Gravatar
unknown
2006-04-19_19:32
DNA Activation

..eми дайте да си поговориме по тая тема :?: http://www.dnaperfection.com/pages/1/index.htm http://www.thelivinglightfoundation.com/DNA.html ..не е ли това един от етапите през който трябва да минем по пътя си към 2012-та ? колко много чудеса... :idea:
Gravatar
shpongled
2006-04-20_11:53


Po 100$ sesiqta ste q propusna taq stupka. Po dobre da se obajdam v Kanal2001 tam ste me aktivirat za 50 st na minuta
Gravatar
unknown
2006-05-02_09:52


..и все пак малко повечко инфо някой има ли за какво иде реч ???? :idea:
Gravatar
the GNOME
2006-05-17_07:58


Не знам! Не знам докъде са стигнали както и дали наистина няма да стигнат твърде далеч... Преди време попаднах на един материал свързан с нано технологиите. Доколкото ми е известно доста мастити компании в това число и IBM вливат невероятни пари в това поприще... идеята е да се създадът тъй наречените "нано роботи" и вече доколкото знам имат известен напредък в това направление. Та с помощта на тези роботчета искат следната ситуация да стане възможна - Седиш си ти на терасата и се припичаш на слънце (примерно) и ти се допива ябълков сок. Не ставаш за да си го вземеш, а просто казваш "Ябълков сок" при което определено количество от "домашните ти" нано роботчета се втурват и ОТ СВОБОДНИ АТОМИ СГЛОБЯВАТ ЧАША ПЪЛНА С ЯБЪЛКОВ СОК! По същия начин горе долу искат да постигнат и безсмъртие... ...анализират тялото ти и определят точното количество и качество на необходимите му за да се чувства в отлично състояние клетки. После пускат в организма ти медицински нано роботчета, които поемат грижата на молекулярно и атомно ниво да запазят тези клетки и същевременно да отстраняват всички излишни или ненужни тела попадащи в тялото ти... ! "Каква фантазия" - ще рече някой, но за добро или зло нано разработчиците вече имат определени постижения, можете лесно да се доберете до инфо ако ви интересува.. Тук идват въпросите: "До къде в действителност са стигнали нещата?" "А какво би станало ако тези пущинки се използват за зло?" "А ако ги изпуснем от контрол?" Всички сме на ясно че човешките изобретения в повечето случаи стават обществено достояние с известно закъснение.. какво точно се случва в секретните лаборатории никой не може да знае. Ако тези нанороботчета са под една или друга форма вече реалност и ако могат да пипат на атомно ниво те не само могат да активизират ДНК-то ми а да ме превърнат в ... еба ли му майката какво! Приказвах си по темата с един Кришна осъзнат та неговите думи по повод случая бяха: - Кришна няма да позволи това! надявам се да е прав :)
Gravatar
unknown
2006-05-19_22:38


не не.. тук не става въпрос за "наноботчета" ..тая активация става на по-фино ниво.. :oops:
Gravatar
anomy_lt
2006-07-10_14:38


power of mind over matter... определено ще го пообмисля за домашно преди лягане ^^
Gravatar
Baldur
2006-07-10_20:27


"До къде в действителност са стигнали нещата?" "А какво би станало ако тези пущинки се използват за зло?" "А ако ги изпуснем от контрол?" Тhe GNOME, не искам да звучи като заяждане, но наистина е напълно излишна параноята по втория и третия въпрос, и ми се струва плод на безсънни нощи пред холивудски екшънчета. По първия въпрос: нещата не са чак толкова напред. За което съдя от следното - за оборудването на една лаборатория , в която да клонираш човек , са ти нужни едва около 150 000 $ , не е като да правиш атомна бомба или химическо оръжие. А и в научните списания винаги, ама винаги има информация за откритията и новите тенденции, въпреки че почти никой не си прави труда да ги чете. Казвам го от личен опит, защото преди години (в първи курс) работех на половин ден като сортирах поща с научна литература и отговарях за кореспонденцияат с научни институти по света. Е, ако 60-те и 70-те свръхсилите са крили ревностно "тайните" си - микропроцесорни системи за насочване на ракети например(откъдето технологията се внедрява за PC-та), а 80-те стелт технологията се е считала едва ли не за абсолютен връх на военната техника - в наши дни, при наличието на Интернет, запазването на информация даже в средносрочен план е не само трудно, то е невъзможно. В момента просто е скъпо да си достатъчно технологически напред и да имаш възможности за големи инвестиции, за да си позволиш най-новите технологии. Ако има достатъчно капитали, в България могат да се правят процесори, самолети и совалки, но въпросът е не в техниката, а в това дали такава инвестиция е рентабилна. И така, очакваме големия пробив - след декодирането на човешкия геном, изкуствените тъкани и възобновяването на нервни клетки - според мен лично, в близко бъдеще очакваме генетично модифицирани растения за целите на енергетиката.
Gravatar
James
2006-07-11_07:31


Балдур, говориш така се едно целя свят е подвластен на една система и едни условия, мислиш ли, че е адекватно да изключваш съществуването на сфери извън известните такива? Вярно е че не съм гледал от години екшън муви, но може още да ми държи жега заедно с разни гарнитури от сорта на тайни общества, зони 50 и кусур, Розуел и други разни. Но съдейки по себе си как от време на време в уж познатия свят се сблъсквам с действителности за които не съм подозирал че може да има почва, съвсем не мога да си позволя да изключвам това че разни слухове и предположения могат да имат реален източник.
Gravatar
unknown
2006-07-11_14:39


Baldur и сега има генетично модифицирани растения, животни и сапиенси :roll:
Gravatar
the GNOME
2006-07-11_14:57


[b:mzqp2ehz][u:mzqp2ehz]офф[/u:mzqp2ehz][/b:mzqp2ehz] [quote:mzqp2ehz][b:mzqp2ehz]Baldur:[/b:mzqp2ehz] По първия въпрос: нещата не са чак толкова напред. За което съдя от следното - за оборудването на една лаборатория , в която да клонираш човек , са ти нужни едва около 150 000 $ , не е като да правиш атомна бомба или химическо оръжие.[/quote:mzqp2ehz] :shock: [i:mzqp2ehz]преведи...[/i:mzqp2ehz] Вярваш значи, че всичката истина се публикува и няма нищо скрито покрито?.... Предполагам всичко що може да донесе полза на човечеството се разтръбява, но ако същото това нещо се използва по начин, който би могъл да бъде опасен в някакъв аспект за общото благо или да донесе лични облаги - нещата минават през сериозна цедка преди да достигнат до масите... Защо мислиш, че интернет е предпоставка за обществено достъпна прозрачност? По втория ми въпрос не намирам никакво успокоение извъобще!!! Но предполагам, че онова с холивуските екшънчета обяснява всичко! :lol: _________________ Какво е [b:mzqp2ehz]"големият пробив"[/b:mzqp2ehz]?
Gravatar
Baldur
2006-07-11_20:15


"unknown" - да съм споменал, че няма? "the Gnome"-"Вярваш значи, че всичката истина се публикува и няма нищо скрито покрито?..." Със сигурност не вярвам, че всичко се публикува. Но смятам, че държавната пропаганда и умишленото укриване на множество научни достижения е повлияло добре и е запазило до известна степен природата и е забавило динамиката на социалното развитие. Което според мен е хубаво като цяло. Относно секретността обаче, държа на тезата си - липсата на достатъчно свободен капитал (а не някаква световна конспирация) е основната пречка за развитието и внедряването на нови технологии. Това, че едрият бизнес и държавните институции на големите държави пазят интересите си не е тайна за никого, но реално погледнато, финансово само САЩ (в момента-2006г.) могат да си позволят да развиват сериозна наука. От кого да пазят нанотехнология или система за оптимизация на спътникови орбити, от Камерун ли? Вероятно от Китай , даже Русия, Бразилия, Индия - да , има държавни тайни в областта на науката, всяка държава се стреми да обезпечи своята сигурност и по този начин. И в това няма нищо лошо . Но умишленото неразпространение на научни открития в никакъв случай не е световна конспирация или какъвто и да е заговор.
Gravatar
Syman
2006-07-11_20:47


novo otkritie ako ima prilojenie pri voenite venaga se finansira
Gravatar
the GNOME
2006-07-13_19:40


[quote:27k1fume][b:27k1fume]Baldur:[/b:27k1fume] Относно секретността обаче, държа на тезата си - липсата на достатъчно свободен капитал (а не някаква световна конспирация) е основната пречка за развитието и внедряването на нови технологии.[/quote:27k1fume]Човек това пък откъде го извади? Кой говори изобщо за пречки в развитието и внедряването на нови технологии? А това, че само САЩ имали възможност за тратратра в никакъв случай не звучи успокоително! Поне за мен! Достатъчен е и само един болен мозък с достатъчно финансови възможности.... А и не говоря за научните открития като цяло, а само за една хипотетична, но дяволски възможна част от тях....
Gravatar
flange
2006-07-13_20:26


[color=red:hqsb2ye1]Baldur>Но смятам, че държавната пропаганда и умишленото укриване на множество научни достижения е повлияло добре и е запазило до известна степен природата и е забавило динамиката на социалното развитие.[/color:hqsb2ye1] Айде бе, именно петролните магнати плащат луди пари, та дори и с цената на поръчкови убийствата, за да гълтаме още тия отрови, вместо отдавна да сме минали на много по-рентабилни и екологични енергийни източници. Освен това, пропагандата не е държавна, а е финансирана от частни мегакорпорации с интереси в пълен ощърб на природната среда. [color=red:hqsb2ye1]Baldur>но реално погледнато, финансово само САЩ (в момента-2006г.) могат да си позволят да развиват сериозна наука[/color:hqsb2ye1] В момента (2006 г.) САЩ е страната с най-голям външен дълг, един добре прикриван и малко известен факт, но за сметка на това пък е и държавата с най-голям бюджет за армия и въоръжение. Изводите сами си ги правете, на глобален рекет намирисва, но финансово никак не е им е розово положението. В крайна сметка, правиме си сметки без кръчмаря, природата не ни принадлежи, ние и принадлежим, така че тя ще има и последната дума.
Gravatar
unknown
2006-07-30_19:12


Тези момчета намекват нещо свързано с DNA Activation процеса http://www.youtube.com/watch?v=4Qt3ucq6V1E&search=2012