 4ovekYt na novoto hilqdoletie?sledva6tiq etap ot evolYciqta na 4ove6koto sY6testfo?4ove6kiqt mozYk ima neograni4eni vYzmojnosti...trqbfa da se naY4im da gi izpolzvame :)
Gravatar
bagala
2006-09-22_19:57


Vqrvam v tezi hora i vinagi 6te wqrvam,tova sa silno vqrva6ti i duhovno nedosegaemi sa6testva kefqt me ot godidni i vinagi 6te gi uvajavam i obicham :idea: India Spirit :idea: [img:1vwtny57]http://www.picvalley.net/u/26/25445_049.JPG[/img:1vwtny57] [img:1vwtny57]http://www.picvalley.net/u/26/25446_079.JPG[/img:1vwtny57] [img:1vwtny57]http://www.picvalley.net/u/26/25448_096.JPG[/img:1vwtny57] :idea:
Gravatar
delamelix
2006-09-23_20:16


абе егокилър не съм много съгласен за твърдението ти за квантовата физика толкова е отрязано че чак е лъжливо
Gravatar
puci
2006-09-24_04:57


За полседните 10 години бях в Индия 2 пъти за по 6 месеца и един път за година сам и с приятели,доста по различно е от това което европо-американския човек си представя,ама и предства си няма. Поработи горе в планините за 5-10 рупии (49 рупии беше един долар маи) на ден,точно толкова колкото да ти стигнат за 3-4 чепатита и сам ще разбереш всичките тези палячофци ,които идват в европа да се правят на велики мъдреци. Видях истински и мноооого псевдо садута,живях с тях за да убедя че няма интриги,но не е така,просто защото и чараса струва пари например,ако не се качиш много нагоре в ничия земя за да си го направиш сам,но пък там трябва много да внимаваш да не те изяде някои звяр! Бил съм и пуджари в ашрам,дори пропях и проговорих хинди. Мога много да разказвам,ама няма смисъл,всеки трябва да отиде в Индия преди да смее да обели думичка за "spirit of India",просто за да види че е мравка в мравуняка и ако умре - Голема работа - друг се ражда. Типично за европо-американеца е да ходи в Индия за да си прави "гуру шопинг" за да си четка егото.
Gravatar
Syman
2006-09-24_07:51


Indiq - stranata na izmamnicite
Gravatar
mokiziva
2006-09-25_07:10


Hm, Puci, interesno...I zashto ne ostana tam, kakvo te otblusna, samo lujata li? Nameri li i ti sadhuta koito praviat neobiknoveni neshta? I kakvo nauchi ot cialoto tova putuvane s dve dumi? A sega kude se namirash, v koia chast na sveta? A kakvo shte kajesh za Goa, tam sushto li nameri samo luja? az smiatam da otida sega prez ianuari , veche sum go reshila okonchatelno i taia sedmica pochvam da si tursia evtin bilet. v momenta sum adski silno vsmukana ot taia vulna zaradi tozi chovek, za kogoto spomenah po-gore , koito e prekaral dulgi godini v peshterata, samo s poseshtenia ot guruto si ot vreme na vreme. Toi mi razkazva pochti denonoshtno za India i za sadhutata tam, otishul e kato mladej hipi zaedno s hora kato Goa Gil i Swami Williams i mnogo drugi evropeici i amerikanci kum Goa i si e kupil imenie tam. Otnachalo sa tursili prosto prosvetlenie v Goa, vzemali sa neprekusnato LSD, pravili sa si seansi, no po-kusno reshil da ostavi sichko tova i se premestil v peshterata sred tigrite ( kakto ti sam kaza, tam ima dosta zverove, ako chovek naisitna reshi da otide v divata chast na India). Toia chovek naistina mi otvori ochite , prosto nikoi dosega ne e imal takova vlianie vurhu men, daje i Goa Gil kato beshe tuk na gosti, pak ne uspia da mi povliae taka. Vsushnost spored men 90 procenta ot sichkite uj mnogo prosvetleni hora, prosto sa edni golemi lujci i hora koito se hvaliat, vkliuchitelno horata v ashramite, kakto i gurutata i sadhutata. Vkluchitelno i Goa Gil. Te prosto ne jiveiat taka kakto kazvat che jiveiat. Istinskite hora niama da gi namerim tam, niama da gi namerim sred tezi koito se tupat po gurdite i govoriat za duhovnost pred niakolko hiliadi devotees...Istinskite hora za gore v planinite, neizvestni nikomu, napulno otkusnati ot civilizaciata i suetata. Tochno tiah otivam da tursia tazi zima v India, nadiavam se da ojiveia sred tigrite gore v planinata....;) Niama da stupia na nito edin ashram, nito puk smiatam da si tursia guru. Za men primerno hora kato Gil koito uj sa horata koito svurzvat zapadnata kultura s tradiciata na India, te sa prosto neshto kato messangers, neshto kato nosachi na poslanieto. Kato hora vsushnost pritejavat edno ogromno ego i izobshto ne praktikuvat tova koeto kazvat, no vsushnost e vajno samo poslanieto koeto nosiat za nas, a ne te samite kato hora. Za tova i ne viarvam v ashrami guruta i ala bala, prosto vajno e samo poslanieto. Niama nujda da sudim horata, dali sa naistina pravedni ili ne, zashtoto shte se razocharovame, tochno kakto ti se e sluchilo na teb, prosto shte vidim samo luja, ogromni egota i t.n. Vajno e samo poslanieto.. A ti shtom govorish za poslednite 10 godini, nachi ne si bil na Kumba Mela, poneje se provejda na seki 12 godini i e sega taia zima. Niamash li namerenie da otidesh natatuk?
Gravatar
Baldur
2006-09-26_20:17


Наскоро ми попадна една книжка - "Животът на един йогин", на Пхамананса Йогананда (или нещо подобно). Доста романтично описваше самодоволния си и доста охолен живот на индийски "кисел гъзар" и търсенето му на просветление. И в интерес на истината, направи ми впечатление, че повечето хора, които търсят духовното в индия, съвсем не са бедняци, напротив, даже заможни. Описваше си приятелчетата-все "мъдерци", известни в цялата страна. Поправете ме ако греша, не съм бил в Индия, но има една поговорка "сиромах човек-жив дявол". При тамошната мизерия, съчетана с постколониално наследство, кастова система, враждуваши религии, многобройни еизици...трудно няакой може да ме убеди, че онези мангали имат могат да научат на каквото и да е човек от западния свят. У мен лично индия предизвиква презрение заради прословутата си лоша хигиена, кражби, неуреденост, лоша инфраструктура, гигантска необразована маса свръхнаселение. (това е лично мнение, затова не е нужно се приема лично) И може би наистина има хора, постигнали чудеса в личното си осъзнаване, но за какво ще им е да киснат цял живот в разни пещери? Може би за да чакат някой романтичен европеец да ги намери. Вервайте ми. Хареса ми една мисъл все пак от книгата на цигането (Пхамананса) : "не е нужно да живееш далече от хората, за да медитираш и да се развиваш. Нужна ти е една стая." И още една, на един вели японец: "Лесно е да си светец в планината, близо до боговете. Трудно е да живееш правилен живот в града, близо до порока. Само истинските светци могат да живеят в града"
Gravatar
Партилан420
2006-09-26_20:48


ЗАщо да работя в Индия за 5 рупи(10 цента) на ден, след като вси4ко там е в пъти по- евтино, отколкото е тук в Европа и понякога дори безплатно?? п.с самолетът не е единствения на4ин да отидеш до изто4на Азия или до централна Америка, просто е най-бързия и най-безопасния, но дале4 не е най- евтиния, нито най- екологи4но-4истия
Gravatar
Baldur
2006-09-26_21:14


В Тайланд тази седмица военните направиха преврат, и ако не омизестват ситуацията, наистина си залужава да се отиде там. Но индия...в София има факултето и филиповци, в Пловдив има столипино. индия е, образно казано, на една ръка разстояние - има си врачки, гледачки, крадци, тълпи мургави деца, мазни гелосани типове и мизерия.
Gravatar
puci
2006-09-27_05:40


Не останах там защото мисля получих/взех/намерих това което търсех - себе си. Не ме разбираите погрешно,в никакъв случаи не съм бил разочарован,по-скоро обратното.Изживях много силни моменти,които никога няма да забравя,но с очите си не видях "фокусници" ;). С две думи разбрах че не там е моето място. В Гоа издържах само седмица,пълно е с туристи и не намерих нищо интересно за себе си.Отидох още по-надолу към Керала.Представи си пътя от много нагоре над Джагешвар примерно до Халдвани от там към Дели от там през Варанаси и от там през Бомбаи към Гоа и Керала-пеш,каруца,джип,реис,влак,бесни моторни рикши,хахаха,влака пристигна в Гоа само с 48 часа закъснемие,имаш много време да се замислиш. Сега съм си в къщи,имам жена и дете,семеиство,хора които обичам и намирам огромно удовлетворение грижеики се за тях.Не смятам да се връщам следващите 5-10 години или може би само за месец след време за да попуша от онзи невероятен чарас от Парвати или Манали,макар че наи си падах мо собственоръчно направените килограми. За "наи-добрите" иоги никои никога не разбира,те извървяват своя път в хармония с природата,без да изпадат в краиности и си отиват пак без никои да разбере. От суетата няма как да избягаш ако я носиш със себе си,хехех. Не е лошо човек да има гуру/учител с които може да разговаря свободно и е истиски късмет ако можеш да намериш такъв човек,но за това не е задължително да ходиш в Индия.Не е лошо и да поживееш в Ашрам,стига да спазваш реда,има какво да се научи и там! На кумба мела не съм присъствал,но има и други големи празници за които държавата/правителсвото набавя по 5 тона чарас на ден и раздава,пуфтенето е също много сериозно. Отиди сега януари-февруари,гадното време ще е минало,но горе по планините ще е студено още. Също смятам че е наи-лено да избягаш,трудното е да останеш и да се бориш! Никои не те кара да работиш за 5 рупии на ден,сам го избираш! Нарича се Карма иога,работиш в името на другите,без да взимаш или получаваш толкова колкото да не пукнеш от глад,това разбира се важеше за мен,не важеше за стотиците семеиства толкова бедни с по 5-6 деца дошли от Непал за да строят козите пътеки наречени пътища с голи ръце,децата,жените - всички бачкат за малко хляб,спят с маимуните,гонят ги животни и т.н..., Питаики гурото защо просто не купиш един багер и всичко ще стане по-бързо и по-здраво и тои отговори - ами, тогава тези хора какво ще правят,този един багер ще ги убие,кое ще ги храни тогава? Всеки сам избира,за мен Индия беше полезно изживяване!
Gravatar
the GNOME
2006-09-27_07:34


офф Партилан420, имаш лични...
Gravatar
malkiat_dim
2006-09-27_11:50


Абе бая пара си е да се обикаля :( А най лошото е, че доста хора където се представят за много праведни и просветени само пара и некви други четки за егото са им в главата :( Малко офф за което сори :oops: щото е за Бразилия и един Аяхуаска ритуал за който разбрах случайно от гостуващ германец при едно приятелче. Та навих се веднага кат разбрах за какво става дума говорихме с човека всичко точно просветление, чудесии песни ритрит откъсване от материалното его и т.н. се яко няма пролеми и кат дойде време тука преди около месец да видим как ще се организираме и опааа 2 хил. евро за участие на човек :shock: Егати и просветлението от 2000 Евра го е треснало чак сигурно свитки са му излезли, нема що :x Много кофти че дори и от тези ритуали почнаха да се чудят как пара да извадят, дори и да ги имах тези пари пак нямаше да ги дам щото ми се чини някак пошло и гадно :mrgreen: Та май верно единственият начин да намериш нещо истинско е сам да тръгнеш да го търсиш, само дето има шанс кат не знаеш какво правиш да те изпапа крокодила, ама пък за пореден път се убедих че каквото ти се представя много лесно, просто и лъскаво най вероятно не е безкорисно :( Та така сори пак за оффа :D
Gravatar

2006-10-01_17:43


Az puk si mislia che India ne e nishto pove4e ot porednata turisti4eska atrakcia.Imam vpredvid che da se sreshtenesh s tia hora i da se zapoznaesh otblizo sus sushtnostta im triaa si neshto mnogo specialno puk chestno kazano takiva hora se broiat na prusti.Fsi4ko ostanalo e falsh porednia komers za privlichane na turisti.Iogi mogi ala bala istinskite iogi nikoi ne gi vijda! Mnogo hubav post e napisal puci i obshto vzeto sum napulno suglasen s nego.
Gravatar
vordhosbn
2006-10-04_13:16


Като стана дума за India Spirit - [url:78lz60m6]http://video.google.com/videoplay?docid=1056137936479796785&q=india+spirit[/url:78lz60m6] :!: :idea: :|
Gravatar
mokiziva
2006-11-27_19:37


WOOOOOW twa sega chak vidiah che si go napisal. ebasi magiata e znachi che shiva joerg beshe vkushti predi edna sedmica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow she zema da si vurna viarata v magiata az
Gravatar
vordhosbn
2006-11-28_00:36


Ееее! Да ти имам и гостите. :lol: :D :P П.С.: Случайни съвпадения няма.
Gravatar
mokiziva
2006-11-28_22:38


Абсолютно. Искам да ти кажа че ти си човека който ми върна на мен вярата в магията и в доброто в тоя форум. Я дай още някой линк по темата да видим дали човека койот е правил видеото ше доийде вкъщи :idea: :lol:
Gravatar
vordhosbn
2006-11-28_23:49


Кой е правил видеото?
Gravatar
mokiziva
2006-11-29_10:22


ами шива йорг го е правил ;). госта ни. бтв той е правил имного интересни филми за илуминатите, наистина ви ги препоръчвам, не си мислете че делата му се изчерпват с музика и лейбъл. няма да тръгна аз случайно да наричам някой човек много специялен, само щото е издал три диска. с нетърпение очаквам да го видя отново в Гоа сега :idea: :idea: :idea: :idea: тоя път с дъщеря му и жена му :idea: :idea: :idea: за затова викам дай още някой линк. [b:1dfhjdq8][color=red:1dfhjdq8]много магия има в думите ти[/color:1dfhjdq8][/b:1dfhjdq8]
Gravatar
DreadSquirrel
2006-11-29_12:26


Хаха ооо дали нямаше един колега, с раздърпана тениска на Front 242, А? 8) Ние сме на всеки километър! Хаха точно в последните 30 секунди... и някакво индийче май го муфтеше за пари... :lol:
Gravatar
brainjuice
2006-11-29_16:10


//offffff [quote:2r6mqe7x]Хаха ооо дали нямаше един колега, с раздърпана тениска на Front 242, А? 8) Ние сме на всеки километър![/quote:2r6mqe7x] Фронт 242 и те са нагазили в транса, имаха нечовешки ремикси на Juno Reactor, доколкото си спомням... или беше обратното - Джуно са ремиксирали Фронт? :roll: Спомням си само, че парчето се казваше God is God - запомнил съм го добре, щото и Laibach имат същото заглавие.
Gravatar
mokiziva
2006-11-29_19:17


are sa da vidim front li remixiral juno ili juno li remixiral front . mnogo e vajno tova za temata. :lol: :lol: osobeno shtoto juno ot dosta vreme si mechtaia da mi se izprechi na putia, imam da mu kazvam ena rabota. vordhosbn, btw moje vsiakakuv link da e, moje da e text , kakvoto iskash, samo da e svurzano s niakakva persona. vajno e , iskam da vidia, dali shte napravim magia taka. iavno purvia put ti si go predizvikal.
Gravatar
brainjuice
2006-11-29_21:37


[quote:ptc9p9wf]re sa da vidim front li remixiral juno ili juno li remixiral front . mnogo e vajno tova za temata.[/quote:ptc9p9wf] затова бях сложил едно //off отгоре, нали се сещаш? :wink:
Gravatar
mokiziva
2006-11-30_13:27


ne be nishto ne sum kazala :D :idea: . daje niakoi put mi pisva kato vseki se oplakva ot off topici, sichko triabva da bude podredeno i striktno s cherveni i sini vratovruzki, samo da e posmialo niakoe chavdarche da si sloji chervena vratovruzka, shte bude zavinagi otlucheno ot moskomolskia suvet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gravatar
pavelot
2006-12-01_07:35


Да Baldur, "Животът на един йогин" на Пхамананса Йогананда е една от най-великите книги по рода си, които съм срещал наред с "Живот сред хималайските учители" - Свами Рама :idea: :)
Gravatar
mokiziva
2006-12-01_19:25


Da, Живот сред хималайските учители и на мене ми е една от петте любими книги. Живота на един йогин ми се стори малко блудкава книга, тоест малко измислена, иначе несъмнено е интересна. Прадхупада е една от любимите ми , описва живота на Прабхупада сред хипитата в Америка, Бийтълс и въобще цялото кришнарство в младото поколение. Книгата Баба на Баба Рампури също е от любимите ми. Хм, като се замисля , ужасно мразя да говоря за книги защото никога не мога да свърша списъка :lol: :lol: :lol: :lol: . Особена фенка съм обаче на документални филми за Индия и Кумба Мела. Колекцията ни с документации за Индия в момента е около 60 гб което си е доста солидно , само ако можех да закупя правата за тия филми да отворя една телевизия спирит оф индиа бих била адски щастлива. дано пътя който съм си начертала, поне малко го задържа в рамките които съм му запланувала. би било яко да ги видят повече хора тия филми
Gravatar
mokiziva
2006-12-05_22:03


[img:2b5eh5aa]http://www.rampuri.com/KhumbMela2006/shahisnan4nagas.jpg[/img:2b5eh5aa] edna snimchica na tia ot koito sme pokaneni na kumba mela
Gravatar
luvstruck
2006-12-05_22:06


пичове са :D
Gravatar
mokiziva
2006-12-06_17:38


Нали, а тоя от дясно май даже си го виждал лично или? :lol: :D Ех, много ми е странно какво ли ще стане на това пътуване в Индия. Най-макото ще има доста за снимане :D :D :D
Gravatar
luvstruck
2006-12-06_22:09


...честно...не се загледах ...ама май верно е Той....хех..мн поздрави :wink:
Gravatar
stardriver
2006-12-06_22:13


той е ,ама леко пълен :) (сори ако е офф топик) :)
Gravatar
mokiziva
2006-12-07_13:56


[img:2etkgjig]http://www.goagil.com/images2/Covers1998/Shiva.jpg[/img:2etkgjig] Tuka e po-hubav :lol: 8) :idea: . A tozi nai-otpred e baba rampuri, za kogoto govoria prez cialoto vreme ot niakolko meseca. toi e tozi s kogoto napravihme partito spirit of india tuk vuv frankfurt i koito ni gostuvashe sedmici nared i ni razdade edin milion magicheski obekti ot india. pri nego shte hodim :)
Gravatar
unknown
2006-12-07_20:39


ми да ме земете и мен освен, а ? :lol: :roll: :idea:
Gravatar
mokiziva
2007-01-03_02:09


Ми айде :idea: . аз съм навита :idea: :P Току що пуснах долния анонс в секцията Диджеи, където всъщност изобщо не му е мястото. Мястото му е в Ънлимитед. За това го копи пействам тук, където принадлежи. :idea: [b:2oklxs12][size=150:2oklxs12]ГОА ГИЛ: Бащата на Гоа Транса[/size:2oklxs12] трейлър от документалния филм за един модерен Садху[/b:2oklxs12] Реших преди да замина за Индия все пак да оставя някаква следа в случай, че реша да поостана по-дълго там. :) [img:2oklxs12]http://www.psy-film.com/trance/gil/trailer4.jpg[/img:2oklxs12] Можете да си свалите десетминутен трейлър от документацията за Гоа Гил, която правим в момента. Трейлъра представлява част от интервюто с Гил, което взех в Берлин това лято. В него Гил ще ви разкаже за уникалната си концепция за сайкъделик партитата като духовно пробуждане и инициация, преминаваща първо през тъмнината и после през светлината. [img:2oklxs12]http://www.psy-film.com/trance/gil/trailer3.jpg[/img:2oklxs12] Ще разберете още какво точно представлява един Садху и какво е Кумба Мела - най-голямотото духовно събиране на Земята, където на всеки дванайсет години се срещат милиони пилигрими , за да се изкъпят в свещените води на Ганга. [img:2oklxs12]http://www.psy-film.com/trance/gil/trailer5.jpg[/img:2oklxs12] Освен това ще чуете няколко думи за разликата между черната и бялата магия, както и за Дарт Вейдър. Няколкото думи обаче са специялно подбрани , за да ви отворят апетита за по-сериозния разговор в дълбочина, който ще видите, когато излезе документацията официялно. :D Трейлъра го приготвих днес набързо докато си стягах багажа за Гоа, защото наистина ми хрумна , че всичко е възможно и може и да поостана в свещената Индия малко по-дълго. И ще е добре все пак да пусна нещичко, че май обещах ;). Това със сигурност няма да е официялния трейлър. При всички случаи ние също отиваме на Кумба Мела тази година и ще се върнем със свеж видео материал за Гил и Ариан и техните преживявания на това свещено духовно събиране. Очаквайте целия филм да излезе през пролетта на 2007. Ако някой иска да бъде осведомен за точната дата, нека ми пише на адрес: tina@psy-film.com Трейлъра е кратичък и в доста лошо качество, но както казах това е само тийзър за по-сериозната документация. http://www.psy-film.com/trance/gil/goagil.htm
Gravatar
bon'g'dub
2007-01-04_09:40


Блоп, :mrgreen: сега разбирам, че мистър Дарвин просто се е шегувал като е твърдял, че човекът произлиза от маймуните. Явно е имал пред вид, че докато се правим на маймуни, ще си мислим, че сме им родственици. Изглежда са им големи шкембетата, а пък тънки крачетата, ама сигурно е от коремното дишане, както обича да казва Светльо от Хиподил за своето. Виждал съм и други такива - с ей-такива нокти. Сигурно нож не могат да хванат салам да си отрежат :mrgreen:, ама то закво, те могат и да не дишат - те са факири. Фокусници. Какви гости само! Сигурно всеки си има отделна стая, с баня и тоалетна, че то иначе.... Няма да продължавам по-нататък, че мокиджива ще се почувства засегната и ще се чуди как да се спасява от моите енергии. Не, не е заради Гоа, не си го слагай на сърцето. По между другото ти благодаря още веднъж за FFF!
Gravatar
mokiziva
2007-01-04_10:15


aa za kvo da se chuvstvam zaseganta, govori si, az se radvam na vsiakakvi otzivi za neshtata koito pravia , v smisul za filmite. kritikuvai si na volia ;))))). tochno dnes mi e poslednia raboten den predi goa, chuvstvam se prekrasno i nishto ne moje da me zasegne, govori si, az shte se radvam daje mnogo. samo ako shte e na lichna osnova, sum otvorila vrati v temata users tam vseki moje da si kritikuva i da si me pliue na volia, chakam s kozunak i sol, no inache ako ne e na lichna osnova kritikata shte se radvam na vsiakakvi komentari za videotata na saita ni. moje v poslednia moment da izskochi niakoia inspirirashta ideika ;))). ne razbrah mnogo dobre na kude biesh. sushto ne razbrah dali vuosbhte si vidial videoto. ne znam, az sum super navita da otvoria sait samo za bulgaria, sus sushtoto sudurjanie i sushtite videota, no vsichko da e na bulgarski. samo edno me spira: iavno vi e problem da otvariate videotata, ori men tuka stava samo za dve tri sekundi streama, iavno triabva niakakvo po-lovko reshenie za bulgarskite internet uslovia. ako niakoi ima niakakuv suvet ili iska da se prisuedini kum ideiata kato redaktor ili prevodach, da mi pishe please :idea: :idea: :idea: :idea: adresa go ima gore.
Gravatar
brainjuice
2007-01-04_10:26


пробвала ли си Flash Stream на принципа, на който действа Youtube? нямам идея дали е лесно да се направи и дали е уместно за твоите неща, но просто ти подхвърлям опция. :wink: иначе аз съм навит да превеждам и редактирам, но само от английски, за немскоезичните неща не ме търси...
Gravatar
mokiziva
2007-01-04_15:01


da probvah flash, no toi ne stava za po-dulgi filmi. ami tva video gore primerno e na angliiski hehe ama ti moje bi dori ne si go gledal ;)))))). kakto i da e, shte vidim, moje bi niakoi niakoi niakoga shte proiavi interes kum neshtata koito pravia, v smisul v bulgaria, i togava shte e iako da gi ima sichkite filmi i na bulgarski. za sega tia videota gi pravia s iasnoto suznanie che shte gi vidiat ne poveche ot pet shest choveka tuka, specialno za tova gore znam che mnogo malko hora vuobshte imat niakuv probliasuk kvo e sadhu i kvo e kumba mela, tui che za tiah e napraveno videoto. tva mu e tupoto na bulgaria , che chovek kato pravi neshto, go pravi za trima chetirma edva li ne. ostanalite vuobshte i ne gi ebe kvo si napravil hehe ama tva e jivota, az nikoga ne sum tvurdiala che moga da jiveia i "deistvam" pri takiva uslovia bez da ima dori i pet choveka koito da oceniat kvo pravish :) :) :) tui che ako iskash da se vkliuchish triabva da gi imash tva predvid: che shte go pravish edva li ne za vuzduha ; vse pak za dosta underground temi.
Gravatar
brainjuice
2007-01-04_15:10


ами виж, не ми пука за колко човека ще правя нещо, което така или иначе трябва да бъде направено. може и за 1 да е. пък и ми е интересно. и ти недей да го взимаш толкова навътре. не е нужно да се стремиш към внимание, то само ще дойде при тебе когато, ако и от когото трябва. :) видеото за Гил много добре виждам, че е на английски, но такива са примерно едно-две от нещата на сайта ти. останалото е на немски, при това - като в случая с Хофман - често пъти на изчанчен немски. п.с. самото видео не искам да коментирам, защото за мен Гил е доста противоречива личност... хем му се иска така, хем му се иска иначе... самият факт, че пред едните се прави на един, а пред другите на друг - което и ти си забелязала, при все че едва ли не го боготвориш - за мен е леко притеснителен.
Gravatar
mokiziva
2007-01-04_15:41


Ami vij sega, az na nego mu dulja vsichko koeto sum v momenta. Za men toi beshe goliamata iniciacia v jivota mi. Zashtoto biah edno otchaiano ot jivota i bulgarskata obshtestvenost momichence kogato predi deset godini popadnah na sajta mu i prochetoh kakvo e trance, kakvo e sadhu, kakvo e psychedelic kultura. Biah tolkova vpechatlena ot nego, che celia mi jivot se promeni, zaradi nego trugnah da obikaliam dalechnia sviat, zaradi nego proslushah trance i techno i zaradi nego pochnah da cheta filosofski knigi. Tui che za men toi oznachava adski mnogo, toi e edno olicotvorenie za tova kakvo e trance kulturata. A ti zashto reshi che e protivorechiva lichnost: zashtoto chetesh niakvi kliuki kolko bil nadmenen, kolko bil lujliv, kolko bil alchen za pari. Pozvoli mi da ti kaja, che triabva 100 puti da premerish tozi koito go govori tva, predi da poviarvash. Purvo pogovori lichnos GIl predi da viarvash v kliukite po negov adres;)))))))). V smisul abe Gilcho si e bashtata na psychedelic tranca koito kakvoto i da govori;:))). Ami ne znam sega, ako iskash mojem da se hvanem i da spretnem neshto hubavo. Imam i drugi neshta na angliiski vse pak na saita. Vsushnost toia sait vuobshte ne e gotov oshte, imam hiliadi neshta koito triabva da kacha, goliama chast sa na angliiski, smiatam da se razrastna dosta heheheheheh i daje smiatam da go prevurna v non stop tv stream s vremeto. daje ako zaviseshe ot men oshte niamashe da sum napravila saita obshtestven, ama sven me ubedi che e vreme. mislia da se svurja s teb ako naistina iskash da se vklicuhish.
Gravatar
brainjuice
2007-01-04_16:05


да, разбирам защо Гил означава толкова много за теб. но и ти разбери, че съм изградил мнението си не само въз основа на това, което съм чувал за идването му в бг. по-скоро съпоставям много различни източници и така си правя изводите. ти сама каза, че Гил не иска докато е в Индия тамошните му приятели садхута да знаят много за живота му извън Индия. ти самата каза, че той води неко като двоен живот. от моя гледна точка това не е добре откъдето и да го погледнеш. или ще си културна икона на западната култура, или ще си садху като садху, ще преживяваш само от подаяния, ще пушиш чилъм и толкоз. и на мен ми е интересно Гил какво казва и как го казва. именно затова бих се наел да го превеждам. само че, за разлика от тебе, и понеже нямам никакви лични пристрастия към него, аз мога да се съглася по същество с казаното от него без да приемам всичко което казва или прави за 1 към 1 чиста монета. просто хората са зажаднели за определен тип култура, за определен тип духовност и той им я дава. лошо няма, можеше вместо това да им дава по-пошла култура и духовност, но той е избрал в живота си именно това, евала за което. само че в цялата работа според мен има елемент на шоу, на театър. не го познавам лично, но така ми се струва - Гил е артист, който поддържа определен имидж като всички артисти и шоумени. не казвам, че е лицемер, защото наистина си вярва. но все пак е артист, с това си изкарва хляба и заради това го харесват и уважават хората. така го възприемам аз. а иначе с готовност бих помагал за такива разни неща, само че както ти, така и аз съм затрупан от хиляди други неща и не обещавам преводите да вървят със скоростта на светлината. :)
Gravatar
mokiziva
2007-01-04_16:57


:D shto kvo imash protiv dvoinia jivot ;))))))))))? vuv vsiaka edna duhovna tradicia, pone spored tova koeto sum chela, shamana e posrednik mejdu dva sviata, zemnia i duhovnia i kato takuv pri vichki sluchai i s dvoinstvena natura. niakoi go narichat shizofrenia. za drugi tova e fakt i ne podleji na kritika. :D . kakto i da e, da ti kaja specialno gil dori pred nai-dobrite mu priateli triabva da go zashtitavam taka kato pred teb tui che napravo veche sum se izturkala. vseki viarva v kvoto poiska, az samo davam videoto i tva e.
Gravatar
puci
2007-01-04_18:20


По-бързичко тръгваи за Индия!Ще се отметнеш и завъртиш хиляди пъти от казаното до сега! Пожелавам ти само приятни изживявания!Вкусен чарас само да пуфтиш и внимаваи за ментета защото и там има,наи-често лъжат чужденците като им продават Doop. :D
Gravatar
mokiziva
2007-01-04_20:05


ше тръгна бе споко, то не остана вече. може би следващия си сън вече ще го ударя направо в делхи. :D мерси за пожеланието още веднъж, хехе тука вече в трета тема се говори за мойто пътуване до индия, админа пак ще се оплаче че оуим е станал " блога на мокизива" , чак ме досрамява буааахахаха :lol: :lol: 8) . между другото аз въобще не се отмятам от нищо казано, нито се въртя хиляди пъти, стоя си на едно и също място през цялото време, и говоря за едно и също нещо през цялото време ама хората не ме разбират и си мислят че се отмятам хехе. нищо.
Gravatar
DreadSquirrel
2007-01-05_02:38


Хаха е примери ли искаш? :wink: А и аз не виждам какво му е лошото на двойнствения живот. Само който не е бил малък не е водил такъв, хаха. Хайде сега, всички сме лъгали родителите си, а някои и още продължаваме. И не само. Просто не е лесно не се носи някаква маска в света, такъв какъвто е сега. А най-вероятно е и от край време да си е така. Не виждам защо да очакваме много повече от някой, пък дори и да е на по-високо в йерархията, хаха. По-скоро ако беше идеален щеше да ме усъмни.
Gravatar
brainjuice
2007-01-05_07:35


добре, айде да речем, че няма нищо лошо в двойнствения живот. :wink: да, и аз не държа абсолютно всички хора, които ме познават, да знаят с абсолютни подробности как си прекарвам свободното време. :lol: но пък аз нямам претенцията да съм велик, духовно издигнат и т.н. човек. ако имах тази претенция, може би щях да се постарая нещата да седят малко по-иначе:wink: както и да е, прав си за това, че само защото някой е известен и талантлив, не е нужно да очакваме от него да е идеален. и на мен това ми беше мисълта - да не идеализираме прекалено много хората, пък били те и бащи на транса. :)
Gravatar
anomy_lt
2007-01-06_01:49


thumb's up brainjuice :!: :idea:
Gravatar
bon'g'dub
2007-01-09_13:42


Интересно ми е, вярвате ли, че в България има такова място, където поклонници отиват да се изцелят, лягайки на специален камък, или пък, за да си проверят нещо си, си поставят двата пръста в две специални дупчици. И това се случва в продължение на много години... Интересно ми е да чуя мнението ви, независимо дали е крайно оптимистично. Бих искал да разбера защо допускате, че го има? Съвсем сериозно, ето ви и снимков материал. Защо според вас хората правят това, което ясно се вижда на снимката? [url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/73/72413_896.JPG:1eaqt6zo][img:1eaqt6zo]http://www.picvalley.net/u/73/72413_896.JPG[/img:1eaqt6zo][/url:1eaqt6zo]
Gravatar
DreadSquirrel
2007-01-13_17:57


Кое на снимката? Парцалите по дръвчетата ли? Също я има и практиката да легнат до росен, намиращ се на самодивско място, но туй е по-комплексно.
Gravatar
trancEdrift
2007-01-13_19:17


мартенички по клонки, мартенички под камъчета... за пъхането на пръстчета на странни места не се сещам, но предполагам че не е нужно да е точно по същия начин, нали, такива суеверия виреят по хората независимо от вярата, расата и мястото :roll:
Gravatar
unknown
2007-01-14_18:02


Звучи логично, практиката с лягането върху точно определен голям камък! Аз си го обяснявам с това, че химичния състав, формата и размера влияят на earth's magnetic fields, получава се фокус на тези енергий идващи от там от където идват и хоп! Със същата сила "лекуват" и магнитните наколенки,налакътници и други подобни.. Затова и компаса се побърква на места където има такъв фокус(мокус) :lol: Затова и много от светилищата ги правят върху такива големи скални образования. Много добър пример е [url=http://www.ouim.org/forum/viewtopic.php?t=5347:3b682y9p]Белинташ[/url:3b682y9p], там има едно място(нямам снимка за съжаление) където компаса не може да вземе решение, около него има 4 дупки всяка за всяка една от посоките разположени на около метър и полувина една от друга под формата на квадрат. *(много хубаво място за медитация) :oops:
Gravatar
mokiziva
2007-01-21_04:07


zdraveite, mnogo pozdravi ot india. tochno se vrushtam ot kumba mela.beshe nai neveroiatnoto prejiviavane v jivota mi. 20miliona poklonnici, hiliadi sadhuta i rituali, chillumi, sveshtenno kupane v ganga,prosto absoliutno MIND BLOWING!! shte vi razkazvamnadulgo i nashiroko kato se vurna :). inache india e absoliutno shokirashta strana, nikoga ne sum si predstavialakak izglejda edna strana ot tretia sviat v deistvitelnost. tova putuvane absoliutno promeni jivota mi. snoshti trugnahme a goa, ama neshto se skarahme s priatelia mi i az se iadosah i si hvanah chantata i zaminah sama. sega malko me e strah, daje mnogo, shtoto vijdam che e dosta tupo da se putuva sama jena iz india i e dosta trudno vuobshte da stigna do goa ot tuk shtoto 20 miliona sushto iskat da napusnat grada....ujasno e. ( nali znaete che goa ne e india i india e dosta razlichna ot tova koeto ste vijdali ot anjuna i vagator v goa..., dosta opasnoe )..ama se nadiavam da mine dobre. reshih da namina oprez internet i da vi kaja che vi obicham.
Gravatar
puci
2007-01-21_05:58


:) Ако имаш нужда от някаква помощ питаи!
Gravatar
pavelot
2007-01-21_08:05


Моки, вярата ти ще те води, интуицията. Ако отидеш до Вриндавана, там са моите хора. Варанаси също е едно много хубаво място. Поздрави на Индия. :) :oops:
Gravatar
ani
2007-01-22_09:04


пълен напред, попътен вятър и наслука :D ти си силна, и не вярвам, че нещо ще те спре да реализираш желаното :) трупай спомени на воля :) до скоро!
Gravatar
unknown
2007-01-22_13:06


Успех и безопасно пътуване! Поздрави на Индия! :oops:
Gravatar
I`LoVe`TRanCe
2007-01-24_10:17


Але-мале! За Кумба Мела съм гледала много нещица, но не знаех, че се пада тази година, жалко беше ми фикс идея да отида и да се запозная лично с този духовно прочистваш обичай... Моки, да се пазиш, мацка! И ти желая весело и пълноценно изкарване в Индия.. Немам търпение да се върнеш и да разказваш... Алеее лудница :lol:
Gravatar
mokiziva
2007-02-02_15:04


Ами много ви благодаря за подкрепата :oops: . Моите четири седмици в Индия днес приключиха...Днес се върнах и направо не знам какво да направя за да се приземя обратно в реалността. Това пътуване наистина беше адски интензивно, даже прекалено интензивно, ще ми трябва цял живот за да преработя това което се случи на Кумба Мела. Имам чувството че сега ми трябват поне няколко месеца мълчание и размишление. Още не съм си разопаковала багажа , но седнах да понахвърля някои мисли за това какво се случи по време на голямото поклонение и свещеното къпане в Ганга заедно с хилядите садхута, но просто заседнах още на първата дума. Абсолютно неописуемо е това което се случи, как ще успея да го прехвърля в писмена форма или на екран....Гледам видео материала и просто не мога да повярвам че наистина съм била на това място, наистина съм видяла всичките тези ритуали, наистина съм видяла всичките тези магически способности и всичко това. Наистина ли аз бях там или някой друг се беше заселил в моето тяло, много много странно се чувствам просто. Може би трябва просто да ударя един сън след 20те часа полет и чак тогва да поразмишлявам. Наистина ли се случиха тези неща, наистина ли го видях с очите си??????? Просто не мога да го повярвам. ... п.с. А Павелот, не знаех къде точно с атвоите хора във Вриндавана, иначе щях непременно да мина оттам. аз бях там в един темпъл, където ни просвещаваха. Варанаси също е много красив да. Но просто Кумба е най-невероятното място по всички критерии, обърна ми представите за света просто :-
Gravatar
ani
2007-02-02_17:16


добре си си дошла :D
Gravatar
I`LoVe`TRanCe
2007-02-03_01:50


wellcome!!! :lol:
Gravatar
mokiziva
2007-02-03_07:02


Еее мерси, добре заварили ;). Всъщност планирах след Индия да дойда замалко в България, ама хванах някаква доста върла кашлица, както бтв много други европейци и американци които бяха на Кумба Мела. Да отидеш на Кумба Мела в действителност е едно огромно изпитание на духа. Поне за мен най-голямото досега в живота ми. Там е изключително студено през нощта, свещената баня в Ганга също е през нощта в 4 часа и е адски студена водата. Нормалните хора по принцип се къпят и през деня ( около 20 градуса температура). но ние имахме уж голямата чест да се изкъпем първи веднага след великите Нага Баба от Джуна Акара, това са голите садхута за които всички сте чували. Това е чест за която милиони хора уж мечтаят, тъй като в трите свещени дни ( през които капките на безсмъртието са паднали в Ганга) правилата са доста стриктни и първо се къпят най-свещените садхута от Джуна Акара и след тях други садхута и чак след всичките свещени садхута, гурута и т-н- имат право да се изкъпят и останалите милиони хора. Само дето тая голяма чест да се изкъпеш първи в Ганга, означава да се къпеш в ледена вода през нощта. Настинката е в кърпа вързана. Освен това садхутата пафкат по 200 чилума на ден и понеже тази година явно за първи път садхутата от джуна акара допуснаха жени на свещения огън, и то не само за час два а за всичките дни, нямаше как да ги разочаровам и пафках заедно с тях. Дойде ми в много, въпреки че който ме познава знае че съм доста върла пушачка от доста години, само че 200 чилъма на ден две седмици подред наистина не е шега...Накрая не можех да дишам направо, както бтв и самите садхута. Голямо кашляне падна последните дни. Но те ме убеждаваха че така си изкашляме всичките грехове и негативни мисли навън и това е добре за духа ;))). Въздуха в Кумба Мела е вероятно най-прашния въздух на планетата защото всичките милиони хора седят около своите дуни ( огън) през цялото време и е ужасно прашно заради пушека от огнъовете ( става въпрос за 20 милиона човека) , направо не се диша. И да не пафкаш, пак ще ти се запушат дробовете. Тъй че честно казано, ако някой си мисли че е било супер разтоварващо преживяване, не се заблуждавайте, беше адски голямо изпитание за духа. Сега съм на аюрведа самолечение сигурно поне няколко седмици подред. Май вече е време да поствам снимките от Кумба Мела ;). И да седна да напиша една статийка в която да ви спестя подробности като бронхо възпаления и ала бала ;)))
Gravatar
steam
2007-02-04_00:26
:)

С нетърпение очаквам снимки и още разкази :)
Gravatar
mokiziva
2007-02-04_11:38


действам ден и нощ :lol: . сори за закъснението, просто се налага да експортирам всеки кадър от видео камерата един по един за да стане снимка. очаквайте включване възможно най-бързо. :)
Gravatar
puci
2007-02-05_08:32


:oops: нямам търпение! :)
Gravatar
mokiziva
2007-02-06_06:51


само в случай че сте пропуснали: снимките и текста са тук: http://ouim.org/forum/viewtopic.php?t=5 ... 376494b95a
Gravatar
Партилан420
2007-02-06_22:40


[img:25bx9re0]http://ru.fishki.net/picsu/podb112_07.jpg[/img:25bx9re0]