Gravatar
Josette le Boursier
2008-11-22_21:29
"Дневникът на Джанет Роу"

...
Gravatar
muxomorka
2008-11-22_22:30
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

6eguwa6 se... :idea: :P ...twa mi zwu4i kato "amerikanski psihar":) samo sa mi go razkaz-wali de :) no 6to li mi se struwa 4e .. ... go postwa6 ne za da pokritikuwam literaturnata mu slabost ...)
Gravatar
Josette le Boursier
2008-11-22_22:58
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

:) Еми не знам как ти се струва, ама го сложих да четат хората и да видя кво мислят а останалото мн от поста не го разбрах :lol:
Gravatar
muxomorka
2008-11-22_23:32
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

mi tezata mu se razpada ako w ob6te ima takawa .... i kakwo inteersno milsi6 6te namerim w niakwo ubiistwo osobeno taka nedagawo podneseno dori tapite triluri gi prawat we4e s wkus ai stegni se ako prosto ima6 nujda da se obiasnaiwa6 kolko si.... zna4i ima6 nujkda ot psihoanalitik ne ot 4itateli da ne goworim za towa 4e ..
Gravatar
DeeBa
2008-11-23_05:04
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

wat
Gravatar
Josette le Boursier
2008-11-23_07:57
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

хах ми не знам какъв ти е проблема, аз тва не съм го сложила да ви харесва, не съм го сложила, за да обяснявам колко съм... каквато там мислиш, че съм :D Наистина ли мислиш, че си много яка като се заяждаш и като си мислиш, че знаеш каква съм и какво правя ;)
Gravatar
vordhosbn
2008-11-23_09:58
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

Много е психарско. :) Интересно разказче.
Gravatar
brainjuice
2008-11-24_10:37
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

хм, седи доста фрагментарно, според мен си доникъде, довърши го и тогава ще можем да коментираме достойнствата и недостатъците му. моят личен съвет е да намалиш пропорцията на общите разсъждения за света и живота и да туриш повече сюжет, повече неща дето се случват (и описанието на това как се чувства героинята, докато убива, което ще направи значително по-силно внушението от морализаторстването върху категориите "добро" и "зло". второто май е по-добре да бъде самво загатнато, иначе излизаш малко извън жанра на разказа) //off Мухоморке, прави ми впечатление, че ти доставя голямо удоволствие да правиш другите на пух и прах, а ти самата не си показала до момента свой продукт, който да ни накара да разберем и приемем твърде високите ти естетически критерии. :) :wink:
Gravatar
muxomorka
2008-11-24_13:58
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

wseki moi post e pproduct ...ne e e li .. :D product na usilen bosrba s klawiaturata titatarata... no i az za razlika ot was ne go namiram za umestno twa da si ostawiam ne6tata w mrejata:) \pp ppriznawam 4e zabeejkata ti kato cialo e umestna...za razlika ot moite posledni takiwa produkt na zatapiawane nedospiwane uliwane i wglejdane w nenujnosti :)
Gravatar
dapsycho
2008-11-24_14:13
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

Не знам за другите, Мухоморке, но тези усилия с боравенето ти с клавиатурата си личат и се отразяват и на мен като усилия да прочета какво си написала и искала да кажеш :) Не че и аз съм много добре изразяващ се... ама затова и не коментирам... И все пак за разказа - към авторката вече... ами ако ти си го писала няма да коментирам изобщо литературните му достойнства, защото не съм писател за да го правя, нито филолог... ще си призная прочетох му края, защото обикновено в такива разкази той ми е достатъчен.. и какво да ти кажа... защо ме излъга че не си от лошите? :idea:
Gravatar
happyday
2008-11-24_14:44
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

[quote="muxomorka":cb9hsmpk]wseki moi post e pproduct ...ne e e li .. :D product na usilen bosrba s klawiaturata titatarata... no i az za razlika ot was ne go namiram za umestno twa da si ostawiam ne6tata w mrejata:) \pp ppriznawam 4e zabeejkata ti kato cialo e umestna...za razlika ot moite posledni takiwa produkt na zatapiawane nedospiwane uliwane i wglejdane w nenujnosti :)[/quote:cb9hsmpk] Може и да си права,да е вид ексхибиционизъм да си оставяш нещата в мрежата,но кажи какво да правим в този форум тогава? Да се откажем от ексхибиционизма и да преминем към воайорството? Иначе за разказа.Аз не можах да го приема на сериозно.Героинята е момиче без душа и чувства,а говори за душата и чувствата си.
Gravatar
muxomorka
2008-11-24_15:15
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

mi wsa6ntost ne polagam usilia :) psiho sajaliawam 4e se ma4i6 - nedei mejduwpro4em sme6no e ne ti go wra6tam po bebe6ki oba4e ti si mai edinstwenia koito ne 4eta :lol: :lol: :lol: az za6toto sa6to mi kostwa uslie da iztraia do kraia wseki twoi post e tolkowa sku4en suh bananlen i dalag 4e trudno go preglu6taam wapreki 4e w na4aloto ne spirah da dobrosuwestno da po4wam (posta ) wapreki zapazenata marka ..nadiawam se 4e me razbira6 .. :) daje sega se wgledah w bukwite ti 6toto widiah 4e me zowe6 tam sred drugite pisanici ... :)
Gravatar
Josette le Boursier
2008-11-24_17:52
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

[quote="dapsycho":1ttoqok8]Не знам за другите, Мухоморке, но тези усилия с боравенето ти с клавиатурата си личат и се отразяват и на мен като усилия да прочета какво си написала и искала да кажеш :) Не че и аз съм много добре изразяващ се... ама затова и не коментирам... И все пак за разказа - към авторката вече... ами ако ти си го писала няма да коментирам изобщо литературните му достойнства, защото не съм писател за да го правя, нито филолог... ще си призная прочетох му края, защото обикновено в такива разкази той ми е достатъчен.. и какво да ти кажа... защо ме излъга че не си от лошите? :idea:[/quote:1ttoqok8] Не съм ;) "Аз" не съм героинята, тя е фикция 8) [b:1ttoqok8][i:1ttoqok8]happyday[/i:1ttoqok8][/b:1ttoqok8]-именно де :lol:
Gravatar
dapsycho
2008-11-24_18:05
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

Е всички освен теб ги четат явно, че май и ти :) А ти се засегна... просто ползвай кирилица вместо да се сърдиш ;) Няма лошо нека е взаимно, мухоморке ;) Все пак извинявай че не пиша само за ебане, повръщане и друсане за да ти е по-интересно, а все по някакви твърде скучни за твое величество теми :)
Gravatar
RealityDysfunction
2008-11-24_18:18
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

Ииии.. бре.. А момичето може би просто споделя нещо. И на мен понякога ми иде да споделям, и може би дори съм досадила някому тук. Ексхибиционизъм едва ли, [b:f0270nid]просто нещо се ражда в главата ти, и ти няма да хукнеш да го четеш на колегите в офиса, я[/b:f0270nid]! Затуй го постваш при 'сродни души'. Аз поне така мисля. Освен това, моят вечен въпрос към недоволните във всеки форум - когато нещо не ви харесва, просто го подминавайте. Не е нужно да бъде критикувано, нали? Човекът, който го е написал, явно е имал някаква нужда и я е задоволил. Не сме ние тези, дето трябва да съдим кое творение е стойностно и достойно за съществуване, и кое не. Виртуално място бол. Понятието форум значи заповядай да споделяш/дискутираш и т.н. Та така.. От друга страна, има хора с километрични постове.. Разликата каква е? Че писанията им не са във вид на разказ? Хмм.. Иначе, всички изказали се тук са ми симпатични, и с горното не изразявам отношение към muxomorka (като критикуващ) в случай, че така излезе, защото и тя ми е особено симпатична, въпреки, че ме заболява мозъкът докато й изчета латиницата! :P :P :P
Gravatar
RealityDysfunction
2008-11-24_18:21
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

@ Josette le Boursier There's something deep, scary and dark in you, girl.. I wonder. :shock: :shock: :shock:
Gravatar
dapsycho
2008-11-24_18:51
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

Всъщност Josette le Boursier и аз мисля така.. и странното е че в теб припознавам себе си като бях... тийнейджър ;) Подобни неща пишех и аз, но сега изпитвам неудобство да ги покажа на който и да било. Така че браво за смелостта да споделиш това с нас! edit: айде който видял, видял ;)
Gravatar
Josette le Boursier
2008-11-24_19:36
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

Хах интересното е че и аз съм го писала на 15 тва :lol: :lol:
Gravatar
muxomorka
2008-11-24_20:44
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

.. OPAA OBURKAH PSIHO TAKA ME WPE4ATLI 4E SI OBURKAH REPLI4KITE :P
Gravatar
the GNOME
2008-11-24_21:43
Re: "Дневникът на Джанет Роу"

според мен има добро и зло пътищата им се преплитат и преливат, но са отделни... и не са скучните, ограничени от обществото и неговите манипулатори, [b:3rd4803a]правила...[/b:3rd4803a] всеки ги усеща и разпознава по първичному героинята в разказа надява поредната маска в опит да открие "свободата"... дори не бих пил от кръвта й :mrgreen: